Mitt twitterkonto har slutat fungera

Det finns en godtagbar förklaring att få, men jag har inte fått den än. I ett mail som skickades till mig efter att jag försökt komma fram till Twitter och ställa frågor, påstås att mitt konto ”flaggats” för vad som kan vara brott mot reglerna. Jag kan dock vid läsning av reglerna inte se att jag på något sätt brutit mot dem. Inte heller stämmer den instruktion som ges för hur jag ska hantera situationen. Jag kommer därför inte åt att klaga eller på annat sätt påpeka något för Twitter.

Som synes, noll som jag följer och noll gillamarkeringar.


Alla kontakter till sådana jag följer är raderade, alla gillanden jag gjort har raderats. Jag kan läsa mina egna tweets men inte skicka nya, inte ändra något i min profil. När jag försöker skriva något får jag upp en banner som påstår att de inte vet vad som hänt. Det är naturligtvis en lögn. Självklart vet Twitter varför mitt konto inte fungerar, men de vill inte att jag ska få veta det.

Nej, det är inget fel som rättar till sig senare, Det är avsiktligt från hur Twitter är programmerat.
Jag har skrivit och frågat hur man får kontot att fungera igen. Deras beskrivning av hur går inte att tillämpa för mig. Inget stämmer med hur det ser ut i min browser.


I beskrivningen av hur Twitter fungerar, regler med mera, står det att man får meddelanden om man blir blockerad, är under utredning, avstängd eller annat. Jag har inte fått några sådana meddelanden eller indikationer.

Andra som försökt följa mitt konto har fått upp den här varningen och skickat den till mig.


Att jag har kritiserat regeringen, vänsterpolitik och klimathotet är sant, men det är inget som anförts emot mig. Inte heller har jag uttryckt mig mer nedsättande än genomsnittet på Twitter och jag har definitivt inte hotat någon. Regeringen S har ju stoltserat med direktkontakt till sociala mediers ägare. Är det regeringen som krävt att mitt konto ska utfrysas, eller vad handlar det om?

I vilket fall har jag istället gått över till GAB.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

19 svar på Mitt twitterkonto har slutat fungera

 1. Göran skriver:

  En annan taktik som Youtube nu kommer att införa är att kräva åldersverifiering för att se en video som de anser vara obekväm, såsom att kritisera regeringen. Videos som kräver åldersverifiering brukar tappa ungefär 95 % av sina visningar. Tjänar man då några slantar på sina videos så försvinner den inkomsten mer eller mindre.

  Men även Youtube förlorar pengar på detta. Vad jag har hört gör Youtube en förlust på runt 2 miljarder dollar per år. Och det lär öka, dels på minskade intäkter och ökande kostnader. Deras korkade vänsterblivna anställda självdestruerar företaget.

  Ska jag vara konspiratorisk, tror jag inte företag som Google, Twitter och Facebook är några företag som har som mål att vara företag, utan de är bara medel i något annat.

  • Benny skriver:

   I fallet med Facebook verkar övervakningsorganisationer från USA haft ett stort finger med i spelet! Facebook hade aldrig blivit så stort om inte en propagandaapparat legat bakom och vi har en parallell i fallet Greta där det är uppenbart att styrd media spelat en stor roll för att popularisera det hela!

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Det vittnar ju bara om att Du Mats är ytterst obekväm för samhällsomstörtande socialister var de nu än befinner sig.

  • Jan Andersson skriver:

   Så långt har det alltså gått, sanningssökande med vetenskapling grund skall tystas ner. Det finns bara ett håll samhällsutvecklingen kan ta. Förr skrämde prästerna för detta ställe när de predikade inför sin församling.

