Rockefeller och Nordangård

Jacob Nordangård och stifelsen Pharos kommer ut med en ny bok på Annandagen. Den heter Rockefeller –  en klimatsmart historia. Releaseparty hålls i Riddarsalen i Grillska huset, Stortorget 3 i Gamla Stan.

Boken är på 400 sidor i hårdpärm och kostar 299 kronor plus frakt 72 kronor. Ange adress och swisha till 070-5930936 så levereras den inom kort. För er som saknar swish så funkar plusgiro: 814120-2. Boken kan beställas redan nu.

Här är ett par recensioner av den:
“Jacob’s research into the impact of Rockefeller philanthropy on public policy is the best I have seen in a long career of profiling the power elite in factual terms, not in conspiracy theory terms. Research into the Rockefeller non-profits is exceptionally difficult because the literature is cluttered with lunatic fringe claims by writers with no direct contact or experience with any Rockefeller leaders and scant of direct, verifiable, fact-checked material. Jacob has found much of the latter and ignored all of the former. He generously allowed me to examine an in-work manuscript (publication pending) that displayed thorough literature searches and new research findings that will certainly work their way into the top ranks of reliable, highly cited published Rockefeller research findings. Very impressive.” (Ron Arnold)

”Jacob Nordangårds bok är spännande som en deckare och samtidigt en av decenniets viktigaste böcker. Bör läsas av våra politiker, forskare och journalister för att förstå drivkrafterna i den ”Gröna” rörelsen” (Staffan Wennberg, Ordförande i WTA, World Taxpayers Associations 2014-2016)

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Rockefeller och Nordangård

 1. Tege Tornvall skriver:

  Lycka till!

 2. Åke Sundström skriver:

  Säkert en utmärkt skrift. Men tyvärr med ett i mina ögon omotiverat fokus på oligarkernas värld, när politikerna är klimathysterins långt mäktigare och ohederligare skurkar.

  • Göran skriver:

   Det är massor av politiker och tjänstemän som är köpta eller mer eller mindre placerade på de positioner de har av oligarkerna. Vi måste nog avslöja båda dessa skurkar tillsammans och inte som enskilda aktörer.

   • Åke Sundström skriver:

    Får vi be om några svenska exempel, tack. Eller pratar du, och inte för första gången i så fall, i den så kallade nattmössan?

Kommentarer är stängda.