Småborgerliga Gudrun

Gudrun Schyman är den effektivaste talespersonen för feministiskt initiativ. När man hör henne och andra feminister tala om sina frågor slås man av hur inkonsekvent de tänker. De vill att kvinnor ska var självständiga och fria från patriarkatets förtryck. Det är en skam att vara beroende av en man.

Samtidigt pläderar feministerna för att kvinnorna ska bli permanent bundna och beroende. Nej, inte av en man, dummer! Av män. Nämligen alla högavlönade män som måste beskattas hårt så att kvinnorna kan bli beroende av staten. Men att vara beroende av staten är inte det också ett patriarkalt system, bara med en annan ”man” som välgörare?

Gudrun Schyman är som en gammaldags äktenskapsmäklerska som med finter och knep försöker få kvinnorna ihopparade med en lämplig försörjare. Där ser hon bara en, staten är den ende lämplige, godtagbare försörjaren av alla kvinnor. Småborgerligt i vänstertappning. Kvinnoförnedrande.

Gudrun, äktenskapsmäklerska med staten som ”sugardaddy”.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Småborgerliga Gudrun

 1. kallepelle skriver:

  Även gudrun torde kunna beskrivas som en varböld. Vad tänker 2,5% av valmanskåren med???

 2. Thomas Gunnarson skriver:

  Jaså, du kom på det också…
  Att patriarken är den som skall bestämma löner och annat.
  Han måste finnas för annars finns det ju ingen som kan ordna upp allt – men ingen vill ha honom hemma…
  Låter som ett harem mera….
  Eller en Hitler.

 3. Niklas skriver:

  Kvinnor är ju bevisligen beroende av en man. Hur ska de annars kunna elda upp 100 000 kr https://www.youtube.com/watch?v=vujzYAZJ-YU

Kommentarer är stängda.