Tänk om det blir kallare?

Idag kommer jag med ett julklappstips till alla läsare, Tege Tornvalls nya bok ”Tänk Om Det Blir Kallare?”

Köp den och ge bort till någon som ifrågasätter din inställning till klimatfrågan. Du känner säkert mer än en sådan person. Glöm inte att köpa ett exemplar för egen räkning, du kommer att vilja det i bokhyllan som referens. Man kan ju inte hålla alla goda argument i huvudet samtidigt!

Sveriges samhälls- och politiska liv lyder nu under den nya klimatlagen. Enligt den ska all verksamhet inom politik, samhälle och näringsliv inriktas på att minska atmosfärens halt av koldioxid genom att minska och med tiden helt sluta med tillskott av koldioxid från mänsklig verksamhet.

Till de områden som mest berörs av detta hör försörjning, uppvärmning, industriell tillverkning, byggverksamhet och transporter.

Du kanske undrar över hur välbetänkt detta i praktiken är. Du kanske av egna kunskaper och erfarenheter ser svagheter i argument från FN:s klimatpanel IPCC, svenska myndigheter och andra aktörer. Du kanske oroas över kostnader och konsekvenser för din egen verksamhet.

Det har jag själv också gjort som faktajournalist inom industri, transporter, bilism och fordonsindustri. Jag utgick från IPCC:s larm men upptäckte snabbt att fakta inte stöder larmen.

Under tolv års studier av frågan har jag hunnit skriva mängder av debattartiklar, skriva och ge ut två kritiskt granskade klimatböcker samt vara svenska medarrangör i två nordiska klimatkonferenser.

Du får min senaste bok i ny och vässad upplaga med kapitel om försörjning, energi, bränslen och transporter för egen läsning och begrundan.

Även om vi måste följa gällande lagar och regler, kan det vara bra att känna till klimatfrågans bakgrund och fakta. Just i det syftet skrev jag den bok jag själv skulle vilja läsa som referensverk och uppslagsbok.

Jord- och skogsbruk, uppvärmning, industriell tillverkning, byggverksamhet och transporter målas in i ett hörn som förmenta miljöbusar.

Sagt om boken:
”…uppslagsbok för vetgiriga.”
Åke Ortmark, ekonomijournalist

”… 12 års studier av klimatfrågan”
Per-Olof Eriksson fd. koncernchef Sandvik

”… Tege Tornvalls utmärkta bok”
Jan-Erik Solheim, solforskare, prof. em.

Boken kostar 211 269 kr inkl. moms och porto. Den beställs genom att skicka e-post till tege.tornvall@telia.com  eller genom girering via BG 675-0160 med angivande av namn + adress för rätt leverans.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Tänk om det blir kallare?

 1. hellertz skriver:

  Får jag också göra lite reklam för min bok, “Att leka Gud – Om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning” där jag försökt förklara bedrägeriet och klimatlögnerna utifrån ett globalistiskt perspektiv och en världspolitisk agenda. Den har fått en hel del positiva recensioner vilka jag publicerat på min hemsida. Den finns på Bokus och Adlibris men jag säljer den lite billigare, 100 kr inklusive porto :-). Sänd isåfall beställning med postadress till pia.hellertz@telia.com./Pia Hellertz

  • Mats Jangdal skriver:

   Självklart Pia! Vi på den goda sidan måste hjälpa varandra bäst vi kan.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Introduktion till den globala uppvärmningen:https://www.youtube.com/watch?v=BB0aFPXr4n4

  I radiogudstjänsten idag 1sta Advent välsignade prästen klimatmöte i Polen i kommande vecka, men orsaken till varför han gjorde det förstod jag aldrig!

  • Åke Sundström skriver:

   Men inte kan du väl blir förvånad? Dagens svenska kyrka styrs ju av politiker, som alla- möjligen SD undantaget – applåderar den bedrägliga klimatalarmismen.

 3. Tege Tornvall skriver:

  Rätt priser. Vännen Mats har förväxlat sin mängdrabatt med priset per enskild bok.

  Rätt pris är 269 kronor inkl frakt och moms. Kan beställas av mig på tege.tornvall@gmail.com eller genom girering via BG 675-0160 med angivande av namn + adress för rätt leverans. Välkomna!

  • Mats Jangdal skriver:

   Rättat! Det är väl ingen risk att de jag tänkt ge en bok i julklapp läser min blogg.

Kommentarer är stängda.