Samhällskollapsen

Den långa marschen genom institutionerna är snart fullbordad. Enligt orwellsk och kommunistisk paroll; rätt är fel och fel är rätt. Brottslingar är offer och brottsoffer är förbrytare, om de vågar säga något.


Brittisk polis har utrett i snitt 24.000 ”non-crime hate incidents” varje år de senaste fem åren. Incidenter som alltså inte ens kan rubriceras som brott utreds ändå. Mycket av det har säkert underrubriker som rasism eller sexism. Förmodligen anmäld av något socialistisk troll på nätet.


Alla dessa vänsterorganisationer vars aktivister polisen, rättsväsendet och andra myndigheter aldrig gör något åt. Ofta polisanmäls de inte ens när de gör skadegörelse. Som om de tillhörde ett frälse. Den offentliga verksamheten verkar vara livrädd att bli uthängd i MSM-vänstermedia som någon som stör omstöpningen av ett fritt samhällle till kommunistisk diktatur. Peter Hitchens ger exempel från England, men det är lika illa här.


Nämndemän från klansamhällen som dömer efter släktskap istället för efter gärning och lag. domstolar som ger löjligt låga straff för allvarliga brott till vissa prioriterade grupper och uppenbart agendasättande höga straff för påhittade brott för andra.


I England ger också Toby Young exempel på hur frihetens fiender jagar i flock för att tysta meningsmotståndare. I Sverige, Stefan Löfven, Morgan Johansson, näthatsgranskaren, DN, Expressen, SVT, diverse sossar som avslöjats med twitterkonton i andra namn.


Det håller inte längre. Svenskarna har mer eller mindre gett upp om att politikerna någonsin kommer att få Sverige på rätt köl igen, eller att de ens vill. Samhällskollapsen är här. Ett fullskaligt utbrott av coronavirus gör antagligen varken till eller från.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 svar på Samhällskollapsen

 1. Göran skriver:

  Ett sätt att förstå denna vänsterblivna vridning är att lyssna på Charie Kirks tal på CPAC 2020. Sök på Youtube: Charlie Kirk speaks at 2020 CPAC: full video.

  Lyssna gärna på intervju med Ezra Levant på ”The Eric Metaxas Radio Show”. Han talar om Tommy Robinson, gromingäng i England, hur polisen i England arbetar emot det brittiska folket, och hur det även sker i Kanada. Sök på Youtube: Ezra Levant.

  Det är bara att lägga ihop fakta och konstatera hur förbaskat korkade våra politiker är och hur vänster förstör precis allt de tar i.

  Moderaterna poublicerade en bild på Ulf Kristersson i jaktkläder med texten ”Stärk gränsen” så tar Moderaterna bort bilden efter kritik från vänstern (https://www.friatider.se/m-raderar-bild-med-kristersson-efter-vansterkritik). Denna man och Moderaterna vill bilda regering och leda Sverige. Hur ska de kunna leda ett land när de viker ner sig direkt de får lite kritik från de vänsterblivna.

  Ida Alterå i Centerns ungdomsförbund lägger ut en bild på sig själv med texten: ”Vi måste reformera samhälssystmet så att de som flyr hit kan skapa sig ett eget liv i Sverige.”

  Detta bevisar verkligen hur obildade och korkade de är. Det kommer aldrig att bli något reformerat samhällssystem som hon har tänkt sig utan det enda som kommer att ske är att samhället går åt skogen. Det borde gå upp för vem som helst som ägnar lite av sin tid åt att läsa, att de som kommer till Sverige i dagsläget och under de senaste åren inte har det mista intresse av Sverige. Det handlar inte ens om intresse utan om deras låga förmåga att förstå vad ett civiliserat samhälle är för något.

  Och, dessutom. Ska vi svenskar inte få ha något liv?

  • Åke Sundström skriver:

   Skrämmande om Kristersson i jaktkläder. Inte fotot, utan att partiet viker ner sig och plockar bort bilden. Visst ser ”samhället ut att gå åt skogen”, som Göran skriver. De borgerliga fortsätter på kapitulerandets väg, men än mer avgörande är klerkernas/intelligentians eviga förräderi, det som möjliggör vänsterns tyranni. Undantag finns, men de blir förstås genast utfulade av DN och SVT, utan sakargument om rätt eller fel. Och vad dagens helvilsna centerparti tycker finns det väl ingen anledning att beskärma sig över?

   Onekligen är det något liknande en ren kontrarevolution som nu krävs. Helt nya partier med väljarnas bästa i fokus, utan hänsyn till särintressen eller egna sinekurer. Är KLP redo för mer konkret action, Mats?

   Hans Jenseviks projekt ”Nix to the Six”, är nu hett debatterat på GDS, men varken MED eller KLP har hört av sig. Du må själv ha fullt upp med din egen blogg och KLPs nya partiprogram, men det finns väl fler skrivkunniga inom den libertarianska diasporan?

