Rörelser i tiden

Migration har alltid varit en av de viktigaste politiska frågorna. Viktigare än vanliga budgetfrågor och välfärd. Den enda fråga som egentligen är viktigare är den om ett militärt invasionsförsvar. Detta eftersom immigration i stor skala kan ses om icke-militär invasion. Sker den utan kontroll och restriktion finns det utanför varje nations gränser, även Kinas, så många människor av annan kultur att en storskalig invandring skulle få samma kulturella effekter som ett framgångsrikt invasionskrig mot en nation eller stat.

Höger eller vänster spelar här rimligen ingen roll. Den enda frågan att besvara är denna. Vill vi själva bestämma utveckling, förändring, med mera i vårt eget land? Eller kan vi likgiltigt överlämna det åt vilka horder som helst från andra platser och kulturer. Besvaras frågan med att vi vill bestämma själva, då måste vi också skaffa oss en egen politik, oavsett internationella avtal och förpliktelser. Den beslutade politiken måste också ges förutsättningar att verka effektivt.

Sådant är inte läget i Sverige idag. Här finns ingen nationellt överenskommen politik eller ens policy för hur vi ska styra över vår egen utveckling. Här finns istället en stor andel, både medborgare och politiker, som tror att vi inte har någon egen särart eller kultur att värna. Som tror att de som kommer hit, oavsett var de kommer ifrån eller vad de kommer med, är utvecklande för nationen som fostrade Anders Celsius, Carl von Linné, John Eriksson, Alfred Nobel, Lars Magnus Eriksson, med flera högt meriterade både män och kvinnor.

Vi har dessutom ett EU som naivt trodde att fri rörlighet för medlemsstaternas medborgare måste innebära gränsernas avskaffande. Det är ju tvärtom! Ska EUs medborgare få röra sig fritt mellan medlemsländerna, måste man ha kvar gränserna och kontrollera att de som vill passera en gräns verkligen är medborgare och därmed har rätt att göra det.

Ett Sverige med den normalinvandring vi hade tidigare, säg tusen invandrare per år, mest européer, skulle kunna fortsätta i tusen år och fortfarande vara svenskt. Vi skulle kunna käbbla och bråka om statsstyrd TV, sjukvård och skola. Vi skulle kunna ändra lagar och regler fram och tillbaks enligt tidens mode och villfarelser.  Sverige skulle ändå alltid vara Sverige och skulle när som helst kunna ändra politik om vi inte var nöjda med den vi provat en tid. Men släpper vi in hundratusentals migranter varje år, migranter med två- eller tredubbel nativitet mot svenskarnas, migranter med helt andra preferenser och migranter som vägrar anpassa sig till Sverige och svenskarna, utan ser det som sin uppgift att frälsa oss med deras idéer, Då upphört snabbt Sverige att existera och det finns inte längre någon återvändo till det svenska.

Så varför skyr den statliga televisionen all debatt om immigrationens konsekvenser? Är de styrda av främmande makt, med uppdrag att destabilisera Sverige? Kom ihåg Bezmenovs testamente!

 

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Rörelser i tiden

 1. Jan Andersson skriver:

  Det är tydligt så att PK-vänstern verkligen vill bli frälsta av dessa nya idéer. Och det är dessutom bättre med invandrare som gillar PK-vänstern än den gamla klassfienden borgerligheten eller värre konservatismen. Kommer de dessutom i horder så är snart alla vänster och jämlikheten fullbordad.

  Problemet är bara att invandrarna röstar på SD. Om det verkligen är några som vill ha stopp på invandringen så är det de som redan bott länge och som förtvinar i våra förortsghetton. Ännu fler boende orsakar ännu större problem.

  Enkel matte, utom för PK-vänstern.

 2. Tege Tornvall skriver:

  Viktigast är kanske ändå den nya klimatlagen, som ligger som en våt filt över svensk politik, förvaltning, försörjning och samhällelig och ekonomisk verksamhet. Den utgår från Icke-avtalet i Paris, som ger FN-länder fritt att fram till 2030 på egen hand försöka minska sina tlllskott av livsnödvändig koldioxid till växtlighet och skördar – till enorma kostnader och hinder för fattiga länder att få den energi de behöver för att utvecklas.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Det blir intressant när socialisterna skall konverteras till islam.
  Vi övriga blir knappast tillfrågade om hur Sverige skall se ut i framtiden och Reinfeldt kan leva gott på sina 23.000.000: kr i årslön av utplundrade skattepengar?
  Sverige blir ännu mer fantastiskt.

