Handtrallans berättelse

Bland kultureliten hyllas nu en TV-serie som heter the Handmaid’s Tale. Det är en apokalyptisk vision om hur kapitalismen förgiftat vår jord och gjort de flesta kvinnor infertila. Så de kvinnor som är fertila samlas ihop och tvångsparas med män från den förmögna eliten. Dessa kvinnor kallas för handmaids. Allt sker i religionens tecken av nödvändig försakelse påbjuden av och inför Gud. Handmaids går omkring i något slags blodröd nunnecape och vit hätta och försöker se fromma ut. Hela tiden uttalar de gudomliga lyckönskningar till höger och vänster.

Allt skriker vänster och manshat. Jag orkade se nästan ett helt avsnitt, men sen fick det vara nog. Det lustiga är att när de kultiverade fransoserna själva får välja president, då väljer de bort alla vänsterkandidater, så att det i slutomgången endast finns höger och ännu mer höger att välja. Ungefär så, efter de beskrivningar som lämnats i svensk media.

Som satir över denna TV-serie skulle jag vilja se Groucho Marx springa omkring i sin knäande stil, puffande på en cigarr. Han kommer in än från höger än från vänster, lyfter på hatten och säger ”thank yo!” med samma tonfall som bröderna tjatade i filmen En dag på galoppbanan. Plötsligt visar det sig att en av dessa handmaids är Mae West som yttrar ett välkänt, ”yes, my little chickadee”.

Elakt? Ja, men man får vara elak med dålig fiktion. Allt är ju ändå bara på låtsas, int’ san’t!

 

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Handtrallans berättelse

 1. Göran skriver:

  Tack för påminnelsen att det finns en värld som inte är värd att ta del av – titta på TV.

 2. JIMMY skriver:

  Tittar liksom Göran minimalt mindre på TV.

  Men en förbättring som hänt de senaste åren – är uppfinningen HD satellit mottagare med inbyggd hårddisk som sparar tid.

  Då man enkelt spolar förbi all nonsens skräp politisk ” Predictive Programming” reklam eller dogma hjärntvätt som finns i SVT nyheter med fler kanaler exempelvis CNN som är totalt omöjlig att titta på direkt i realtid.

  Finessen i kråksången är att trycka på pausen knappen ca 2 timmar innan man skall titta på exempelvis Sky News och CNN och då är det bara att spola väck reklamen..

  Angående Handmaid’s Tale som även fanns som en 90 tals film med mängder av NWO pyramid symbolik ..

  Tag exempelvis bort den dystopiska kristna sekt religiösa miljön och ersätt istället in ”Predictive Programming ”polisstat klimathotare FNs politiska IPCC sekt hjärntvätt budskapen , så passar den utmärkt exakt in på dagens hjärntvättade (MP Medeltids Partiet ) ( likriktade Sekt Alliansen )

  Wannabe nyttiga idioter och NWO- Agenda 21, som ju helt riktigt kan utvecklas från dagens totalitära demokratur och kan bli en som befarat en livsfarlig totalitär genocide diktatur polisstat via UN diktat.

  Har genom åren sett flera olika You Tube video på detta tema om den äldre Handmaid’s Tale filmen.

Kommentarer är stängda.