ABM i förorten?

Nej, inte avtalet om Anti-Ballistiska Missiler. Även om ett skydd mot de sten-missiler som kastas mot svenska offentliganställda skulle kunna vara påkallat. Det är snarare Ausonius, Breivik och Mangs jag avser. När SVT först noterar att NRK uppmärksammat att stenkastande muslimska ungdomar i förorterna är ett problem för alla svenska personalgrupper som kallas till dessa områden, och sedan själva gör ett reportage som tydligt visar på ett Sverige som mist kontrollen över sitt eget territorium, då är det hög tid att reagera.

Nej, jag menar inte att svenskar ska börja gå ut och skjuta på invandrare. Men bevisligen har det redan hänt medan problemen ännu var betydligt mindre. Jag menar att en upprepning i större skala kan bli en sorglig konsekvens av om svenska politiker inte börjar ställa krav på de människor som kommer hit. Samt att politikerna ger verktygen till både myndigheter och medborgare att upprätthålla den ordning vi svenskar förväntar oss ska råda i vårt land.

Nej, det är inte fler krav på ökad eftergivenhet hos svenskarna, som politikerna ska ställa. Det är fler och skarpare krav på dem som komer hit som ska ställas. Så gör alla andra länder. Gör inte vi likadant är det tyvärr bara de som inte kommer in i andra länder som kommer hit. Med andra ord får vi dräggen och de andra länderna får anständiga människor.

Nej, jag vill inte alls stoppa invandring till Sverige. Tänk vilka fina meborgare vi fått i exempelvis Alice Teodorescu, bröderna Sanandaji och Hanif Bali. Men det är människor som bejakar att vi ställer krav på dem och de till och med överträffar kraven med en marginal som många svenskar inte mäktar med. Det är skillnad det!

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på ABM i förorten?

 1. Stefan Eriksson skriver:

  SR Ekot rapporterar idag om en bilbrand i Norrköping vid midnatt. Brandvärn och polis blir vid omhändertagande utsatta för stenkastning. En grupp på 7-8 ynglingar sägs vara upphov till föreställningen.
  Så långt ett referat ur verkligheten som ekot beskriver.

  Jag tar mig friheten att själv berätta fortsättningen på detta drama, fritt ur egna tankar.

  Polisen lyckas haffa 5 av dessa stenkastande ungdomar och de är just i detta nu på väg till sin nya arbetsplats. Riktigt vart dom är på väg vet dom inte då transporten sker med varubil utan fönster.
  Samtidigt informerar representant för civilsamhället dessa ungdomar om vad syftet med denna resa är och förser varje enskild med elektronisk fotboja och en spade.
  Representanten upplyser dem om att avvikelse från arbetsplatsen med mer än 200m. resulterar i en omplacering till nytt dike i Ryssland.
  Representanten upplyser om hur det är tänkt med uppehälle som mat o dryck, där det mesta kommer att ske med det som i det militära kallas för luftunderstöd.

  Om de själva är intresserade av att identifiera sig, kan representanten vara behjälplig att meddela anhöriga om situationen.

  Resan går nu i sakta mak till en myr belägen c:a 45 km. väster om Dorotea, och ankomst beräknas till någon gång i morgon bitti.
  Då det bedöms att ynglingarna visat prov på samarbete vid stenkastningen kan de för enkelhets skull tillåtas jobba tillsammans.
  Betydelsen av ett beting förklaras en gång.

  Lycka till!!

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Som jag kommenterade Stefan Eriksson, det är facket i skön förening med socialisterna och hur dom praktiserar den ”svenska socialistiska ingenjörskonsten” som avgör hur integrationen skall gå till. Skall dessa diktera vad två parter skall avtala om när det gäller priset för varor och tjänster lär det dröja innan nyanlända anpassar sig till systemet. Glöm inte, värstingarna (politikerna) skall ha minst 65% av provenyn. Dessutom är företagare från alla branscher alltid i underläge eller i minoritet gentemot den övriga befolkningen röstmässigt i opinionen eller vid så kallade ”allmänna val”.

  • Stefan Eriksson skriver:

   Näe, men detta har inte med vare sig integration eller avtal om ersättning att göra.
   Som jag ser det handlar det om sanitära åtgärder för att motverka anarki.
   Typerna som inte kan föra sig på fotbollsstadion, är också en böld i ”arslet” som behöver påminnas om sin begränsning.
   Med spade i hand:

   • Samuel af Ugglas skriver:

    Hur gick det för den moderate riksdagsmannen som erbjöd en Stockholmsk tiggare ersättning för att måla hans privata brygga?
    Är han kvar i Riksdagen?
    Anarkin stoppar man vid gränsen och ingen annan stans!

    • Stefan Eriksson skriver:

     Jo men, huliganerna har ju redan passerat gränsen.
     (Alla gränser som vi känner i alla fall ! )

 3. Göran skriver:

  Kul att höra att turistnäringen i Värmland kommer att krympa på grund av att turisterna inte har någon stans att bo på grund av asylsökande som bor på turistanläggningarna.

  Det är så skrattretande så det liknar ingenting. Först får kommunerna ökade kostnader på grund av alla asylsökande. Sedan får de mer kostnader för ökad arbetslöshet bland turistarbetarna. Kommunpolitikern har naturligtvis inte en aning om hur det ska bli produktiva jobb i kommunerna.

  Det är dags att byta ut den nya devisen ”detta är en utmaning” mot ”detta är en omöjlighet”.

Kommentarer är stängda.