Lannabadet

Hur mycket mångkultur tål en vanlig svensk badplats? Reportaget från Lanna i Närke ger en skrämmande bild av utvecklingen i Sverige.

Se reportaget i Samhällsnytt.

Denna utveckling måste få konsekvenser valåret 2018.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Lannabadet

 1. Mats Jangdal skriver:

  Somliga fruktar ett svenskt inbördeskrig eller religionskrig. Jag vet inte, men jag tror att John F. Kennedy hade rätt när han 1962 hävdade att: Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Tragiskt att ”tvingas” uppleva kaoset som socialisterna provocerat fram. Socialisterna kommer garanterat att fly det sjunkande skeppet. Tar de inget ansvar idag lär de inte göra det efter den 9 September. Tvärtom, de kommer att göra allt för att sabotera alla försök att göra Sverige livsdugligt igen.

 3. Göran skriver:

  Det talas om att ta ansvar till höger och vänster. Det har inte så mycket med ansvar om det går bra eller dåligt. Sanningen är sådan att i t.ex. frågan om integration är det inte någon enda politiker som har den minsta aning om hur de ska lösa integrationsfrågan.

  Jag har de senaste veckorna tala med en hel del politiker i ljugarstugorna (valstugor för den som inte förstår ironin). Av riksdagens partier är det bara folk från SD som kan uppvisa någon kunskap om islam. Resten är bara tomrum. Detta gäller även om det i de flesta partier finns muslimer. SD-muslimer verkar berätta för sina SD-kamrater om islam och konsekvenser av moskéer. Samma konsekvensupplysning verkar muslimerna i de andra partierna inte göra, eller?

  Några kvinnor i Feministiskt initiativ jag talade med såg inga som helst hot från islam vad gäller deras kvinnokamp, för de sade att det går att tala med muslimerna och komma överens om vilka värderingar som ska gälla. En reflektion jag gör om det är att det för mig framstår som om feminister har haft väldiga problem med att få svenska män att behandla kvinnor jämlikt och nu inte tycker att det är okej att börja om sin kamp med att tala med män som ligger flera hundra år efter svenska män när svenska män var ”ojämlika” (förvisso aldrig träffat några sådana).

  Ja, det ska bli roligt att se feministerna gå in i områden som är helt etniskt rensade i Sverige från alla så kallade otrogna, det vill säga alla som inte är muslimer, och där börja diskutera om vilka värdering som ska gälla i området. Lycka till!

  För 50 år sedan kunde muslimska kvinnor gå utan hijab i de flesta islamiska länder. Idag kan det inte göra det i något islamisk land. Islamiska länder är utsatta för en radikalisering av islam. Skulle det råda något undantag i Sverige? Skulle utvecklingen i Sverige inte följa samma utveckling som i Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Belgien, Holland, Italien, Grekland eller Spanien?

  En sak man ska ha klart för sig när ett samtal förs med en radikal muslim är att islam helt förordnar att muslimen ljuger för att främja islam. Winston Churchill sade i still med följande: När islam är i minoritet talar islam om minoriteters rättigheter. När islam är i majoritet finns inga rättigheter för minoriteter.

  Kan någon se vad muslimer propagera för i Sverige vad gäller deras minoritetsposition?

 4. Göran skriver:

  Här är en intervju med en före detta lärare i Svenska För Invandrare, som berättar om sina erfarenheter och vad han har fått veta vid samtal med eleverna. Detta video är ett måste att se för varenda svenska:

  https://www.youtube.com/watch?v=SntggAwFChk

 5. Rikard skriver:

  Hej.

  Det är inte mer lönt att bli på diverse sydlänningar för att de är som de är – en räv tar höns, en varg får och råttor vad de kommer över.

  Att räven tar höns kan bli arg för, men att bli arg på Mickel när han följer sin natur?

  Att bli arg på en kamphund för att den följer sin kultur är föga lönt det också.

  Så vad göra?

  Mot räven bygger man bättre hönsatimpel, håller stängslet högt och helt (och gärna en bit ner i backen) och är uppmärksam så att där inte finns hål att krypa in genom.

  Mot vargen likaså, och kompletterar dessutom med ett par hundar hos fårflocken.

  Mot råttor finns olika metoder även där; att beröva dem tillgång till föda är bäst.

  Mot kamphunden, stackars best som inte vare sig fötts sådan den är bliven eller valt att vara som den är då?

  En spruta, och den eviga vilan.

  Måhända man bör framfar mindre drastiskt med tvåbenta bestar, men principen står sig.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

Kommentarer är stängda.