  • Jan Andersson skriver:

   Vetenskaplig grund…

 3. Åke Sundström skriver:

  Kan också vara ren inkompetens, någon underhuggare som klantat sig, Men visst liknar det en konspiration mot sanningen. Mats´skriverier är förvisso ”samhällsomstörtande”, som Samuel noterar, men skulle verkligen Youtubes chefer ha anledning att bry sig, i synnerhet om vad som händer i lilla Sverige? I så fall skulle dom inte ha tid att göra något annat, givet det stora antalet systemkritiska bloggare.

 4. Mats Jangdal skriver:

  Twitter har nu erkänt att de av ”misstag” stängt av ett stort antal konton. Bland annat moderate Jan Ericson i Ubbhults. Hans fungerar igen och de ska starta upp de andra. Många verkar vara borgerliga.
  Mitt funkar fortfarande inte.

 5. Gunnar Littmarck skriver:

  Det som förvånar mig är att ingen startar alternativ.

  Det skulle krävas några miljoner att bygga en exakt likadan plattform som Facebook med samma affärsmodell men utan politisk och vetenskaplig bias.

  De flesta skulle kopiera sina data från FB (FB har rätten men inte ensamrätt) och flytta.

  De alternativ som finns är kass, för de tror att vi inte vill ha reklam, jag älskar riktad reklam men ser alltid till att aldrig gynna FB eller Google.

  Visar de något av intresse, så öppnar jag en annan webbläsare (vanligtvis Firefox) så öppnar jag företaget där.

  För ett år sedan trodde jag att Jordan Peterson skulle starta alternativ, men han brakade samman och hamnade på avgiftning i Moskva.

  Men hallå, nog finns det ett antal som vill satsa några miljoner (så klart växer kostnaden med antalet brukare men då i takt med inkomster) för att ändra makten globalt och bli mångmiljardär på kuppen?

  Nu inför mänsklighetens viktigaste val ökar de censur och maktutövning. FB kommer inte visa valresultatet efter valet i USA.

  Faktiskt är jag mest förvånad att varken Trump eller Bannon startat alternativ, ok Trump kan ju inte det så länge han är president men han har en begåvad son som kanske blir nästa president om Trump får en period till?

  • Benny skriver:

   Det finns alternativ! Det finns något som heter Vkontakte eller något sådant…Jag har varken Facebook eller Instagram för som gammal IT-gubbe vet jag vad för typer som styr i kulisserna på dessa ”företag”! Tyvärr är folk i allmänhet för godtrogna…

   • Gunnar Littmarck skriver:

    Jag hoppade av FB för 10 år sedan då jag insåg deras mål men så hoppade jag på just före det svenska valet 2018 så avslutade jag allt i somras.

    Jag har testat alla alternativ jag kan finna men ingen som är så smart att den direkt kopierar FB vad gäller intjäning på kort sikt genom riktad reklam men som inte har politisk eller vetenskaplig bias.

    MeeWee är jag med i men de är så korkade Kinas versioner är såklart helt onitessanta.

 6. Gunnar Littmarck skriver:

  OT, men som lär intressera denna grupp.

  Områden som normalt blir snöfria i slutet av juli hade 9m höga plogkanter i mitten av september och nu har det börjat snöa igen.

  Är det så en djupare fas i denna 2,6 miljoner år långa istid börjar?

  Inte ens under Maunder minimum var det så lite snöfri mark här i Norge under ett sommarhalvår och vi vet alla vad albedo betyder.

  I Juli var de glada att kunna ha liftsystem och skidspår i full drift då den korkade coronastägningen gjort att norrmän ferierar ”hemma”

  Men nu verkar en del bli oroliga.

  Som ni vet var det 2C högre global medeltemperatur i början av denna mellanistid vilket gjorde havsytan en meter högre över havsbotten än i dag genom termisk expansion, men även den tidens lägre temperaturskillnader främst genom att Sahara grönskade och var fullt med sjöar och vattendrag som sänder betydligt lägre energieffekt till rymden än dagens öken.

  Flera gånger de senaste 500 miljoner åren har jordens temperaturskillnader ändrats drastiskt med resultat att medeltemperaturen ändrats och ingen har helt funnit ut alla faktorer som bidrar om än solforskare ligger en aning nära enligt mig.

