Klimathot fredag

Fredag efter påsk, lite mindre allvar idag, kanske.

Redan den 10 mars stod det klart att toppmötet med EUs ledare den 17 mars inte alls skulle avhandla klimatfrågan. Intresset för att samordna europeisk politik var för lågt bland statsministrarna. Den 22 mars fick de helt andra saker att tänka på, när IS attackerade Bryssel.

Så en liten bild som med både allvar och humor visar hur tokigt tänkt det är att försöka bevara status quo på Jorden, oavsett vilken anledning man anför.

Forecast

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Klimathot fredag

 1. hellertz skriver:

  Tack för den roliga och talande bilden! Sparar för eventuellt framtida bruk. Det är helt ofattbart att människor gått på myten om de farliga klimatförändringarna. När de pågått hela vår existens. Några har verklige lyckats dupera mänskligheten, även de mest begåvade… Jag blir skrämd… Vad kan ”dom” mer lura oss med?

  Tack för som vanligt intressanta inlägg och analyser…

 2. Göran skriver:

  Sveriges normala klimat under de senaste en miljonen åren är ett par kilometer is över landet, vilket inte tar hänsyn till några nivåer av CO2.

 3. Silver Bullet skriver:

  Om man verkligen bryr sig om livet på jorden, behöver vi tekniken för att transplantera hela civilisationer och djurlivet utanför planet. Detta är inte uppnås genom bakåt MP politik.

Kommentarer är stängda.