Städning inför valet

Eftersom de regerande partierna och grupperingarna i EU vill sitta kvar och fortsätta göra det de gör, så vill de inte ha några utmanande frågor som väljarna kan misstänkas ha åsikter om vid euparlamentsvalet. En sådan fråga är om EUs medlemsländer, de som har möjlighet, ska tillåtas bärga skiffergas för att lägga till sin energimix eller sina exportinkomster.

För att inte väljarna ska få någon chans att välja in andra partier eller kandidater än de som det är bestämt att vi ska välja, skyndar man nu på en lagstiftning i praktiken gör det omöjligt att utvinna skiffergas i Europa. Allt naturligtvis under förevändning av höga risker, skydd för miljön, grundvattnet och klimatet. Den nya lagen breskrivs med det nya modeordet i myndighetsspråk, robust.

EU-parlamentet tycks helt ha hamnat i de gröna totalitaristernas fickor. De sväljer numera allt om hot mot miljön, grundvattnet och klimatet. All europeisk produktion och livsstil skall omformas till att bli “grön”. Dessa beslut fattas uppenbarligen helt utan vetenskaplig kontroll och utan kontakt med vad medborgarna i Europa vill. Man börjar faktiskt undra vem som egentligen är vems sock puppet?

Det här inlägget postades i Miljö och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.