Majoriteten har alltid fel!

En mycket sevärd video som effektivt visar varför ”följa John” inte är en bra idé, varken politiskt eller vetenskapligt.
Glad Midsommar!

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Majoriteten har alltid fel!

 1. Göran skriver:

  Förutom att förstå budskapet i videon, så är min inställning att göra precis tvärtemot vad myndigheter rekommenderar. Det brukar bli bättre. Av en slump lyssnade jag på en intervju av en lärare som sade att denne gjorde tvärtemot vad högre makter inom skolan rekommenderade. Det blev bättre för eleverna.

  Lek med tanken att om vi ha hade gjort tvärtemot vad socialdemokraterna bestämde, vilket rikt och bra land Sverige skulle vara då.

  Jag ska inte vara selektivt elakt mot socialdemokraterna, utan det gäller alla politiker. Varje gång de så kallade borgarna har haft makten i Sverige har de varit erbarmligt dåliga. Det kan kanske sägas att socialdemokraterna inte har haft makten större delen av de senaste 100 åren på att de varit bra, utan på att den så kallade oppositionen helt enkelt varit sämre.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Det finns inget svårare att än överbevisa en person som blivit grundlurad att han/hon verkligen blev lurad.
  Fråga en person som lyckats med konststycket att bli vaccinerad tre gånger om denne kan bli befriad från giftet. Ett förfluget ord som trillat över tungan och läpparna kan knappast stoppas tillbaka därifrån det kom.

  • Benny skriver:

   Japp, har en kompis som är lärare och han tror stenhårt på klimatbluffen, ”Covidvacciner” och att Ukraina minsann är ett demokratiskt land även om allt redan avslöjats som rena bedrägerierna mot folket styrt av MSM och globalisterna. Trots det berg av bevis som finns om alla lögner vägrar han envist inse att han blivit grundlurad, kanske för att han anser sig vara för ”smart” för att ha blivit lurad eller bara ett utslag av ren envishet? Kanske en svensk av den ”gamla skolan” där man ska lyda överhetens påbud?

   • Göran skriver:

    En lärare borde kunna räkna ut med simpel matematik hur pass effektiva covid-vaccinen är. Exempel.

    Data från Folkhälsomyndigheten för vecka 21. Döda av covid-19. Vaccinerade 24 stycken. Ovaccinerade 1 stycken. Antal vaccinerade respektive ovaccinerade av befolkningen i procent: 75/25. Omräknat till andel per grupp och sedan jämförelse mellan grupperna ger att vaccinerade har 8 gånger högre dödlighet i covid-19 än ovaccinerade. Eller, ovaccinerade har 8 gånger högre chansa att överleva än vaccinerade.

    Det går att ta detta vecka för vecka. Vecka 16 var skillnaden 2,8 gånger högre risk för vaccinerade.

    Folkhälsomyndigheten lämnar inga uppgifter om skillnaden mellan grupperna och media anger bara skillnaden mellan de döda på just de döda så 24/1 (vecka 21) blir 96 % vaccinerade och 4 % ovaccinerade vilket inte säger någonting eftersom man måste räkan per capita i respektive grupp. Antalet vaccinerade är större än ovaccinerade så det är klart att fler vaccinerade dör, men hur stor är skillnaden?

    Det borde vilken lärare som helst kunna räkna ut och en högstadieelev borde klara av det på egen hand.

    Vaccinen mot covid-19 är totalt värdelösa. De är helt tvärtemot vad majoriteten tror. De är inte säkra. De är inte effektiva. De lindrar inte symptomen vid smitta.

    • Benny skriver:

     Det absolut värsta är att han är mattelärare! Men har man förtroende för MSM-fulmedia så kommer man snett i tillvaron och slutar tänka logiskt…

Kommentarer är stängda.