Eliten och etablissemanget vill inte bli synad

Expressens Karin Olsson vill inte kännas vid att hon tillhör någon slags elit i det svenska samhället. Alla ska ju enligt klasskampsretoriken från 60-talet vara arbetarklass för att räknas. Att bli beskylld för att vara elit är lika illa som att kallas för borgarbracka.


När Jimmie och Sverigedemokraterna utmanar eliten, då blir Karin och hennes elit-kompisar oroliga. Då blir de ängsliga varje gång de passerar en lyktstolpe, särskilt i Finspång. De kan ju riskera samma öde som andra folkförrädare i historien.


Jag kan lugna Karin, det räcker med att kliva åt sidan och ge plats för de folkliga och populistiska krafter som finns i Sverige och växer sig starkare för varje dag. De växer just för att eliten tycker att folket kan äta kakor om det saknas bröd.


Populism är språkligt i princip samma sak som folklighet. Då kan det väl inte vara fel? När man som vår nuvarande statsminister försöker göra sig folklig genom att i korvmojen fråga efter en kokt med bröd, då är det inte folklighet, inte ens populism. Det är bara elitens folkförakt och von oben perspektiv som visas, oavsett vilken kameravinkel de valt. Vik hädan, Karin Olsson! Ur spår, lämna plats åt folket som vill trampa på fädrens spår, för framtids segrar!

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Eliten och etablissemanget vill inte bli synad

 1. Mats Jangdal skriver:

  Vad har gått fel?
  Något har hänt med Frihetsportalen. Från och med sent igår kväll får jag bara tomma (ordfria) kommentarer från Anonym, från olika IP-adresser, men utan e-postadress.
  Jag vet inte hur man kommer till rätta med detta.
  Uppenbart är det någon som vill Frihetsportalen illa, antingen som vettlös hackare eller som politisk motståndare.

 2. Mats Jangdal skriver:

  Nu kanske det fungerar igen. Någon av ordinarie läsare kanske vill prova?

 3. Stefan Eriksson skriver:

  Då provar vi igen, om ”glappkontakten” är borta.

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  Här en länk som beskriver hur socialisterna arbetar. Bemärk väl hur svansen av skattefinansierade tjänstemän terroriserar den svenska befolkningen: https://www.nyatider.nu/cdu-eus-klimatnotstand-paminner-om-hitler-1933/

 5. Dandersan skriver:

  BRÅ som är inne och BRÅkar?
  Skrämmande med avslöjandet om styrda rapporter från dem som skall upplysa oss.
  Idag BRÅ!
  I morgon SMHI?

Kommentarer är stängda.