När det grönskar i bland M:en

Fredrik Reinfeldt undervisade sina partikolleger och avslöjade att i en föränderlig värld måste man följa med i förändringarna. När ska vi komma till den insikten angående klimatförändringar? När, var, hur, uppstår en skyldighet för oss att försöka bevara status quo i klimatet?

Alla klimatalarmister kräver status quo av oss. Varför är det ingen ansvarig politiker eller företagsledare som säger som det är, att vi borde utnyttja klimatförändringen till vår fördel? Det var ju det Reinfeldt ville att vi skulle göra på alla andra områden!
Forskare som ifrågasätter de stolliga kraven blir nonchalerade eller förlöjligade. Är det den behandlingen politikerna är rädda för? Då är de helt enkelt inget statsmannaämne!
När ska vi få en saklig och konstruktiv debatt om hur vi bäst bör möta en klimatförändring?

Det här inlägget postades i Klimat & miljö, äldre text och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.