Slasken igen

Så har jag då skrivit ytterligare hundra A4-sidor med politiska betraktelser och det är dags att börja på ett nytt dokument. Det är nu det sextonde dokumentet som avslutats. Det innebär alltså 1600 A4 sidor text i 12 punkters storlek med enkelt radavstånd. Därtill har jag skrivit ett antal artiklar i självständiga dokument, som också publicerats här.

Inte heller att förglömma de engagerade läsare som själva bidragit med texter till Frihetsportalen, stort tack! Här är nu 2423 inlägg (artiklar) och över tiotusen kommentarer.

Slasken är som ni vet länkar, kommentarer och funderingar som det inte blivit av att utveckla vidare. Jag vill ändock ge er möjlighet läsa, om det intresserar.

rasism

https://pjmedia.com/trending/2017/04/25/state-champion-football-coach-may-be-fired-for-being-white/

https://www.thecollegefix.com/post/32254/

https://www.thecollegefix.com/post/32273/

https://www.thecollegefix.com/post/32177/

 

bilen är fienden

http://www.euractiv.com/section/automated-vehicles/news/germans-ready-to-ditch-cars-in-favour-of-buses-trains-and-bikes/?nl_ref=35682550

http://www.euractiv.com/section/electricity/opinion/power-to-the-people-electrification-is-a-winning-strategy-for-europe/?nl_ref=35809343

 

Avlyssnat 2

https://pjmedia.com/trending/2017/03/31/prof-stephen-cohen-not-one-piece-of-factual-evidence-that-russia-hacked-the-election/

 

 

Civilisationers undergång

Hur stor andel av en population måste bli alienerad från basal försörjning innan en population lever på gränsen av sin försörjningsförmåga?

Hur stor andel av en population måste bli alienerad från basal försöjning innan n den blir så försvagad att den dukar under för en invasion av mindre sofistikerade människor?

 

Kallare förr?

Var det verkligen kallare vintrar förr? Redan 1951 tyckte man i skogsbruket att vintrarna blivit så dåliga att man behövde överge medar på snöföre till förmån för hjul på barmark.

 

Internet roaming

http://www.euractiv.com/section/all/news/eu-agrees-landmark-deal-on-cross-border-portability-for-online-subscriptions/?nl_ref=30638321

 

Lena Sohl, uppsala universitet om klasskillnader

Tydligen ett måste för socialisterna.
http://www.dn.se/insidan/klassresan-den-amerikanska-drommen-pa-svenska/

 

Draining the Swamp

http://www.thenewamerican.com/usnews/politics/item/24799-trump-s-plans-to-cut-government-coming-into-focus

 

Ingen AGW

http://us.blastingnews.com/news/2016/12/wisconsin-dnr-drops-climate-change-from-its-site-media-storm-ensues-001359135.html

 

Flyttade målstolpar

Det som på 60-talet var liberalt har idag blivit konservativt, utan att tankegodset förändrats. Det är den publika bilden och den offentliga poilitiska debatten som flyttats flera steg åt vänster.

 

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.