 4. oppti skriver:

  Den debatt som förs är om någon är över eller under 18 år eller om vi skall låta migranter söka asyl i eller utanför EU.
  Debatten borde lyftas till vem som kan lyftas eller lyfta genom att få en utbildning eller ett berikande jobb.
  Städare är en form av butler och den utvecklingen lämnade vi på 1800 talet.

 5. Rikard skriver:

  Hej.

  Tyvärr är det inte 1980:

  “Men släpper vi in hundratusentals migranter varje år, migranter med två- eller tredubbel nativitet mot svenskarnas, migranter med helt andra preferenser och migranter som vägrar anpassa sig till Sverige och svenskarna, utan ser det som sin uppgift att frälsa oss med deras idéer, Då upphört snabbt Sverige att existera och det finns inte längre någon återvändo till det svenska.”

  Hade den åsikten kunnat framföras på nationell nivå då, och hade den dryftas med största seriositet av både hög och låg, skulle det aldrig kunnat genomföras.

  Nu har det genomförts, och Sveriges liberaler vrider sina händer av vånda och försöker hitta halmstrån att försvara ‘öppna gränser’ med: “Om vi bara inte haft allmän välfärd; då hade nästan ingen velat komma hit” är den ständiga käpphästen. Vilket är kvalificerat trams – man vill inte erkänna sin synd, och syndar därmed igen.

  Valet står mellan auktoritär nationalism, och EUSSR.

  Det ena medför segregation och deportationer av hundratusentals människor, helt utan rättssäker prövning; det andra medför landets och folket undergång.

  Liberalerna kommer som alltid att stå bredvid, likt de gjort i varje konflikt under nittonhundratalet, och fy:a alla sidor.

  Att den klassiska liberalismen kräver den starka, etniskt homogena, nationalstaten kan dessa inte erkänna.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  • Risto Matinen skriver:

   Jaså, kräver den klassiska liberalismen den starka, etniskt homogena, nationalstaten utan att erkänna det?

   Bekänner att jag är totalt okunnig där, men du verkar veta! Du verkar dessutom vara en lärartyp våra barn idag drömmer om som bäst och socialisterna som sämst. Själv hade jag “dig”, så är jag född tidigt 50-tal…

   Själv är jag libertarian sedan födseln, så vitt jag kan bedöma. Aldrig har jag tvingat någon till min frihetlig ideologi, medan mina fiender alltid försökt tvinga sig på mig…

 6. Lars Lindeberg skriver:

  Arbetskraftsinvandringen som jag har upplevt den och vill kalla den från 1950-talet gällde då främst att hålla nere lönerna för arbetarna!
  LO och facket är medskyldiga där tillsammans med SAF!
  Det gällde att hålla nere löneökningarna så mycket som möjligt!
  De hade ett gott samarbete SAF och LO!
  LOs ordförande hade en lön som gick att jämföra med direktörernas på SAF, på min fråga varför svarades det att det måste han ha därför annars tog SAF in honom som sin!
  Jag erbjöd mig göra jobbet för halva lönen! Men si det gick inte!
  Byggnadsarbetarna var de bäst betalda därför de sysselsatte 5 andra ute i samhället sades det!
  Men facket vaktad noga vem som kunde bli anställd!
  Jag jobbade inom varvsindustrin, Kockums i Malmö, med usla löner trots att det var en huvudnäring!
  Två gånger blev Kockums världsmästare i att bygga fartyg, den näringen har de kört i graven nu!
  De kriminella som har tagit makten i Sverige med typexempel “Den oduglige svetsaren!” som statsminister!
  På 1950-talet startades det med Bilderberg 1954!
  Idag styr de världen med LOs goda minne!
  Arbetarrörelserna och folkrörelserna är ett minne blott!
  Det har vänsterslöddret sett till!
  Det var allt för idag!
  Med vänlig hälsning
  Lars Lindeberg
  Har byggt upp Sverige i 50 år!

Kommentarer inaktiverade.