Propagandan trappas upp

Att Eva Hamilton avgår när hennes förordnande tar slut har varit känt sedan ett bra tag. Nu har hennes efterträdare utsetts, det är Hanna Stjärne från Uppsala Nya Tidning och tidigare SR och Ekot. Hamilton har inte gjort något för att stävja alarmisternas framfart i TV-korridorerna. Stjärne kommer från en av de mest klimatalarmistiska tidningarna i landet!

Naturligtvis hänger UNTs alarmistiska linje på många sätt ihop med att MP är starka i universitetsstaden. Man kunde dock tro att en tidning för bildningsgiganter skulle kunna inehålla något korn av sanning emellanåt. Som chefredaktör har Stjärne varit med och prisat den grupp som avslöjade anonyma sverigedemokraters kommentarer på nätet. Någon lindring i vänsterpropagandan är inte att vänta.

Vidare har Stjärne på UNT varit med och byggt upp NTM som NTM äger Norrbottens Kuriren OCH Norrländska Socialdemokraten, de två största lokala konkurrenterna i länet. Vidare söker man dominerande ställningar, åtminstone lokalt, inom digititala medier, skyltar, radio och video. Detta kallas i affärskretsar för Cornering the market. Det är ett sätt att skaffa sig ett slags monopol. Allt är mycket typiskt för vänsterinfluerade verksamheter.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Propagandan trappas upp

  1. cesch skriver:

    Ordförande i SVTs styrelse är Anna-Carin Celsing med bakgrund bl a i styrelsen för Tricorona, som tjänar stora pengar på att propagera för klimatalarmismen

  2. kallepelle skriver:

    Hanna S kasserar en lön av ca 2,4 mille per år i sitt nya jobb. D v s bortåt tusen stycken TV-icenser rakt i lyxhandväskan (ja statens klibbiga hand är ju med även). Att vara vänster är lukrativt! Men det visste vi ju!

  3. Niklas skriver:

    Alla är jämlika, men vissa är mer jämlika än andra!

Kommentarer inaktiverade.