Klimatkonferens Högberga 7

Jacob Nordangård var siste talare ut på konferensen (under lördagen, Wibjörn Karlén talade på söndagen, men då var jag inte med). Nordangård är inte klimatforskare, men är känd för att han i sin doktorsavhandling, Ordo ab Chao (ordning ur kaos) kartlade sambanden mellan olika aktörer som saluför klimathotet.

Klimathotets nätverk

Klicka för större bild.

På vägen fram till en godkänd avhandling stötte han på allt större motstånd. Hur stort, visade sig senare när en bekant avslöjade att en känd politiker kontaktat såväl handledare som opponent och rektor för att få avhandlingen underkänd. Denne politiker var ingen mindre än allas vår Anders Wijkman. Den pålitlige som bytt parti minst tre gånger, allt för att vara på rätt ställe för att gynna sin karriär. Alltid med en moralisk överlägsenhet som ska få alla andra att skämmas.

Nu finns han med i Romklubben och Global Governance. Dessa styrs enligt Nordangård av främst familjen Rockefeller med hjälp av Världsbanken och systerorganisationen IMF. Just det, oljefamiljen Rockefeller finansierar och driver stora delar av den klimatalarmism som skyller behovet av total global kontroll på sin egen kärnverksamhet! Det är bara det att oljan i sig, liksom för alla oss andra, bara är ett medel, inte ett mål. För Rockefellers är målet monopol = makt, har alltid varit.

En av deras ledande demagoger, försäljare och torped var Maurice Strong, som avled av hög ålder nyligen. Efter hans död har alarmismen tappat lite fart och blivit allt mer desperat i sitt uttryck. Min misstanke är att Rockefeller och deras så kallat filantropiska sammanslutningar är på desperat jakt efter någon som kan smörja hjulen och förföra politiker och media som Strong gjorde.

Jag vill här passa på att förnya och förstärka min tolkning av skillnaden mellan internationalisering och globalisering. Internationalisering kräver att nationsgränserna finns kvar och att utbyte mellan stater och individer från olika stater sker frivilligt och för ömsesidigt nytta. Globalisering däremot bygger på en idé om överstatlig styrning som utplånar nationsgränserna och frivilliga överenskommelser. I Sverige har det redan börjat med förstatligandet av polisen, de tidigare kommunsammanslagningarna och den nu påbörjade regionaliseringen samt den undergivenhet med vilken svenska staten accepterar att främmande makt skickar hit “fredliga” ockupanter.

Nordangård har inte dragit ut sina slutsatser på detta vis, men jag gör det baserat på hans och mina egna fynd i denna bedrägerihärva. Det ska bli intressant att läsa vad han skriver i sin nya bok om hydran Rockefeller, som kommer ut lagom till jul.

Peter Krabbe har redovisat tankegångar liknande både mina och Nordangårds på sin blogg i hans genomgång av fabianismen. Notera att The Fabian Society finns med på Nordangårds bild över klimatalarmismens nätverk, ovan.

Även amerikaner har förstått att de blir svindlade av sin egen elit med globaliseringen. Här är en av de senaste artiklarna till försvar av nationer och frihet, mot överstatlig globalisering.

Visst har även jag varnat för globaliseringen och förlusten av nationer och frihet. Flera gånger, bland annat här och här.

Klimatsans har börjat lägga ut artiklar, bilder och video från konferensen. Man får klicka sig fram till de olika delarna.
Klimatupplysningen har Lena Krantz och Jacob Nordangård delgett sina intryck från konferensen.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Klimatkonferens Högberga 7

 1. Thomas skriver:

  Spännande tider.
  När skuldbubblan i Sverige löser ut så blir det stora förändringar i samhället.
  Att det kan ske snabbare än väntat tycks vara möjligt.
  Att allt hänger ihop ch att det kan redovisas för den som är nyfiken var kanske inte meningen.
  Men så är det nog….

  • mats skriver:

   Jo, banksekretessen och NATO, men det återkommer jag till…
   Folköl och dunka-dunka, hiphop och becquerel, lågtryck och influensa, måndagar, mygg och mjäll, kalhyggen, punk och djupgas, knott, hemorrojder och moms, bandy, baciller och broms….

Kommentarer är stängda.