PK överträffar sig själv

Brandon Brown, en förare i den amerikanska Nascar-serien, just han som en journalist intervjuade när publiken började skandera ”Fuck Joe Biden” och hon uppfattade det som ”Let’s Go Brandon!” har sponsorer som vill marknadsföra honom under den parollen. Men Nascar vägrar. Trots att han är en framgångsrik förare och reklamskylt för hela cirkusen. För de anser att frasen Let’s go Brandon numera är stötande. Detta är alltså så PK som det kan bli.

Sponsorerna ville måla upp hans bil på temat Let’s go Brandon. Precis som det finns en sponsrad bil med temat Black Lives Matter. Rosa fittmössor har tidigare varit ett tema för Nascar. Men varken det eller samröret med den våldsamma och bedrägeriertappade BLM-rörelsen stör ledning för racertävlingen.

Sponsorn LGBcoin sysslar med kryptovalutor och vill att frasen Let’s go Brandon ska uppfattas som Let’s go America och få folk att prova på kryptovalutor som ett framtida och säkrare sätt att hantera sina pengar. LGBcoins ägare, James Koutoulas, har visat upp handlingar som visar att han gått via Nascars ordinarie kanaler och fått temat godkänt. Men att de i efterhand dragit tillbaks godkännandet. Koutoulas tänker nu stämma Nascar.

Hört nånting om det i svensk MSM? Skulle inte tro det.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på PK överträffar sig själv

  1. Pingback: PK överträffar sig själv | ulsansblogg

  2. Göran skriver:

    Till och med president Joe Bidén har sagt ”Let’s go Brandon”, så det är ett uttryck som borde vara godkänt så att säga.

Kommentarer är stängda.