Lögnens oändlighet

Att sanningarna är få och lögnerna oändliga får man numera dagliga bevis för. Den klimatalarmistiska och aktivistiska sajten DesmogUK anser sig ha avslöjat en klimatförnekarkampanj. De är dock ett halvår sena. Det är ett holländskt initiativ med med ett europeisk upprop mot klimatalarmismen som ”avslöjas”.

Desmog anser sig kunna visa på att de som ska skriva under inget vet om klimatet och då nämner de Richard Lindzen, som vet mer än nästan alla andra. Vidare nämner de geologer, trots att det är geologer som tagit fram all kunskap om äldre tiders klimat. Utan deras kunskap skulle vi inte ens kunna säga om det funnits några klimatförändringar eller ej. Detta upprop är också planerat att redovisas på klimatkonferensen i Oslo 18-19 oktober.

Nej, det är bara propaganda och alarmism på Desmog. Självfallet faller Expressen in i kören av klagolåt över klimatförnekare. Intervjun med Lennart Bengtsson och hans nyfunna mod att säga ifrån att det inte är någon fara på taket med klimatet, ignoreras omgående av tidningens tangenthackare.

Den var ju dessutom bakom betalvägg, det är väl inte så många Nisse i Hökarängen som orkar läsa den. Men den fick i vart fall Johan Rockström att gå i taket och hänga ut Bengtsson som oseriös, komplett med en massa ”science is settled” svammel.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Lögnens oändlighet

 1. Jan Andersson skriver:

  Sanningen kommer alltid fram förr eller senare. Vänstern har snart kvaddat ytterligare en blomstrande kultur, den västerländska, som byggde på kunskap, forskning, vetenskap, sanning, prestigelöshet och samarbete och inte på okunskap, avundsjuka, makthunger, lögner, hat, rasism, våld, svartmålning och vidskepelse.

  Alltså den andligt fattiga människans genväg till makt, men inte till det välstånd de egentligen söker. Välstånd har historiskt endast skapats av upplysta kulturer som baserats på sanningssökande och utveckling, en självklarhet för den som tänker efter aldrig så litet.

  Vi är på väg in i en ny medeltid med nya ledare som hyllar ett nytt herrefolk som inte accepterade och upplevde renässansen och därför aldrig har tagit sig ur den förra medeltiden.

  Sexhundra års strävan efter kunskap och trygghet skall nu raderas ut och ersättas med en primitiv kultur som inte kan utvecklas eftersom den bygger på heligt våld. Hur tar man sig ur ett sådant skamligt samhälle och tillbaka till vår tid? Alla fakta ligger på bordet synligt för alla som vill se.

  Men i tillstånd av leda och tristess upplevs även en förändring till det sämre som en tillfällig lättnad.
  Unga måste förstå att välståndet finns vid vägens slut, inte vid dess början.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Medborgare i samhällets politiska toppskikt blir aldrig bestraffade för att de ljuger eller bedrager sina medmänniskor, däremot de små, de sämst ekonomiskt ställda kan straffas hur hårt som helst.
  Man kan dessutom plundra dem på både LIV och EGENDOM om de av misstag talar osanning.

Kommentarer är stängda.