PPP demokratins slut

Jag tänkte jag skulle försöka skriva något positivt, glädjande och upplyftande istället för allt det elände jag skrivit om på sistone. Men, icke. Lyckades inte komma på en enda sak som är positivt med samtiden. Vårbruket är sent. Många åkrar här i Skåne är blöta och torkar upp ojämnt. Åarna är i det närmaste översvämmade, men kan ha sjunkit något senaste dagarna med lite sol.

Solen skiner från en lite högre position på himlen. Det kan komma att börja grönska i träden igen. Nya salmonellafria höns kanske börjar värpa ätliga ägg framåt midsommar. så butikshyllorna slipper gapa tomma som nu inför påsken. Glad Påsk på er ändå!

Dagens ämne, PPP, inte Polluter Pay Principle, utan Public Private Partnership, kortsluter demokratin eftersom politikerna hellre gör upp med stora företag än med medborgarna. De stora företagen har också möjlighet att anställa avsatta politker efter ett val. Det vore rimligt om folket hade en domstol som kunde åtala sådana politiker för jäv, muta eller liknande i efterhand, när fifflet uppdagas.

Charlotte Barnekow är en makthavare med tentakler i alla tänkbara varianter av samhällselit, adel, banker, försäkring, media, politik, mm. Hon duger gott som ansikte på det PPP jag kritiserar.

Inte ens den amerikanska ”republikanismen” går fri från att låta dem med starkast ekonomi att träffa avtal med de folkvalda på ett sätt som gynnar de starka. PPP levererar till de egna.

Men de demokratiskt skapade internationella organisationerna då? De har väl de demokratiska medborgarnas bästa för ögonen? Inte ett dugg! Dessa internationella mastodonter, som slukar mängder med skattepengar har endast sitt eget bästa för ögonen. Dessa globalister bryr sig inte ens om de stater som göder dem, än mindre om medborgarna i dessa stater. WHO och IPCC är kanske de vars gärningar allra tydligast avslöjar deras rena ondska. Där PPP göder grönt stål och medicinbolagen.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på PPP demokratins slut

 1. Göran skriver:

  Ta upp det inofficiella belöningssystemet med socialdemokraternas gräsrotsnivå och de försvarare det med näbbar och klor, delvis för att de inte ens ser det.

 2. Göran skriver:

  Följande marknadsföring av en ny fantastisk drog eller medicin att investera in. Liten illustration av PPP på ett sätt:

  https://www.youtube.com/watch?v=-ZaeZppYdyg

 3. Göran skriver:

  Av vilken anledning hatar politiker från hela färgskalan Donald Trump? Helt enkelt för att han är ett hot mot PPP. Från att vara en beundrad person blev han PPP-elitens hatobjekt över en natt. Hade Donald Trump inte blivit president hade han förmodligen fått fortsätta vara en gunstling.

  Hur kan PPP-eliten manipulerae folk så enkelt? Helt enkelt för att de har flest nyttiga idioter som inte kan se längre än näsan räcker. Speciellt långa näsor har journalister.

 4. Mats Jangdal skriver:

  Sanna Marin avgår efter valförlusten. Vilket internationellt bolag kommer hon snart att konsulta för?

  • Göran skriver:

   Eller blir det någon löjlig internationell organisation. Kan även bli i någon styrelse i något statligt ägt företag där hon kan slarva bort x antal miljarder pengar från finska folket.

   • Samuel af ugglas skriver:

    Ingen avgående POLITIKER i Sverige skall efter fullgjort uppdrag ÅTNJUTA annat än BEHOVSPRÖVAD GARANTIPENSION!
    Det skall stå med ”eldröd” skrift i de svenska REGERINGSFORMEN! Utopi, varför det?
    Glad Påsk 🐣
    Samuel af Ugglas

 5. Benny skriver:

  PPP stödjer också transgender-agendan och HBTQ-rörelsen för att öka sin makt, förvirra och splittra den traditionella kärnfamiljen. Det blir ju komiskt när väst var så arga på kvinnor som hade manliga drag från forna östblocket i slutet av 1900-talet. Numera applåderar man män som transpersoner som sopar banan med riktiga kvinnor och kämpar för att de ska få tävla och själva välja kön och tävla med kvinnor. Skillnaden var väl att från det forna östblocket var det ju faktiskt riktiga kvinnor som tävlade även om de var dopade, vilket de flesta var även från västvärlden på den tiden! Kanske inte lika hårt dopade, även om det givetvis fanns undantag.

Kommentarer är stängda.