Greta i CNN

För de som inte tror att det ligger en större verksamhet bakom Greta Thunbergs resa mot mediala höjder, här är bevis på motsatsen.

Rebecca Uvell och Anders Henriksson har avslöjat reklamfirman som ligger bakom hela marknadsföringen. Med en duktig reklambyrå i ryggen, Ingmar Renzhogs We don’t have time, kan man få mycket mediatid. Det märks också på hennes framträdanden, inte minst de som sker på engelska. Så bra på engelska och med så avancerade resonemang på engelska utan att staka sig det minsta, klarar inte en svensk femtonåring utan omfattande mediaträning.

Intervjun med CNN visar det tydligare än något annat. Hon har fått alla frågor i förväg och gott om tid att med reklambyråns mediatränare förbereda såväl uppträdande som kompletta svar. Daily Wire kommenterar.

SVT groomar i vanlig ordning en miljöaktivist. Tänk Ronja Rövardotter och Disneyklubben. De ljög också om att talade “inför världsledarna”, salen var i det närmaste tom och när SVT konfronteras med det erkänner de att hon “talade riktat till världsledarna”. Vilka odds ger ni mig på att Greta är med på en politisk lista i valet 2022? Ledtråd, det är Kristina Persson, miljardär och fd. minister i Löfvens regering som är med och finansierar samt drar i trådar åt familjen Ernman Thunberg.

Det hela är en mer sminkad och polerad version av Sven Melanders intervju med Anna. En påminnelse till Sven Melander; det är fortfarande lika avskyvärt när vuxna aktivister tar barn som gisslan för sin egen propaganda!

This entry was posted in Klimatbluffen and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Greta i CNN

 1. Jan Suhr says:

  En lågoddsare är att hon inom några år blir språkrör i MP

 2. Dandersan says:

  Läste Aftonbladet igår.
  En hel tidning som Greta &Co fick dominera.
  Greiders hyllning och ett utdrag ur boken om familjen.
  En dysfunktionell familjs som tack vare media exponeras för allmänheten som hyllar detta.
  Vart är vi på väg?

 3. Ivar Andersson says:

  Slående exempel på hur SVT glider på sanningen är #talade “inför världsledarna”, salen var i det närmaste tom och när SVT konfronteras med det erkänner de att hon “talade riktat till världsledarna”.# Vi ska tydligen läsa mellan raderna för att få veta hela sanningen i SVTs rapportering. Snacka om SVT låter som DDR-ledarna.

 4. Samuel af Ugglas says:

  Om x – antal år, en gråtande, förnedra och kränkt Greta Thunborg. “Hur kan jag någonsin få upprättelse för hur illvilliga, maktgalna människor lurade och bedrog mig”?

 5. Göran says:

  LIte tragiskt är det att Greta kommer att förvärra sin diagnos genom att sluta äta kött, vilket innebär mer mat av det som är dåligt för hennes diagnos. Någon borde undersöka hennes mamma.

  Inte ett enda ord i intervjun med CNN om att Gretas mamma är en “klimat-alarmist-aktivist”. Det låter ungefär som om Greta kom på allt på egen hand.

  • Ivar Andersson says:

   Kan det ha varit en jungfrufödsel när Greta föddes? Tidigare har väl bara en jungfrufödsel skett enligt bibeln.

 6. Åke Sundström says:

  Visst är Greta Thunberg misshandlad av sina föräldrar och utnyttjad av MP och expeditionsregeringen. Men låt oss inte för ett ögonblick glömma bort att det verkligt skrämmande är att självaste kungen (lurad av okunniga rådgivare) och nära nog 100 procent av vårt alltmer korrupta vetenskapssamhälle sprider samma skrönor? Det är kunskapselitens medlöperi och forskarfusk, inte några mediadrev, som gjort det möjligt för regeringen att ställa till med sitt pinsamma spektakel.

  Min gissning är att UD:s polska kupp kommer att gå till historien som ett av de många självmål från alarmisterna sida som till sist satte punkt för klimathysterin. När skeptikerna får skrattarna på sin sida är mycket vunnet.

 7. Göran says:

  En video som är väl värd att se: “A Letter to Greta Thunberg”

Comments are closed.