Den osynlige invandraren

Den mest osynliga invandraren av alla är den kriminelle invandraren, av fler anledningar. Dels naturligtvis för att de inte vill synas. De vill jobba ostört utanför stråkastarljuset och utanför lagen och det lagliga civilsamhället. Precis som alla andra kriminella.

Men kanske mest av allt är de osynliga för att MSM inte vill se dem. Om MSM skulle erkänna att det finns kriminella invandrare, då skulle de öppna sig för kritik om rasism från sina egna. Där befinner sig MSM, fångna i vanföreställningen och budskapet om sin egen förträfflighet. Varje försök att nyansera verklighetsbeskrivningen attackeras av kollegor som inte är redo att se verkligheten som den är.

Innan MSM kastar skygglapparna och beskriver den kriminalitet som faktiskt finns i dessa grupper kan vi inte få en normalisering och en vettig assimilering av invandrarna i stort till ett normalfungerande svenskt samhälle. Utan transparens kan vi inte ha en saklig debatt.

Så enkelt, så svårt!

Snaphanen har som vanligt en skarpsynt och frispråkig iakttagelse att förmedla. En iakttagelse som i allt väsentligt bekräftar vad jag skrivit ovan.

Eller som Per Oscarsson sa när han klädde av sig i Hylands hörna. ”Och här står jag nu i min nakenhet. Ser ni inte att jag är naken så beror det på att ni inte vill se.”

 

PS. Donald Trump tog samma dag som jag publicerat detta upp samma fråga i sitt första kongresstal. Fria Tider verkar som enda svenska media noterat hans tillsättande av VOICE, en myndighet som ska tillvarata de amerikaners intressen som blivit utsatta för våld från nya invandrare.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Den osynlige invandraren

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Svenskarna måste efterhanden bli specialister på allehanda syndrom. Ett syndrom som beskriver ängslan och feghet, kanske vi kan få det definierat lite klarare. Stockholmssyndromet är ju känt i Amerika vad jag vet.

  • mats skriver:

   Skarp iakttagelse där! Media som fundamentalismens gisslan, sympatiserande med sina gisslantagare.

   • Kgb35 skriver:

    Det är väl ändå folket som är politikernas och medias gisslan och ändå försvarar tågordningen! Stockholmssyndromet grande, Sverigesyndromet.

    För övrigt får jag lite vibbar av tankegången Hitler lär ha haft när tyskarna fallerade att leverera.-Då kan de lika gärna gå under. Är det så Reinfeldt resonerade när han inte lyckades väcka svenskarna och bytte till öppna hjärtan?

    • Göran skriver:

     Jag läste någon stans för länge sedan att Reinfeldt resignerade när han upptäckte att svenskarna inte vill ha någon förändring utan bara vill cementeras sig fast i en välfärd och vrida in skygglapparna och vägra acceptera att välfärden driver landet i fördärvet.

     Kanske är hans metodik att dels skynda på kollapsen eller skynda på eländet så folk får upp ögonen i tid.

     Eftersom han tycks arbeta åt det monopolistiska globala kapitalet är det svårt att förstå vad han egentligen vill.

 2. JIMMY skriver:

  Jag har länge förstått att de enda som förstår substans verkligheten och faktan, är utlandssvenskar eller utländska MSM som inte är hjärntvättade i totalitär demokratur.

  Och då man nämner Sverige endast alltid i avskräckande exempel ordalag idag på internet i USA
  ”Stockholms Syndromet ”

Kommentarer är stängda.