Fria män och kvinnor

I Sverige råder ett massmedialt åsiktsförbud. Man får inte gilla vapen. Med vapen kan folk skydda sig mot förbrytare och förtryckare. Vänstern gillar inte det. Folket ska vara förtryckt, av vänstern. Då ska de inte kunna resa sig mot detta.

Inte heller ska folk kunna skydda sig mot förbrytare. Då urholkar man ju statens våldsmonopol. Att folk ändå blir utsatta för brott är bara bra. Då blir de desillusionerade och vänjer sig vid att vara maktlösa. De blir enklare att manipulera och kontrollera helt enkelt.
John McCain, före detta soldat och nu republikansk presidentkandidat lovar NRA att inte ta bort amerikanernas rätt att bära vapen, det gör honom till en ond människa i svenska media. NRA anses per definition vara djävulens redskap.
Sverige står snart helt utan försvar och utan hemvärn. Det gläder den svenska vänstern. Det kan inte gå tillräckligt snabbt för deras smak. Jag kanske kan kittla deras sinne för moralisk indignation lite genom att lämna ett seriöst förslag till nytt försvar.
Varför inte behålla en god spaningsverksamhet som kan slå larm när fienden närmar sig. Därtill en flygflottilj i vardera Norrland, Svealand och Götaland. Vi lär också behöva några ubåtar längs våra kuster. Men det som verkligen skulle göra det smärtsamt att anfalla Sverige vore om varje vuxen man och kvinna var skyldig att ha ett automatvapen hemma. Redo att skjuta på allt och alla som kränker svensk suveränitet. Ungefär som Schweiz och Israels hemvärn i kombination. Det vore billigt och effektivt. Det skulle stärka svenska folkets insikt om vad frihet och ansvar är.
Det skulle också vrida vänsterns tolkningsföreträde om ont och gott, samt deras vapenmoralism ur händerna på dem.

Det här inlägget postades i Frihet, äldre text och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.