Putin skuldfri

President Vladimir Putin har nu meddelat att han gjort Ryssland skuldfritt från Rotschild, andra internationella bankirer och den amerikanska dollarn. Därmed är Ryssland fritt att agera i sina egna bästa intressen. Vilket bland annat innebär att skriva kontrakt i rubel eller annan valuta som inte kontrolleras av amerikanerna.

När ni i media får höra eller läsa politiker och analytiker beskylla Putin och Ryssland för allt mellan himmel och jord, kan ni ju fundera på hur mycket av det som är beställt av de Putin befriat sig från.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 svar på Putin skuldfri

 1. Thomas skriver:

  En uppgift som jag höjde ögonbrynen för när jag läste det, var att Ryssland hade världens största guldreserv – före revolutionen. Några år senare var den helt borta.. Det tycks som att Putin kan sin historia. Då har vi flera faktorer som kan trigga igång en storkonflikt i Ukraina.. (men vågar man skriva något om det?). USA:s enorma egen ekonomiska kris – Zimbabwetryckeriet, som ingår i en global kris som ju även Sverige nyligen blev inblandat i via stödlånet till Bryssel (där ännu inte Finland röstat, sägs det). Att Biden har tidigare personliga kopplingar till Ukraina känner vi väl till..så att en möjlig konflikt där mellan NATO och Ryssland angående Den Svarta Jorden, planetens sista verkligt fertila odlingsområde vore förödande.. som ju i dagarna tycks segla upp. Rysslands tekniska framsteg inom vapenteknologin (som man ännu inte exakt vet nivån på) är ett besvärande fenomen för NATO. Och så på detta en möjlig ny situation för petrcdollarn.. Men kan man behandla Putin på samma sätt som man gjorde med Gaddafi?

  • Mats Jangdal skriver:

   Ja Ukraina kommer att bli en nyckelposition, igen.

  • Benny skriver:

   Med tanke på Rysslands historia så kommer dem att försvara sig till sista blodsdroppen om de blir attackerade och sluter upp bakom sina ledare! Att Putin är så populär i Ryssland är för att han jobbar för sin nations väl och ve i första hand vilket ju borde gälla politiker i Sverige också men dessvärre inte. Att anfalla Ryssland betyder kärnvapenkrig och åtföljande atomvinter som kommer att kosta de flesta på jorden livet! Kanske är det globalisternas plan för de har på sin agenda att minska jordens befolkning! Många oligarker och miljardärer köper enligt uppgift egendomar på Nya Zeeland kanske i hopp om att undvika de värsta effekterna av ett kommande krig! En sak är klar, världen befinner sig på gränsen till en katastrof utan motstycke driven av globalisterna…Frågan är vad de tror ska hända om de startar ett krig? Kanske idioterna tror att alla lägger sig platta och kastar in handduken? Då har de läst historia dåligt och kanske just historielösheten är det stora problemet?

 2. Dandersan skriver:

  Uttrycket “den som är satt i skuld är aldrig fri” kan ge Ryssarna hopp om frihet?
  Läste med behållning Understreckaren idag (SVD).
  Handlade om studier av hur minoritetsspråk påverkar samhällsbildning.
  Övergången från Sovjet till Ryssland lämnade många delar av fd Sovjet med Rysktalande befolkning.
  Konflikten i Ukraina är svår att förstå utan denna kunskap. Vilket få Svenska kommentatorer tycks bemöda sig med!

  • Mats Jangdal skriver:

   Den situationen med rysktalande och även ryssar i länder utanför nuvarande Ryssland påminner inte så lite om situationen med tyskar och tysktalande utanför Tyskland innan WWII.

   • Thomas skriver:

    Jag fastnade för detta resonemang sedan jag läste det… har snurrat i huvudet.
    Är det så att Sverige – genom att numera ha en massa minoritetsspråk med nödvändighet måste upphöra helt som nation och bli en koloni inom EU, styrd helt från Bryssel..?
    Är den historierevision som sker bland de yngre, oavsett bakgrund, utbildning och socialgrupp, som en del i denna process – som alltså måste ha påbörjats direkt efter krigsslutet 1945…?
    Är “modernismen” en del i globalisternas marxistiska agenda som använt Sverige som försöksområde (avstår från nationsbeteckning)..?
    Har vi alla blivit grundlurade?

    • Mats Jangdal skriver:

     Funderade flera gånger på 80-talet om Sverige var utsatt för planterad förkylningssmitta av främmande makt i underrättelsesyfte. För den verkade komma så distinkt och svensk statistik grundlig och så lättillgänglig.
     Ett billigt experiment för den som var hugad.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  De subversiva krafterna som gör allt för att störta USA i grus och aska får snart inte nämnas vid deras riktiga namn.
  Vad håller du på med Ulf Kristersson? Se till att få avpolletterat “Löfvensocialisterna” annars ringer vi snart efter Putin.

  • Jan Andersson skriver:

   Det börjar bli bråttom nu. Sverige är en filial till storkoncernen EU, men som sköts så illa att styrelsen i Bryssel borde byta ut hela ledargarnityret, som brukligt är när allting har pekat nedåt i några år. De har fått sin chans, men inte tagit den. Nu måste andra få försöka.

   • Åke Sundström skriver:

    Jo. byråkratin i ett parasitärt EU är ett betydligt större problem än Soros och de andra privata oligarkerna. Och de senare har inget som helst medansvar för EU:s dårskaper. Inte för den svenska riksdagens heller.

 4. Carl Hermelin skriver:

  Gratulationer till Ryssland och heder åt Putin!
  Ryssland framstår alltmer som den vuxne i rummet i många viktiga förhållanden.

 5. Jan Andersson skriver:

  Kanske dags att börja importera ketchup från Ukraina istället? Chumak grundades av två svenskar.

  https://en.chumak.com/

Kommentera