Slask nr 8 – diverse politik

Det blir kallare – igen
Nu blir det kallare enligt flera observationer och prognoser. Även amerikanska NOAA som stått för mycket alarmism och anklagats för fusk har statistik som visar det. Trots ökad CO2-halt. Nu sänker Trump deras budget med 31%.

Kilometerskatt
Bensinupproret gillar tanken på kilometerskatt. Förstår inte följderna för klimatpolitiken eller integritetsfrågan. För S och MP är det operativa ordet ”skatt”.

Soros antinationalism
Globalisten George Soros satsar tio miljarder på att bekämpa nationalism. Löfven hakar på, tror att nationalism är detsamma som nazism. Vilket kan vara rätt för honom som är socialist. En nationalistisk socialist måste ju vara nationalsocialist, eller?

The Hill ger Trump rätt
Valet vinns bland dem som äntligen fått jobb, fått nytt hopp. Det vinns inte hos en godhetsknarkande minoritet.

Bilyana Martinovsky
Ett uppseendeväckande fall av svensk rättsröta som MSM tiger om och som verkar dirigeras från högsta politiska ledning.

När blir det Clintons tur?
Det finns så många historier om och anklagelser mot Hillarye Clinton om mutbrott, maktmissbruk och redlighet. Dags för åklagare att syna henne.

WEF svär sig till fascismen i Davos
Heja Greta! I uttalanden vid WEF önskade Greta se mer socialism och kapitalismens snar död, för att rödda klimatet. Miljardärerna applåderadetog selfies och betalade hennes nota. Bakom ryggen på henne gillar de det fsscistiska systemet.
Inte heller skriver hon sina egna tweets, vilket vi alla anat när vi sett henne uppträda utan inövat manus.
Fler vill åka med på hennes tåg och tjäna pengar på det. Sprickor anas här och där.

Kvinnor som gör sig själva ensamma
En artikel som beskriver att feminism är negativt för kvinnor, i synnerhet när kvinnorna är i majoritet och de som skrivit artikeln kan inte ens själva dra den slutsatsen. Vita kvinnor som hatar sina fäder kan förmodligen också räknas in i denna kategori.

Monstren som aldrig borde släppts fram
Gustav Fridolin har insett att han skapat monster i politiken. Men inte på samma sätt som vi borgerliga ser på saken, miljöpartisterna upplevs som monster.

EU utpressar
Tjeckiens premiärminister, Andrej Babis, är obekväm för EU. Han och Tjeckien för motsträvig politik i exempelvis invandringsfrågan och lierar sig ofta med övriga Visegrad-länder.
Babis är delägare i ett företag som heter Agrofert holding. Detta förvaltas av en oberoende förvaltare medan han är premiärminister. Bolaget har sökt och fått beviljat stöd av EUs jordbruksmedel. Men de har inte fått några pengar ännu.
Nu stämmer Agrofert EU och menar att EU försöker ruinera Babis privat för att han som PM inte gör som EU kräver.

Google och censuren
Zachary Vorhies och Robert Epstein som avslöjade att Google efter Trumps valseger började ändra programmering av sökmotorn så att sådant som ansågs gynna republikaner och konservativa visades längre eller inte alls. Riskerar fängelsestraff, fruktar för sitt liv.

Äganderätt spelar roll
Är det någon i Sverige som hört talas om att Brasiliens president, Jair Bolsonaro gynnar småbönderna och delar ut mark i bland annat Amazonas, så att de inte ska vara beroende av storbolagens villkor.

Fransk protest mot ”agri-bashing”
Man ska helst inte reta franska bönder. Nu är de arga på Macron och staten, som de menar sysslar med ”agri-bashing”, smutskastning av bönderna. De ger ny energi till gula västarnas protester och dumpar sin egen ”smutskatning” på Paris gator.

Religioner för global ordning ska rädda världen
I augusti samlades organisationen Religioner för Fred för tionde gången. De stöds av våra vanliga globalister, Soros, Rockefeller och Ford, samt naturligtvis FN. De jobbar för att implementera Agande 2030 och för att religioner och tro ska kunna förena världen under ett styre. Galningar med stark finansiering med andra ord.

Soros köper presidentmakt
Nu dubblar Soros sina insatser i det amerikanska presidentvalet. Allt för att få bort Donald Trump.

Soros hjärta AOC = sant
En ett år gammal nyhet, men gissa vem som sponsrar Alexandria Ocasio-Cortez New Green Deal? Jäpp, gubben heter Geroge Soros!

Smarta byar?
Avslutningsvis ett tips som varken är positivt eller negativt, ännu. En inblick i hur man i skånska Veberöd tänker sig att på landsbygden dra nytta av the Internet of Things.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Slask nr 8 – diverse politik

 1. Dandersan skriver:

  Soros finansierar extrema klimatåsikter som visar att vi bara har 12 år kvar.
  Kanske en insikt om sin egna begränsade tid på jorden?

  Intressant om Doggers bankar i dagens SVD.
  6000 år sen dessa försvann, rätt plötsligt.
  Nu på 20 m djup. 3 mm/ år i snitt ,det gick fortare då.Det var värre förr!

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Bolsonaros är det mest intressanta. Han kanske lär Brasiliens medborgare att skilja på min, din, och andras EGENDOM.
  I Sverige har vi ingen EGENDOMSRÄTT endast ALLEMANSRÄTT!!!
  Vi har inte ens garanti för rätten till LIV.

 3. Stefan Eriksson skriver:

  Veberöds invånare ”är smartare än lantisar” för de får säkert projektbidrag för en sån hemsida.
  Tillräckligt intetsägande och flummigt, ja då brukar det finnas bidrag att hämta hem.

  Jag får väl klara mig, trots att jag bor i en dum by då!

 4. Thomas skriver:

  Brasiliansk politik tycks vara ett huvudbry för svensk (PK)allmänhet. MST, som brukar vara en vänsterorganisation som agerar på landsbygden, med sociala aktiviteter och protester, har oftast de ”högervridna” politikernas öra… men inte de ”vänstervridna”. Lula, som var en ”sossepolitiker”, stoppade landsbygdens utveckling och ville ha ett industrijordbruk istället för en massa struliga småbönder som dessutom organiserade hela landsbygden där de (MST) bor… MST har som ambition att bygga skolor, affärer, småföretagande osv.. Och det ställer inte så stora problem i vägen då det ofta är en stor markägare till hela regioner… Så högerpresidenten före Lula löste problemen för ”vänsterrörelsen” MST, medan Lula stoppade hela processen – som nu då åter går igång. (Jag var en gång reseledare åt en ledare från MST på besök i Göteborg, där han, givetvis, bara hade fått kontakt med en urban förening för latin-amerikanska grupperna, så vi i Via Campesina Sverige tog hand om honom och lotsade runt honom här i bygden. Det var en liten vaken grabb runt de trettio.. mycket vaken och artig. (annat än feministiska LRF-ledare). Men vad jag skämdes när vi kom till en lantbruksskola och de visade upp denna gymnasielekskola, när jag tänkte på den kamp som de förde i Brasilien.. Nåväl, han hade en klar analysförmåga och uppmanade en yngre bonde vi besökte att ”hålla ut”, ty det blir bättre tider.. Men, han hade profetisk förmåga, denne ledare från MST. Bonden härdade inte ut, så att säga.) Så, jag är inte förvånad över vad som nu sker i brasiliansk landsbygd.

Kommentarer är stängda.