Transgenderism, en modenyck!

Kan det vara så enkelt? Att folk är så lättpåverkade. För att få vara med, höra ihop, ungås med innegänget, göra de fräna sakerna, och inte minst bli bekräftade för allt detta så väljer flera att bli trans- och homo och hela alfabetet av avvikelser från heteronormen?

Vad ligger bakom detta och framför allt den dramatiska ökning som skett på senare år. Om jag backar femtio år kan jag se att artister som David Bowie, Frank Zappa, Kizz och de andra pudel- hårdockarna i någon mån bröt ner tabun, men utan att egentligen ha skapat någon påtaglig ökning.

Transaktivisterna i teatergruppen After Dark är väl de som gjort mest för den saken i Sverige, men i ärlighetens namn ganska begränsat till Stockholm. Trots SVTs återkommande hyllningar. Vi har också fått lagstiftning som förbjuder diskriminering at hbtq-personer.

Nej det som verkar ha gjort störst skillnad är isoleringen under pandemin och bruket av sociala medier för diverse sociala interaktioner, varav många kan ha varit både anonyma och spekulativa. Tiktok är enligt en amerikansk undersökning den mest använda för detta.

I framför allt amerikanska skolor och inte minst på universiteten har transgenderism lärts ut och spridits som en löpeld. Där anses det nu som ett krav i det offentliga skolväsendet att transgenderism ska bejakas och att opponera sig mot det blir otillåtet och resulterar i avstängning från skolan. Så värst många prejudicerande domstolsutslag har inte kommit ännu. Men det är nog bara en tidsfråga.

Det senaste om hänt i Sverige är transpersoner som läser sagor för förskolebarn. Något som verkar vara ett avsiktligt försök att locka barn att känna sig obekväma i sina naturliga könsroller och därmed öppna för att experimentera med andra könsidentiteter. Det vill säga grooming, något som i lag är förbjudet, men myndigheterna inte vill ta i av rädsla för att stämplas som homofoba och liknande.

Rättstavningstävling. Stava till läroplan. CRT = kritisk rasteori, LGBTQ = HBTQ

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Transgenderism, en modenyck!

  1. Samuel af Ugglas skriver:

    Ett gift i klass med s k ”vacciner”. Motgiftet är snart destruerat!

  2. Pingback: Transgenderism, en modenyck! | ulsansblogg

  3. Jan Andersson skriver:

    För ganska många år sedan svarade ungdomar i en enkät varför de så hängivet ägnade sig åt Facebook. Svaren var de förväntade men en flicka från Sydostasien svarade att ”för att vi känner oss ensamma”. Huvudet på spiken! Vad de sedan pratar om på nätet spelar ingen roll. Vi gubbar pratar mycket om elbilar, och samlar argument varför vi inte vill ha någon. Men det handlar även där mest om ensamhet och utanförskap, något vi alla tycker illa om i alla åldrar.

Kommentarer är stängda.