Avlyssnat

Detta med avlyssningen av Trumps valkampanj innehåller märkligheter. MSM och FBI säger att det finns ingen grund för antagande eller anklagelse om avlyssning. Ändå har Clintons megafon, NY Times, tidigare publicerat en artikel där informationen sägs komma från sådan avlyssning, något man inte vill kännas vid längre. Se videon nedan. Kanske hette NY Times källa Evelyn Farkas.

Trumps kabinett har blivit decimerat på grund av information om hans medarbetare som kommit fram genom avlyssning eller hacking. Trots FBIs envetna förnekande av avlyssning ska de på eget initiativ ännu en gång utreda om avlyssning förekommit. Varför det? Litar de inte på sina egna tidigare utredningar?

Judge Napolitano är dock en nykter röst. Vad säger han? Det mest utmärkande för spioner och underrättelsetjänster är att de spionerar, på allt och alla som de anser det vara värt att spionera på. Sanningen kommer väl fram till slut.

Hela tiden proklamerar MSM och motståndare till Trump i alla läger lika papegojaktigt som polisen i South Park, Officer Barbrady, “Nothing to see here, move along folks!”

Frågan vill inte tystna. Särskilt Devin Nunes (R) framhärdar i att olaglig avlyssning pågått. Någon insikt borde han ha, eftersom han är ledamot av Representanthusets underrättelsekommitté.

Thomas di Lorenzo gör en historisk tillbakablick på hur de tre delarna av det federala styret varit oense och ibland också i konflikt med delstaterna.

This entry was posted in Aktuella övriga ämnen and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Avlyssnat

 1. Edward Snowden hade en hel del att berätta om USAs avlyssningsverksamhet för några år sedan, räcker inte det för att sopa undan allt tvivel?

 2. Göran says:

  När Bill Clinton installerade sig som president i Vita Huset var han och Hillary Clinton totalt paranoida för avlyssning. Först fick Secret Service leta avlyssningsutrustning. När de inte hittade något fick FBI göra samma sak. När de inte hittade något (precis som om de skulle hitta sin egen utrustning) bildade Bill och Hillary Clinton en egen avdelning där de stoppa in betrodda från sin kampanj för att leta avlyssningsutrustning.

 3. Samuel af Ugglas says:

  Egendomligt att man inte gör som i Sverige och begär att brottslingen (Obama) bevisar sin absoluta oskuld. I Sverige har vi något som i skattesammanhang kallas för “Generalklausul mot Skattflykt”.
  Den är till för att förnedra medborgaren mest möjligt!!!
  Skatteflyktslagen, lagen (1995:575)

  • Stefan Eriksson says:

   Egendomligt är det rätta ordet Samuel, jag har ofta funderat på hur tilliten till rättssystemet eroderar när processen vänds upp och ned.
   Skattemål—-den enskilde har att bevisa sin oskuld.
   Miljömål—-samma som ovan
   Brottmål—-staten skall bevisa din skuld i det hela.

   Egendomligt är det.

Comments are closed.