NWO down

Putin gläds, etablissemanget skär tänder. När G20 höll möte var Trump den ende ledare som inte gav efter för klimathotet (Parisavtalet COP21). För det fick han mycket skit från europeiska ledare och media.

När han talat i enrum med Putin i 2 timmar och en kvart istället för de planerade tre kvart, kom Putin ut och sa att de hade satt stopp för NWO. Han sa det med ett stort flin. Putin välkomnade också konkurrensen från amerikansk gas på den europeiska marknaden. Han såg den konkurrensen som ett bra sätt att få en värdemätare på effektivteten i rysk gasproduktion. Den måste enligt Putin bli effektivare, mer konkurrenskraftig och affärsmässig på en internationell marknad.

I Europa i övrigt verkar ingen ha reagerat på att kacklet i den egna hönsgården inte gör något intryck i varken USA eller Ryssland. Varför är det ingen inom varken politik eller media som ställer sig frågan varför inte?

Tvärtom, Macron har lovat nya miljarder till klimathotet och fossilbränslefria bilar på Frankrikes gator till år 2040. Allons enfants de la patrie!

This entry was posted in Klimatbluffen and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to NWO down

 1. Stefan Eriksson says:

  Var det “svarta blocket” på Hamburgs gator “nyttiga idioter” för Rotschilds marionetter?
  F-n vet??

  Fast visst; Fick de inte vara med DT och Putin och prata, så försökte de väl ställa till så mycket jävulskap som möjligt utanför möteslokalen.

 2. akesundstrom says:

  Intressant att Putin dissar NWO, trots att New World Order bygger på socialistiska tankegångar. Det tycks betyda att Ryssland inte längre är en del av den socialistiska sfären, vilket väl är en nyhet för många och nogsamt verkar förtigas av press och etermedia. Bevittnar vi måhända en återknytning till den framgångsrika ryska kapitalismen under 1800-talets andra hälft, fram till Oktoberrevolutionen? Goda nyheter för dagens ryska medborgare i så fall, men ett memento för Sverige, som då får en tuff konkurrent inpå stugknutarna. Än är vi nog inte där, det återstår för ryssarna att få ordning på sitt rättsväsen och sätta punkt för sina expansionistiska strävanden, framför allt hotet mot ett i grunden ganska värnlöst Baltikum (trots NATO:s åtaganden).

  • mats says:

   Ja, Ryssland är svårbedömt, men därför också intressant. Skulle Putin vilja och därtill lyckas få ordning på landet, så stundar närmast helt nya paradigm i världspolitiken!

 3. Rolf Löfgren says:

  Jag önskar verkligen att Putin och Trump kan sätta stopp för NWO, som styrs och pressas fram av zionist-oligarker i GB och USA. NATO är deras privata armé.

  Ryska folket är inte socialister. Den kommunistiska eran drevs igenom av samma zionist krafter, som driver NWO idag.
  “Kommunismen på 15 minuter”
  http://friasidor.is/kommunismen-pa-15-minuter/

 4. JIMMY says:

  Tack Mats för att du NWO nyhet informerade mig om .

  ” Ej folkvalda FN kommunistiska världsregering försöket till beskattningsrätt på harmlösa ofarliga nyttiga CO 2 spårgasen ” ekonomiska självmordet Putin och Trump ej vill följa i graven .

  Har inte kollat Frihetsportal flödet på ca en månad.

Comments are closed.