Lögner om corona och medicin

Vad ska vi skriva denna gång om corona och vaccinerna, som alla inte redan förstått eller åtminstone anat?
Inte Corona, men en icke mainstream syn på hälsa, sjukdom och vård. Där finns en parallell till vad som händer med inskränkningar av våra liv med hänvisning till corona. Doktor Erik Enbys nya bok sätter igång tankar.

Doktor Enby igen. Nu påstår han sig ha funnit levande mikrober i vaccinet. Det har inte tillverkarna meddelat något om. Detta är ett slags fortsättning på hans berättelse om vår hälsa.

Det är spikproteinet som är mördaren, inte viruset i sig. Messenger RNA vacciner överdoserar spikproteiner, för man har trott att de är ett motgift. Ibland undrar man om alla tokigheter bara är felgrepp eller om de är avsiktliga för att tillfoga skada.

Tusentals flygningar är inställda nu när resandet ökar. En del för att piloterna missat flygtid och upprätthållen behörighet. Men allt för mycket för att piloterna reagerat på vaccinet och uppvisar symtom som inte är godkända för flygning. Dödsfall bland piloterna är också noterat.

Julia Caesar skräder inte orden om det största medicinska experimentet någonsin.

Även Wall Street Journal har publicerat farhågor om vaccinens skadeverkningar. Children’s Health Defense Team berättar mer.

Doktor Lawrence Palevsky varnar föräldrar för att låta sina barn vacciners. Spikproteinerna söker sig tydligen till könsceller, äggstockar och testiklar. är det ett sätt att minska världens befolkning genom påtvingad sterilitet och cancer?

I UK är dödsfallen 8 gånger högre bland fullvaccinerade än bland ovaccinerade. Hur förklarar man det? Varför döljs informationen?

En video om den förhöjda risken med vaccinet för blodpropp eller djup venös trombosis som jag får Deep Vein Trombosis, DVT, till. En komplikation som ofta är smärtsam och garanterat obehaglig och även kan leda till döden. Här är både piloter och passagerare i fokus.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Lögner om corona och medicin

 1. Thomas skriver:

  Frågan är slutdiskuterad för mig..
  jag vill nog påstå att nu är det som tysken sade: Detta är en intelligenstest!
  Mad Max nästa..

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Vem missade finalen i EM i fotboll på Wembley i går? Blev det avskedsparty för alla 60.000 åskådarna som när inkubationstiden är överstånden skall mässas för vid någon kyrkogård eller i bästa fall livstids invalideras på grund av ett oidentifierbart ”kinesvirus”?
  Man kan tillåta sig att undra.

 3. Göran skriver:

  Vaccinhetsarna lämnar gärna siffror på hur effektiva vaccinen är typ 80 %, 90 % m.m.

  Ingen tycks reflektera över att immunförsvaret är minst 99,99 % effektivt.

  Hur många råd har vi fått från myndigheterna om hur man får ett bra immunförsvar? Är det noll? Jag har inte hört något.

  Högsta två underliggande problem är högt blodtryck och övervikt. Har vi fått något råd från myndigheterna hur man blir av med högt blodtryck eller går ned i vikt utan att använda sig av piller? Jag har inte hört något. Känner ni till någon doktor i Sverige som kan ge råd om hur man blir av med högt blodtryck på ett naturligt sätt, så pillren kan slängas bort?

  Nä, sjukvården är den mest korrupta industri vi har i Sverige.

 4. Göran skriver:

  Om folk ska köpa en dator, mobiltelefon eller tvättmaskin då läser de flesta de tekniska specifikationerna. Ska de ta ett vaccin, då läser de ingenting.

  Frågar man vaccinerade om de känner till några nackdelar kan de inte säga något. Frågar man de som inte vill vaccinera sig kan denna räkna upp flera nackdelar. De vaccinerade säger att de som inte vill vaccinera sig är okunniga.

  Detta är en liten sak (egentlig stor) som jag retar upp mig på. Vad sker i världen är pådrivande av i stort okunniga människor, människor som inte vill lära sig något.

  Jag skulle nog kunna slå vad om att de som inte vill vaccinera sig har betydligt många mindre timmar av TV-tittande än de som vaccinerar sig utan den minsta tanke på att undersöka nackdelarna.

  Jag måste även säga att journalister måste vara den mest korkade yrkesgruppen vi har på jorden.

  • Benny skriver:

   Nja, de flesta journalister är knappast mer korkade än andra utan det är för att de är anställda att basunera ut propagandan som gör att de verkar vara bakom flötet! Ett välbetalt smäckjobb där du bara behöver klippa och klistra ihop propagandan som serveras från ägarna, politiker, CIA och andra mer eller mindre skumma organisationer! Läs om hur Udo Ulfkotte beskriver hur ”jobbet” gick till innan han av någon anledning hastigt lämnade jordelivet!

   • Göran skriver:

    Jag kan inte se att snickare är sämre på att utföra sitt jobb, rörmokare, butiksbiträden, busschaufförer osv.

    • Benny skriver:

     De yrkesgrupper du nämner håller knappast på med propaganda så jag ser inte jämförelsen! Men visst finns det många korkade journalister också precis som inom alla andra yrken…

Kommentarer är stängda.