Demokratiska val – inget för Löfven

Nu ringer Stefan Löfven personligen runt till kommuner där sossarna förlorat makten och förbjuder de lokala partierna att ge någon makt till sverigedemokraterna. Folkets röst, nej det är inget den före detta LO-pampen, den nu avsatte statsministern och ännu en tid Sveriges Socialdemokratiska Arbetarepartis ordförande bryr sig om!

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Demokratiska val – inget för Löfven

 1. Jan Andersson skriver:

  Ge dem en vecka att bestämma sig för en regering. Sedan utlyses nyval.

  • Göran skriver:

   Det ska tydligen gå tre försök att bilda regering innan nyval. Själv är jag övertyga dom att det blir en regering med S+MP+L+C med stöd av V. Annie Lööf blir statsminister.

   • Mats Jangdal skriver:

    Mörker!

   • Ivar Andersson skriver:

    Varför ska V/kommunisterna inte ingå i regeringen? S har hjälpt V/kommunisterna till en talmanspost och gett en plats som utskottsordförande till V/kommunisterna. Klart ska V/kommunisterna in i regeringen och ha lika många ministrar som C.

    • Göran skriver:

     Det lilla lustiga är att V räknas in som mandat i en regering trots att de inte är med i en regering medan SD inte räknas in i en regering på den borgerliga sidan.

     Svenska folket röstad för något annat än en regering bestående av S+MP+(V) men de 1,1 miljoner väljare som röstade på SD räknas överhuvud taget inte. De är bara luft.

 2. Göran skriver:

  Att hålla SD utanför är för att kunna fortsätta köra Sverige i botten. Varken Stefan Löfven eller Annie Lööf har något intresse av att Sverige och det svenska folket. Tvärtom vill de bara skada oss.

  När jag sitter och funderar på konspirationen med med Bilderberg, Trilaterala kommissionen, FN, Romklubben, Eurabien, Soros, Rockefeller, Globalism m.m. finner jag en sak med att blanda upp olika kulturer. Den vita västerländska mannen är helt enkelt ett hot mot deras planer på en världsregering. Vi vita män kommer helt enkelt inte att gå med på det. Det gäller att bli av med oss.

  Ett antal miljoner av oss västerlänningar ska sparas. Frågan är hur många miljoner och vilka? Vi kan börja med Annie Lööf, Stefan Löfven, Göran Persson, Fredrik Reinfeldt, Carl Bild, Wallenberg, Anders Wijkman, Johan Rockström och resten som varit på Bilderbergs möten eller alla de som har varit på andra föreningars möten och ingår i dem. Dessa personer och deras familjer och släkter.

  En fråga är var de ska bo. Utgör islam något hot för dessa? Nej. Den ekonomiska eliten inom islam kommer att samarbeta med dem. De kommer att veta att de inte kommer vara någon ekonomisk elit utan dessa vita.

  Det måste vara tillräckligt många vita kvar som kan driva den tekniska utvecklingen framåt. Om vita inte är konsumenter i världsregeringens land har ingen betydelse, för köpa saker och ting kan alla andra färger göra. Förmodligen ser denna världsregering islam som ett bra sätt att hålla ordning på pöbeln. Det ska vara ett lagom kaos. Lite ständiga konflikter. Krig är ingen nackdel. Det skapar pengar åt globalisterna. Det är mest bara vi obstinata vita män som vill ha fred. Bort med oss.

  Dessutom är säkert vi vita äldre män ett hot mot klimathotsalarmismen, som kan sätta stop för många av globalisternas planer.

  SD blir en rörelse som är ett hot mot globalism. Det är säkert det hatet mot SD bygger på. Hatet mot SD är inte rationellt. Medlemmar i de andra partierna agerar som nyttiga idioter.

 3. Dandersan skriver:

  LO har en koppling till S
  LOs väljare har inte samma preferens.
  TCO föredrar en blocköverskridande regering framför alliansen.
  TCOs ekonom hoppar av.
  UDs tjänstemän förfäras över att ev få en ny regering. Ifrågasätter om de behöver vara lojala.

  När politik kapas av opolitiska intressegrupper.

 4. Åke Sundström skriver:

  En liten men viktig detalj: rubriken är ofullständig. Demokrati och parlamentarism är ingenting för de övriga partiledarna heller. Med undantag för KD:s ordförande, hon som satte punkt för DÖ och nu protesterar mot allianskollegornas fortsatta SD-blockad. Alla andra förmenta liberaler, konservativa och hederliga socialister till skam och vanära. Min gissning är att inte ens Olof Palme, han som så dubbeltungat fördömde sovjetmaktens övergrepp utan att se parallellerna till sin egen maktutövning, skulle ha medverkat till dagens demokratiska sammanbrott. Hans efterträdare har faktiskt ett betydligt större ansvar för SAP:s historiska svek mot både sin ideologi, sin väljarbas och mot alla andra svenskar.

Kommentarer är stängda.