CO2 är räddningen – inte hotet!

Det kommer allt fler insikter i dagen om nyttan med koldioxid i atmosfären. Men väldigt lite eller ingenting når svensk MSM.

Planeten har varit nära CO2 svält, vilket skulle ha utrotat även mänskligheten. Ingen notis i svensk MSM.

Solenergiindustrin, inklusive batteriindustrin, smutsar ner 300 gånger så mycket som kärnkraft. Avfallet från denna industri kommer också att anta gigantiska proportioner Ingen notis i svensk MSM.

Visst finns det de som stöder Trumps beslut att dra USA ur parisavtalet. Ingen balanserad rapportering i svensk MSM.

Den temperaturökning som redovisats visar sig nästan i sin helhet vara en effekt av justeringar av tillgänglig temperaturdata. Äldre data har sänkts en aning och nyare höjts. Då ser det ut som om temperaturhöjningen varit stor. Men allt ryms inom naturlig variation och har inget bevisvärde för mänsklig påverkan på den verkliga temperaturen. På datan absolut, men inte på verkligheten. Ingen notis i svensk MSM.

Det bara råkar bli så; för att utrymmet är begränsat i media? för att redaktörerna gjort en bedömning av nyhetsvärde? för att redaktörerna ser det som fake news? för att det finns en agenda man inte vill störa? för att även svenska journalister har sina pensionpengar i gröna fonder som kräver politiskt styrd tillströmning av kapital för att ge ”rätt” avkastning?

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på CO2 är räddningen – inte hotet!

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Och den svenska befolkningen låter sig bedragas för utplundrade skattepengar.
  Det blir ingen ändring förrän man begränsar politikernas möjligheter att stjäla andras pengar!!!

  • Göran skriver:

   Och hur ska man begränsa tjuveriet när folket går och röstar för det vid varje val?

   Argument för en stor stat är att den skyddar medborgarna, men jag tror nog att medborgarna åtminstone skulle ha rätten att skydda sig om staten vore mindre.

   • mats skriver:

    Argumentet för den stora staten liknar argumentet för jantelagen. Kan inte jag få det bättre än alla andra ska minsann inte en jäkel ha det bra.

   • akesundstrom skriver:

    Jo, problemets kärna är just detta, att väljarna intalar sig – och blir itutade, framför allt – att höga skatter gynnar i varje fall i de normalavlönade, därför att de rika betalar ännu mer. Vilket bara är korrekt för jämförelser inom löntagarkollektivet.

    Men den avgörande, generella sanningen är att alla skatter (med ett enda undantag, skatt på jordräntan) i slutänden betalas av produktionsfaktorn arbetskraft, medan kapitalet i realiteten, dock inte formellt, är skattebefriat.

    Bolagsskatten på 22 procent övervältras nämligen på de anställda i form av lägre löner. Vilket i och för sig är en ren och skär nödvändighet om vi vill behålla några företag här i landet. Men ingenting som vänsterpolitiker så gärna berättar för sina väljare, det vore självmord.

    För vad händer om löntagarna och pensionärerna får klart för sig att det är deras arbete och pengar, inga andras, som håller den ofantliga offentliga sektorn vid liv? Utan Olof Palmes favorit, det grundfalska solidaritetsargumentet, hade nog arbetarklassens andra revolt (mot sina egna ledare denna gång) redan varit avklarad. Nu är den på väg via SD i stället.

    • Göran skriver:

     Rent krasst är det så att de är några få procent av befolkningen i varje land eller kultur som ser till att de flesta andra har ett jobb att gå till. Denna lilla procent kan enkelt flytta på sig, vilket är en form av utrotningen av dem.

 2. solar plexus. skriver:

  Forskningsrapport föreligger med uppgift om urbaniseringseffekt. Anges till 0,1 C per dekad. Vad blir det på 70 år? Läs i NoTrickszone idag.

 3. Göran skriver:

  Kommentar till den länkade artikeln: ”Planeten har varit nära CO2 svält”

  Något jag har funderat på, vad som händer när vi har låga nivåer koldioxid samtidigt som världshaven börjar absorbera koldioxid när klimatet blir kallare. Att det är så illa som artikeln tar upp var värre än jag trodde.

  Det är nästan som om det är ett ödes nyck att vi eldar fossilt och släpper lite koldioxid, och vore en religiös, är det nog Gud som styr den handen.

Kommentarer är stängda.