Bring it on baby!

Apropos F! Vad var det jag sa? Nu börjar feministerna formera sig och allt mer klarnar det att den beskrivning jag gjort av feminismen är korrekt. Det är en kollektivistisk, socialistisk, klasskampsideologi som förordar något slags majoritetsdiktatur istället för frihet och demokrati.

Det är många kvinnor som kallat sig feminister som kommer att tvingas omdefiniera sig själva. De stolligheter som Tiina Rosenberg ger uttryck för har vi inte sett exponerade i riksmedia på mången god dag. Månne Qfml(r) vore rätt partibeteckning?
Skulle de komma in i riksdagen och vi får en svag vänstermajoritet, så att sossarna måste ta stöd från dessa virrhjärnor, så har Göran Persson bara en sak att göra. Han måste bjuda in de borgerliga till ett regeringssamarbete, med ministerposter och privatisering av vården med mera. Han riskerar därvid att spränga det socialdemokratiska partiet. Men det kommer han att tvingas göra, för Sveriges bästa.
Förintelsen av socialdemokratin kanske blir det mest påtagliga som dessa feminister kommer att åstadkomma. Eventuellt resulterar det i att vi får två starka borgerliga partier (ett konservativ och ett socialliberalt) som turas om att ta hand om tyngdpunkten i kommande svenska regeringar. Samtidigt som vänstern (inte partiet, utan det mischmasch av socialistiska ideologier som inte är borgerliga) för evigt blir marginaliserad.

Det här inlägget postades i Jämlikhet, äldre text och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.