  En av de sista samtalen jag hade med Fred Goldberg sade han med säkerhet att den globala medeltemperaturen kommer sjunka utan att ha tillnärmelsevis så djupa kunskaper i alla relevanta discipliner som jag.

  Här om dagen sade Trump:

  -Just wait and see.

  Vet/visste de något jag inte vet?

  Det tvivlar jag på men kan inte låta bli att söka och fundera.

  • Jan Andersson skriver:

   Det har länge funnits sommarskidåkning i Stryn, där man kan åka på en nordsluttning i Jotunheimen som lutar så mycket att solstrålarna endast träffar pisten i en låg vinkel dagtid och den inlagrade kylan i berget kyler snön igen varje natt. Inte så långt söder om Geirangerfjords innersta vik med hisnande branter ned mot vattnet. Kanske ett resmål när gränserna öppnas igen. Men om de håller stängt för att de har tolv sjuka så lär vi få vänta länge.

  • Benny skriver:

   Gunnar, du kanske skulle göra en djupdykning i ämnet om Paleoklimat som jag gjorde för några år sedan! Jag förstod ganska tidigt att det här med CO2 bara är ett påhitt från globalisternas sida för att öka sitt inflytande och för politiker att höja skatter så jag började studera hur klimatet sett ut i forna dagar. Det är bäst att använda lite äldre litteratur som kom innan censuren och tillrättaläggandet som drabbat vetenskapen de senaste åren!

   • Gunnar Littmarck skriver:

    Har studerat alla relevante discipliner många tusen timmar efter jag propagerade för massproduktion av FS-MSR som fortfarande är den enda teknik vi vet fungerar för att skapa en global välfärd till 2050.

    I början använda jag CO2-hotet som kurserna i Tekn fys på KTH lärt ut men efter djupa studier kunde jag avfärda koldioxidhotet vetenskapligt lika så havsförsurning och havshöjning.

    Mörner blev rasande då jag berättade att havsytan bara rört sig plus minus någon meter relativt havsbotten de senaste 100 miljoner åren men havsyteforskare jiddrar om havsytan i förhållande till kontinentalsocklar som ju flyter i jämvikt likt hela jordskorpan och därför flyter upp då dess landsdel pressas ner av inlandsis.

    Trist med 99% av mänskligheten som med åren bara söker argument till stöd för sina åsikter, jag gör det motsatta och älskar att ha fel då det ökar min insikt.

 7. tegetornvall skriver:

  Enkelt: Man skall inte ha något Twitter-konto. Jag har klarat mig utan i 77 år och tänker fortsätta med det. Twitter inbjuder till förhastade och oöverlagda, allt för korta inlägg, som lätt missförstås och leder till onödiga stridigheter. Jag klarar mig också med en helt vanlig mobiltelefon utan appar. Kommunicerar gör jag via fast telefon, mobiltelefon, dator/e-post, snigelpost – samt personliga möten och samtal.

  • Gunnar Littmarck skriver:

   Får Trump en period till kan vi börja mötas genom Skype, Zoom och en hoper till, då de tvingas bli transparenta och vid dryga viten ta ansvar för det som censureras.

 8. Gunnar Littmarck skriver:

  Lyssna på detta möte så inser alla varför techgiganterna hatar Trump.

  Passa på att höra den senaste presskonferensen där Google genom sitt ägande (Alphapet) redigerar så vissa frågor och påståenden upprepas för att styra mottagarna.

  Här det viktiga som kommer sänka amerikanska sociala plattformars möjlighet att påverka om Trump får en period till.

  https://www.youtube.com/watch?v=FHK4hMicibQ

  Här ännu mer information som kan sända ledande i fängelse.

 9. Gunnar Littmarck skriver:

  Här den länk som jag lade in överst och är relevant för Mats inlägg.

Kommentarer är stängda.