Gruppresor till det förlovade landet

Nu är det flera som har skrivit om det, men precis som många andra insåg jag direkt vilken potentiellt skadlig situation Migrationsverket försatt Sverige i. Vi vet sedan tidigare att uigurer vanligen är muslimer. Vi vet att kommunistkina är sekulärt och avvisar alla religioner, även den inhemska falungong och alltför devot konfucianism.

Så det är ingen överraskning att uigurer är diskriminerade i Kina och några tusen är fängslade eller med kraftigt begränsad rörelsefrihet.

Men när Migrationsverket beslutar att alla 10 miljoner uigurer automatiskt på förhand ska ha rätt att erhålla flyktingstatus i Sverige, då börjar man undra hur det står till med tankeverksamheten på sagda verk. Nio miljoner svenskar plus en miljon nyanlända arabiska muslimer kan plötsligt bli nio miljoner tidigare kristna och delvis fortfarande kristna svenskar och elva miljoner muslimer. Hur skulle det kännas, undrar man?

Tro inte att kinesiska staten inte har kapaciteten att deportera 10 miljoner människor. Tro inte att de skulle tveka någon längre tid om de känner att dessa tio miljoner människors land behövs bättre för genuint kinesiska ändamål. Tro inte kommunistpartiet i Kina känner någon större sympati med Sverige och svenskarna.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Gruppresor till det förlovade landet

 1. Göran skriver:

  De svenska myndigheterna börjar befolkas av så många invandrare att de säkert driver sin egen agenda på myndigheterna. Och större delen av dem är socialister, så det är öppna gränser och myten om att Sverige är ett rikt land som gäller.

  Tror någon att t.ex. islamister har något intresse av att Sverige är ett högteknologiskt land, rik på export, har föräldraledighet, har en fungerande sjukvård, har en fungerande skola osv.? Nej, för dem är det endast religionen som gäller. Alla frågor i samhället har svar i religionen. Det är detta som kommer att tränga in i alla myndigheter.

  • Åke Sundström skriver:

   Illa, men det är förstås myndighetscheferna som bör kritiseras om anställda med utländsk bakgrund börjar driva egna politiska agendor. Fast det menar du kanske var underförstått? Värt likväl att förtydliga, inte minst därför att de problem som är kopplade till de ”nyanlända” så gott som alltid är en konsekvens av sjuklöverpartiernas medvetna blundande och godhetshyckleriet i public service och merparten av pressen.

 2. G54 skriver:

  Det här kommer att gå åt h….te

 3. Gudu skriver:

  Nästan var tredje medborgare är enligt officiell statistik av utländsk härkomst. De etniska svenskarna föder i princip inga barn sedan några decennier. Sedan nittiotalskrisen tror jag.

 4. Sten-Arne Persson skriver:

  Svenska folkets fiender förnekar sig inte. Här jobbar Globallisternas kids. De som tycker att vi ska ha ett gränslöst jordklot. Alla som vill ska kunna komma till Sverige utan gränskontroll = totalt kaos. Det har vår fantastiska övergångsregering tagit beslut om utan att fråga svenska folket. Detta trots att reglerna för övergångsregeringar är att man inte ska ta några kontroversiella beslut. Är det verkligen inte kontroversiellt att skapa kaos. Prova med att ta bort tomtgränserna.
  När ska svenska folket öppna ögonen och dra propparna ur öronen? Detta av massmedia bortkollrade folk.
  ”Skiftet” gör propaganda för gränslöst land. Vart ska svenska folket ta vägen när vår regering öppnat våra gränser på vid gavel efter FN:s önskemål? Ska detta bli den svenska kulturens undergång?
  Ta del av vad ”Skiftet” sysslar med nedan under deras logga två sidor ner. De frågar mig: ”Kan du göra en liten grej mot högerextremismen Sten-Arne?” Jag föredrar att vara realistisk och motarbeta deras syften.
  Bästa hälsningar
  Sten-Arne

  Från: Anna – Skiftet
  Skickat: den 2 april 2019 17:40
  Till: Sten-Arne
  Ämne: Gratis

  Kan du göra en liten grej mot högerextremismen Sten-Arne?
  Sverigedemokraterna och deras högerextrema vänner har lagt i en extra växel för att ta över makten i EU. De senaste fem åren har SD röstat emot klimatsatsningar, minskade utsläpp och förbättrade arbetsvillkor. Givetvis har de också gjort vad de kan för att stärka muren runt Europa. Vi kan inte låta dem få ännu mer makt, och du är en nyckelperson för att vi ska kunna vinna – och det tar bara några minuter.
  Tillsammans med hundratusentals andra runt om i Europa kommer Skiftet-rörelsen göra en massiv insats för att stoppa nationalisternas framfart, men om du inte hänger med Sten-Arne kommer Örebro missas och extremisterna får stå oemotsagda.
  Du har bara sju dagar på dig att beställa ett aktivistpaket (det är gratis!). När du får det väntar du till den 19:e maj, då delar delar du informationen i dina grannars brevlådor om hur viktigt det är att rösta i valet till Europaparlamentet.
  Det enda du behöver göra är att klicka på knappen anmäla dig och vänta på att ditt paket kommer »
  JA, JAG VILL HA ETT GRATIS AKTIVISTPAKET »

