FNs baktankar

Nu inleds 2015 års spurt för att ge all makt till FN. De svenska ministrarna Stefan Löfvén, Isabella Lövin och Per Bolund deltar i FNs konferens om Globala Hållbarhetsmål i Addis Abeba. Senare i år ska hållas en fortsättning i New York. Året avslutas sedan med Klimatkonferensen i Paris.

Tonen börjar nu bli allt mer hysterisk från de inblandade. Ge oss pengarna! Ge oss all makt! Sluta andas ut koldioxid! Nu gäller det att via media förbereda såväl politiker som allmänhet för den totala kapitulationen.

The John Birch Society, ja den kristna konservativa organisationen, än se´n? har grävt i FNs historia och funnit dokument om dess tillblivelse och mål som inte tidigare varit kända i vidare kretsar. I den vanliga varianten visas att Churchill och Roosevelt träffades 1941 i början av augusti på ett fartyg i Atlanten. Där diskuterade de sin vision för en värld efter krigsslutet. Detta blev Atlantpakten.

Den 1 januari 1942 möttes Churchill, Roosevelt, Maxim Litvinov från Sovjetunionen samt T.V. Song från Kina och bestämde grunderna för Förenta Nationerna, FN-deklarationen. Det är första gången Frasen Förenta Nationerna förekommer i tryck.

Den 22 december 1941, bara två veckor efter Pearl Harbor möttes brittiska och amerikanska förhandlare i Washington i det som kallas för Arcadiakonferensen. Man enades omgående om att först besegra Tyskland, sedan skulle man skapa en ny världsordning. Roosevelt gick hem till Vita Huset och började fila på ett utkast till en ”deklaration om de förenade nationerna”. Arcadiakonferensen varade till den 14 januari 1942. Men redan två veckor innan den avslutades kunde man alltså presentera FN-deklarationen.

I själva verket hade arbetet med att skapa FN börjat några år tidigare. Högst ansvarig för detta arbete, på president Roosevelts uppdrag var hans nära medarbetare, Sumner Welles. Baktanken från första början har varit att på sikt skapa en världsomspännande organisation som styr världen utan att behöva väljas i demokratiska val. Bland de viktigaste åtgärderna på väg till det målet är ett avväpnande av all civilbefolkning och en allt mer långtgående centralisering av polisorganisationerna.

Att en sådan organisation som ges inflytande över amerikansk inrikespolitik strider mot den amerikanska konstitutionen måste Roosevelt ha varit medveten om redan från start. Presidenten och dennes regering bestående av politiker/ministrar och tjänstemän får inte teckna internationella avtal utan att dessa godkänts av de folkvalda politikerna. Protesterna mot att detta ändå oupphörligt  sker har pågått i flera decennier, ändå blir det bara mer vanligt förekommande.

FNs maktusurpation har alltså pågått i drygt 70 år. Det ser ut som de siktar på att ha sin plan fullständigt implementerad till hundraårsjubileet. Svenska politiker assisterar utan reflektion. Vi har ingen konstitution som hindrar dem. De lovar utan betänksamheter bort fäderneslandets självständighet till främmande makt, ber oss öppna våra hjärtan till främlingar att ta för sig som det behagar. Undrar vad min anfader som stupade vid Oravais i försvaret av Sverige och Finland skulle ha tyckt om detta?

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på FNs baktankar

 1. JIMMY skriver:

  Du är korrekt och detta övernsstämmer med den information som finns bland klassiska USA patrioter radiostationer!!!

  Som fortfarande har kvar normal grundlag -yttrandefriheten samt gräsrötter vapen rätten till självförsvar äganderätten!!!

  Därför kan vi idag via internet och engelska språkkunskaper enkelt lyssna och läsa om dessa FN konspirationer.. Som är en fasad för dessa fåtal monopolist banksläkter som vill ta över och förslava hela världen och beskatta ofarlig spårgas CO2 luft och övertaga konfiskera privatmark jordbruk bönder och land gruvor vattenfall EL monopol mineraler dricksvatten genom( FN Agenda 21 ) ochSvenska beskattingsrätten genom att köpa upp alla Svenska politiker!!

  Det som förr kallades för landsförräderi i Sverige innan v köpta politiker avskaffade rättsstaten och grundlagar.. i vår Svenska demokratur och välsignade glesbygder med tiggare utanför varje affär.

 2. Lejeune skriver:

  För den som har en stund över kan jag varmt rekommendera Jacob Nordangårds doktorsavhandling ”ORDO AB CHAO” som väl beskriver hur FN har kommit att stå i motsats till nationalstaterna:
  http://liu.diva-portal.org/smash/get/diva2:572917/FULLTEXT01.pdf

Kommentarer är stängda.