Stor fredlig vapendemonstration i Richmond Virginia

I Sverige jagas lagliga vapenägare med diverse hittepåproblem som politikerna säger måste åtgärdas för att komma tillrätta med skjutningarna och annan kriminell verksamhet. Alla experter och vanligt folk förstår att politikerna har sakligt fel. Men svenska politiker hatar medborgare med vapen. Är rädda för dem helt enkelt.


På vissa håll i USA är det också så, exempelvis i Virginia. Det är en delstat som haft republikansk majoritet och guvernör i 20 år, men fick demokratisk ledning vid senaste valet. Guvernör Northam har föreslagit mycket striktare vapenlagar i Virginia. Vilket ledde till att en stor demonstration hölls i Richmond, Virginia, till försvar av det andra tillägget, Second Amendment, i konstitutionen.


Tusentals demonstranter kom, i vinterkylan. Innan demonstrationen uttalade sig den vanliga vänsterlobbyn att vapenrättigheterna bara används av vita män för att skydda deras privilegier. Men massor av svarta och kvinnor var där med plakat som deklarerade att rätten att bära vapen är ett försvar av deras amerikanska rättigheter.


Svenska MSM har inte nämnt detta med ljud. Här ropas bara på mer drakoniska åtgärder som ska skydda det hjälplösa och handlingsförlamade svenska folket från gängkriminaliteten. För att ytterligare blanda bort korten skylls nu skjutningarna på MC-gäng.

Här planerar regeringen att göra det mesta runt legalt vapenägande brottsligt och i längden omöjligt. Dagens Juridik argumenterar till och med för att regeringen vill göra brottsoffer till brottslingar, i statens ögon.

I Karl Hedin fallet har åklagaren beslagits med att förfalska bevis. Huvudvittnet har erkänt mened och muta av ett annat vittne. Åklagaren har medgett att ingen varg skjutits, men vidhåller att det finns misstanke om en planerad illegal vargjakt. Några bevis för sådan planering finns inte. Ändå beslutar åklagaren att Hedins vapen inte ska återlämnas.

Det hela är en rättsröta som borde få alla opinionsbildare i riket att gå ut på gatorna, ta plats i TV-sofforna och ropa ut sitt fördömande av en stat som förråder sitt folk. Men icke! Svenska myndigheter, staten, älskar att avväpna sitt folk. I brist på storskaliga aktioner får den nöja sig med avväpna medborgarna en i taget, baserat på falska anklagelser om jaktbrott.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Stor fredlig vapendemonstration i Richmond Virginia

 1. Ivar Andersson skriver:

  Polisen klarar inte att avväpna brottslingarna men då ska regeringen visa sig handlingskraftig och avväpna laglydiga medborgare. Typiskt flum att det är synd om brottslingarna men brottsoffren får skylla sig själva som är på samma plats som brottslingen.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  FRÅGOR,
  Varför tillåter grundlagen att den fredligaste av alla fredliga verksamheter, SOCIALISMEN och dess företrädare alltid omgärdar sig med ett beväpnat livgarde?
  SOCIALISMEN/KOMMUNISMENS företrädare hävdar och praktiserar ständigt jämt att MAKTEN sitter i ändan på bössmynningen.
  Vem var Owe Wiktorin? Den person som på order av en socialist? avväpnade den svenska officerskåren för att så småningom acceptera ordförandeposten i Svenska Jägareförbundet med kanske 1 miljon vapen i garderoberna.
  Han måste vara schizofren eller kanske landsförrädare?
  Varför upprätthåller inte SOCIALISTERNA det eget konstruerade knivförbudet? Muslimen behöver inget vapenförbud, han kan avkorta människoliv på mycket effektivare och omärkligt vis.
  När lär sig socialisten Löfven det?
  Apropå Karl Hedin,
  Vart kan han vända sig för att överklaga övergreppen mot honom från SOCIALISTERNA i det genomkorrupta landet Sverige?
  Personligen hade jag hoppats att KH med de möjligheter han har skulle kunna engagera de skarpaste och mest hänsynslösa advokater och andra konsulter som går att uppbringa för att befria honom från sina socialistiska blodiglar! Borde det inte startas en ”crowdfunding” verksamhet för att få stopp på socialisternas vansinnigheter nu när ingen vågar att peta Löfven med bihang ifrån den svenska totalitära förödelsen?

 3. Dandersan skriver:

  Om vapen tycker jag inte!
  Gjorde lumpen och redan då var det obehagligt att skjuta prick på pappgubbar.
  Det gick så illa för vår grupp att vi missade provmålet och beordrades till extra skjutövningar!
  Mormor ogillade att vi barn fick en kulspruta i julklapp och lade beslag på den.
  Sen kom vi på henne när hon jagade bort inkräktare i körsbärsträdet med kulsprutans ljud 😉

  • Mats Jangdal skriver:

   Det borde ju vara valfritt om man vill ha vapen eller ej. Skötsamhet förutsätts för den som väljer att ha vapen.

   • Göran skriver:

    Att någon ogillar vapen är inget argument för att någon annan inte ska få försvara sig eller jaga.

    • Dandersan skriver:

     Om jag ogillar att vapen kan finnas i min närhet då?
     Det är inte skötsamma som jag inte litar på utan de skjutglada.
     Men rätt hanterade är väl jägares vapen inte direkt de som oroar mest. Bort med magasin som kan ge snabb skjutförmåga.

  • Samuel af Ugglas skriver:

   Undrar vad din granne önskar DIG när du inte kan acceptera att han får rätten att försvara sitt LIV och sin EGENDOM?
   Något naivt att tro att någon annan skulle göra det åt dig, SORRY!

   • Göran skriver:

    Folk brukar säga att de inte vill att ens granne ska ha vapen. Jag brukar fråga vad de har för otalt med grannen. Svaret blir ett stor frågetecken och de flesta inser att de har ett dumt argument.

    Jag vill ha en beväpnad granne som kan komma mig till undsättning.

Kommentarer är stängda.