  Länk » agera.skiftet.org/surveys/doorhanger

  NEJ, MEN… »

  Ingen annan är så bra på att påverka dina grannar som du är Sten-Arne. I dagar som dessa är det lätt att tro att det endast är internet som kan påverka, men det är fel. Du som medmänniska och granne har stor påverkan på vad de som bor runt dig tycker och tänker.
  Över 4 000 röstade fram Skiftets gemensamma valplan och här är resultatet:
  • 92 procent kommer gå och rösta
  • Den viktigaste frågan för EU är miljö och klimat
  • Mest populärt var stora demonstrationer och sen dörrhängaraktioner
  • Var fjärde skulle ta med sig familjen på en aktivitet under aktionsdagen
  Därför planerar vi nu en stor aktionsdag med dörrhängaraktioner i hela Sverige och demonstrationer i Stockholm, Göteborg och Malmö. [1]
  Det är inte första gången Skiftet-aktiva går ut och hänger upp dörrhängare där de bor. Över 300 gjorde det när vi försökte stoppa fulhandelsavtalet TTIP, då tog paketen slut i ett huj. Denna gång siktar vi på att över 1 000 aktiva gör det och att det sker i alla Sveriges kommuner.
  Vårt tryckeri står redo men vi måste veta hur många paket som ska skickas och enda sättet vi vet det är om du anmäler dig redan idag. Det du behöver göra är att klicka på knappen anmäla dig och vänta på att ditt paket kommer »
  JA, JAG VILL HA ETT GRATIS AKTIVISTPAKET »

  Länk » agera.skiftet.org/surveys/doorhanger

  NEJ, MEN… »

  Tack för att du inte ger upp på vår demokrati
  Med vänliga hälsningar
  Anna, Robin och hela Skiftet-teamet
  Källor:
  [1] Här kan du läsa mer om aktionsdagen: http://www.etteuropaföralla.nu

  Skiftet är en växande folkrörelse som finansieras av hundratals vanliga människor runt om i landet. Att ge en regelbunden gåva betyder att Skiftet kan fortsätta vara oberoende och planera för framtida kampanjer. Kan du pytsa in en enskild donation eller ge motsvarande ett par tior i veckan?
  BLI MÅNADSGIVARE »

  Om du hellre ger via bankgiro är vårt nummer 801-8764, vår bank är Handelsbanken. Vi har också Swish. Swisha oss en slant på 123 395 1381.

  Detta meddelandet skickades

  Avprenumerera Om Skiftet

  Användarvillkor Personuppgiftspolicy

  • Göran skriver:

   Snacka om att det finns naiva människor. För det fösta finns det inga högerextrema. Var finner man dem? Vad är högerextremist ens?

   SD har inga högerextrema vänner. Om det skulle avse folk långt ut på en högerskala, ja, då är inte SD något de beundrar eller ens vill ha att göra med. SD skulle i deras ögon vara socialister och även en liten knähund till globalisterna.

   Jag grubblar nästan dagligen några minuter åt att de vänsterblivna inte kan se det minsta vad socialism leder till. Vad är det för fel på dem? Vågar de inte stå på egna ben utan måste de ha en mamma eller en pappa inom räckhåll hela tiden eller substitutet staten? Vad är det som gör att de inte vill känna att de kan göra någon nytta?

   För att vi människor ska fungera och må bra måste vi göra något varje dag som vi känner att vi har gjort bra och kan vara stolta över. Det kan vara hur litet som helst eller hur stort som helst. Det enda viktiga är att vi känner och kan signaler att vi har gjort något.

   I ett socialistiskt samhälle får du inte själv bestämma. Staten bestämmer vilket jobb du ska ha och var du får bo. Du kommer inte att dagligen kunna få den tillfredsställe av att du har skapat något som du behöver för att må bra och som i nästa steg leder till individens utveckling och därmed ett kollektivt bidragande till hela mänsklighetens utveckling. Din intelligens kommer att sjunka med varje generation som föds. Det medför ett väldigt våldsamt samhälle.

   Ja, lycka till alla ni socialister. Näst gång ni sitter i det helvete ni har skapat kanske det är försent att ändra på det.

Kommentarer är stängda.