Sjuklöverns skam

Nu förhandlar, enligt flera riksmedia, sossarna och alliansen om att lagstifta om en riksdagsordning som permanentar minoritetsregeringar i Sverige. Det är deras gemensamma skräck för att ett nyval ska visa att svenska folket tycker ännu sämre om sjuklövern än vad som framkom under valet i höstas, som får dem att överge allt förnuft.

Det hjälper inte att msm/pkp baktalar SD så mycket de orkar, varje gång de redovisar en opinionsundersökning har stödet för SD gått upp. Vad som inte syns, men finns bakom dessa siffror, är alla de människor som är missnöjda med sjuklövern men inte känner sig bekväma med SD heller. De skulle mer än gärna rösta på ett trovärdigt alternativ som är något annat än gammelpartierna.

Att försöka manipulera riksdagens arbets- och röstprocedurer så att väljarnas val inte får genomslag är inte bara skamligt. Det borde vara brottsligt och i nästa val, när det nu sker, kommer det att straffa sig.

I väntan på en bättre utgåva av svenska politiker tillönskas alla läsare av Frihetsportalen en riktigt God Jul, Midvinterblot eller vad ni nu firar. Gör det utan att låta politiska svindlerier förstöra stämningen!

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Sjuklöverns skam

 1. dolf skriver:

  7 av 8 svenska partier satsar på smygfascism

 2. Errbe skriver:

  Den största grundstenen under ”Demokratin” är vanlig ”Anständighet”.

  Att ändra spelets regler medan matchen pågår är ”Oanständigt”.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Maktgalna socialister skyr inga medel det har både Stalin, Hitler och Mao bevisat. Det vore klädsamt om Löfven och Batra tog avstånd den slags samhällsbyggare? Miraklernas tid kanske inte är förbi så här i Jultider?

Kommentarer är stängda.