Ryssar om NWO

Visst kan vi väl höra andra sidan också? Västmedia envisas med att trumma ut att Ryssland utgör ett hot mot västliga demokratier. Russia Today har gjort en undersökning om vad ryssarna tror om saken.

Två tredjedelar av ryssarna tror på en NWO och de flesta av dessa anser att den är fientlig mot Ryssland. Medan 21% inte tror på NWO. Totalt alltså 88% som inte tror att Ryssland är en del av NWO.

Av de som tror på NWO pekar 23% ut banker, 8% amerikanska intressen, 6% andra länders politiker och 2% Putin med flera. Endast 1% tror att Trump tillhör NWO.

Vidare anser idag endat 49% att Ryssland är en ledande världsmakt, ner från 57% för ett år sedan.

Svensk media envisas med att snacka om hur Ryssland infiltrerade det amerikanska presidentvalet och en rysslandskoppling för Trump. Detta trots att flera amerikanska undersökningar kommit fram till noll sådana kopplingar, inget. Den enda koppling man funnit är den mellan Hillary Clinton och en uranförsäljning till Ryssland under hennes tid som utrikesminister. Denna ständiga lögn om en rysslandskoppling, är den kopplad till NWO?

Spekulationen att Ryssland ligger bakom spridningen av novitchok i Salisbury, där världens största fredslager och forskningscentrum om gifter är lokaliserat, är också mycket märklig. Varför undrar ingen om britterna själva slarvat eller har sabotörer i de egna leden?

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Ryssar om NWO

 1. oppti skriver:

  Ryska kopplingar till USA valet är fortfarande under utredning.
  Amerikanska NGOs är utpekade i Ryssland och förbjudna att verka där.
  Media är öppet för manipulationer och får nu konkurrens från falska media.
  Vi väljare värjer oss så gott det går.
  Lösningen är upplysning och inte ensidig information, fast är det möjligt för alla att delta?
  Vi får välja och sen utesluta de som valts på felaktiga grunder-tills de blir i majoritet.

 2. Rikard skriver:

  Hej.

  Ser fram mot att alla dessa nitiska journalister granskar kopplingarna mellan den ryska gasen och diverse politiker i EU.

  Jag håller inte andan.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

Kommentarer inaktiverade.