Covidpassen öppnar hemliga dörrar

Vad tror ni blir fortsättningen på covidpassen?. De gör ingen nytta för virusbekämpning eller sjukdomsbekämpning. Vaccinerade blir lika smittade och sprider smittan lika effektivt, med den falska tryggheten inräknad. Dessutom kan de vaccinerade råka ut för en rad obehagliga biverkningar, där hjärtstopp och lungpropp tillhör de vanligare av de allvarliga. Om jag förstått saken rätt. Några rapporter om propp i hjärnan med partiell förlamning som följd, finns också.

Passen behövs alltså inte, inte heller vaccinet. Gott immunförsvar, god näringsstatus och förebyggande intag av C och D vitamin samt eventuellt zink rapporteras ge bra resultat. Bekämpning med Ivermectin fungerar också.

Vad covidpassen behövs till, är att sortera folk. Med pass får du göra det här och det här. Utan pass inget av det. För den som vill totalkontrollera befolkningen öppnas möjligheter varken George Orwell eller Adof Hitler kunde föreställa sig. Gör om passen till en app du måste ha kontakt med för att logga in på internet, din bank eller ringa med din mobiltelefon, et voilà! så får staten (eller Google) nära hundraprocentig kontroll på hela befolkningen!

Lars Mellblom ställde igår frågan i en annan tråd här på Frihetsportalen om styrning av elbilar. Här är svaret. All denna övervaknings- och begränsningsteknik lämpar sig sällsynt väl till att implementeras i elfordon.

Det sitter förmodligen tusentals programmerare och plitar på sådana appar just nu. För tänk vilken förtjänst de skulle gör om det blev just deras app som blev utvald av EU eller USA att  levereras till staten. Du har inte appen, den har staten. Du har endast en transponder som kommunicerar med appen. Den kan du ha injicerad under huden. Kanske i några korn grafenoxid.

Tror du att jag överdriver? Då har du inte fattat makthavares lust att bestämma, deras libido imperare. Inte heller vad utsikten att tjäna en ofantlig massa pengar på att sätta medmänniskorna i klistret kan få somliga att göra.

Resten av tekniken finns redan och används på flera ställen. Även där man behöver styra biologiska varelser. Här är ett vanligt exempel.

 

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Covidpassen öppnar hemliga dörrar

 1. Thomas skriver:

  Jo, man måste också notera att det är givetvis moderna kor som lever i denna situation. Med ett intensivt urval för dumhet så utvecklas korna till en sorts ”robocows”. Och det går fort nu förtiden..
  Så det blir nog detsamma för befolkningen framöver..
  Vi kommer att delas i ”ID-ioter” (Som får ID-pass) och de som skapat systemet… (Som inte ”behöver” ID-pas..)

 2. ivarandersson skriver:

  När det gäller övervakning så ligger Kina i frontlinjen så Sverige har mycket att lära. Regeringen tänjer på pandemilagen så mycket som möjligt för att begränsa vår rörlighet.

 3. Göran skriver:

  När jag idag lyssnar på poddar som är inspelade för något år sedan är flera av deras ämnen stämplade som konspirationsteorier såsom att vaccinationspass kommer införas, så kan jag konstatera att det mesta av det som sades för ett år sedan i form av övervakning och kontroll faktiskt har blivit sanning.

  Det som Mats tar upp kommer att bli sanningen på ett eller annat sätt.

  Det vi dock kan trösta oss lite med är att det kommer att komma motåtgärder.

 4. Göran skriver:

  Alla ska vaccineras. Jag måste dock ställa mig frågan vad det är för mening med att idag börja vaccineras sig med första sprutan, andra sprutan, tredje sprutan och så vidare, när det virus som vaccinet ska skydda mot inte längre finns?

  De varianter av SARS-CoV-2 som nu sprids skyddar inte vaccinet mot.

  Några data från USA:

  – För att rädda ett barn från att dö i covid-19 dödar man 117 barn med vaccinet.
  – För att rädda 10.000 personer från att dö i covid-19 dödar man 150.000 med vaccinet.
  – Antalet fall av hjärtmuskelinflamation hos barn är 1 barn per 70 barn.
  – I Pfizers fas-tre-studie hade gruppen vaccinerade 24 % högre dödlighet än gruppen placebo.

 5. Benny skriver:

  Den som inte tror att politiker som Morgan ”riksdvärgen” Johansson inte är ute för att införa ett kontrollsamhälle som får gamla DDR att likna ett frihetsnäste måste blivit ordentligt lurad av sossarnas propagandamaskineri! Den mannen borde gripas av Säpo och interneras för Sveriges bästa! Det bor en Hitler i den lille mannen…För övrigt vad är det med korta män och deras behov av kontroll och makt? Några exempel i historien: Napoleon, Stalin, Hitler med flera och nu Mogge i Sverige!

  • Thomas skriver:

   Stalin… var han kort?
   Alltså, Morgan måste ha Stalin som föredöme då han undviker att stå rampljuset som en påfågel, för det gjorde inte Stalin heller…men Stalin blev makten framför allt..
   Och Morgan är på god väg..

   • Benny skriver:

    Stalin ska enligt uppgift varit ca 165 cm ”lång” alltså inte en dvärg som Mogge men ändå ganska liten!

  • Göran skriver:

   För mig är omsorg om andra att låta dem ha en maximal frihet och inte tala om för andra vad de ska göra. Morgan Johansson har helt klart en annan agenda. Med andra ord är det något fel på hans hjärna eftersom han tror att folk mår bättre av att socialdemokratiska byråkrater är mamma och pappa åt andra.

   • Thomas skriver:

    Nja.. det kan lika gärna var dig det är fel på – på inte inser den psykopatiska verkligheten..

 6. Lars Mellblom skriver:

  En annan funktion med vaccinpassen är att skapa ett register över vaccinerade och ovaccinerade, vilket definierar vilka medborgare som är lydiga och vilka som är potentiella rebeller. De ovaccinerade kan med ganska stor sannolikhet också i andra frågor antas vara självständigt tänkande och därmed ett hot mot sittande makthavare. Från maktens perspektiv är det bra att veta vilka de är.

 7. Lars Mellblom skriver:

  Det är inte enbart i Europa makthavarna vill ha obligatorisk fjärrkontroll över våra fordon. Sådan lagstiftning planeras också i USA.

  https://summit.news/2022/01/17/bill-would-give-u-s-government-kill-switch-in-all-new-cars/

Kommentarer är stängda.