   • Mats Jangdal skriver:

    Jag kan inte svara för alla medlemmar i partiet. Mest kraft verkar ligga på sajten Fri Debatt sedan ett halvår eller så tillbaka.
    Såg Jenseviks artikel, men orkar inte göra något just nu, rejält förkyld!
    Jag lägger mycket tid på Twitter, med nålstick och skarpa förslag.

    • Åke Sundström skriver:

     År twittrandet värt din tid? Kan man undra, så lite av intresse jag tycker mig hitta där, men det lockar kanske en och annan att twittra vidare till Portalen?

     Och är inte valmanifestet viktigare än debattsidan? Behöver inte utesluta varandra, men en hård prioritering verkar nödvändig för genomslag. Tänkte själv gå med, men avvaktar klarhet om klimatet (på gång har du antytt) migrationen och räntepolitiken.Utan nytänk om bl a dessa frågor ser jag inget hopp om framgång för KLP

     • Mats Jangdal skriver:

      Twitter ger många bra uppslag och även tillfälle att sprida mina ord. Där hade Trump begripit något!

      Blir nog inget från KLP före vår kongress den 28 mars.

 2. Stefan Eriksson skriver:

  Jag kan konstatera att evolutionen fortgår i oförminskad takt. Vildsvinen i Cambridge är numera uppe på två ben och har teknisk utrustning för att böka med.
  Måhända är det, det gynnsamma klimatet på de brittiska öarna som driver på sådana evolutionära sensationer.
  Här hemma i den kalla norden springer vildsvinen fortfarande på fyra ben, och bökar upp gräsmattan med trynet. I övrigt med samma resultat som i Cambridge.

  Men allvarligt talat:
  Individer med böjelsen ”att gräva upp gräsmattor”, behöver hjälp med att sysselsättas.
  Då gärna låååångt bort från sina inspirationskällor, för att gräva diken i obanad terräng.

  Så pass mycket diken att individen knappast kommer att ta tag i en spade inom överskådlig framtid.

 3. Göran skriver:

  TV4 ska köra en serie som heter ”Blattarna som byggde Sverige”. Helt klart fel. Det existerar inga blattar som har byggt Sverige. Det handlar om någon procent eller några till. De har varit med och byggt Sverige men deras insats är så liten så den är försumbar. Detta handlar bara om manipulation.

  Jag undrar bara om TV4 kommer att följa upp med en serie som heter ”Blattarna som förstörde Sverige”?

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  ”Ett fullskaligt utbrott av coronavirus gör antagligen varken till eller från”.
  Det är väl det som är avsikten med hysterien, ett så kallat STRESSTEST?

 5. Dandersan skriver:

  Tänkte på krisen vid Turkiets gräns.
  De har öppnat en gräns mot Grekland men håller den mot Syrien stängd.
  Detta uppmärksammas i media som upprörs över att asylrätten inte hedras i Grekland.
  Den rätten börjar urholkas eftersom den missbrukas. Ett missbruk som underlättas av samhället med olika undantag. Varför skall vi stillatigande se på när våra politiker misslyckas ta tillvara våra intressen?

  • Göran skriver:

   Asylrätt har du i första land du kommer till efter det land du har flytt från. Inte genom att passera typ tjugo länder innan du söker asyl.

   Det som sker i Sverige är mer att likna vid bidragsrätt. De reser inte till Sverige av asylskäl utan för bidragen, och att de kan fortsätta leva sina lågciviliserade liv i Sverige.

  • Mats Jangdal skriver:

   Det som sker vid grekiska gränsen är en invasion, även om de som invaderar inte har vapen med sig.
   Asylanter är de inte, eftersom de flesta vistats och jobbat i Turkiet i flera år.

 6. Göran skriver:

  Igår var Tommy Robinson på ett badhus med sin 8-åriga dotter som blev sexuellt antastad av en man. Tommy Robinson håller kvar pedofilen på platsen och kallar på polis. Vad händer? Tommy Robinson blir arresterade medan pedofilen får gå. Ingen tar upp någon anmälan mot pedofilen.

  Så här arbetar polisen i England emot sin egen befolkning. Är poliserna nöjda med att England blir ett islamiskt skräpsamhälle i framtiden?

 7. Stefan Eriksson skriver:

  Bra ”gräv” av SVT ”för en gångs skull” !
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svt-avslojar-svartlistat-foretag-anlitas-av-svenska-myndigheter

  Frågan är bara om det leder till någon typ av sanering i samhällsapparaten???

  Det behövs för att undvika ”kollapsen”.

  • Mats Jangdal skriver:

   Men underförtstått vill de ha fram att företagare är höger folk som ingen kan lita på. Medan sossar, det är reko folk det.

   • Stefan Eriksson skriver:

    Företag verksamma på en genomkorrumperad marknad har knappast en chans på miljonen att komma till avslut i affärsuppgörelser.

    Hur var det nu igen med en av de största ”svenska” exportörerna av telefoni till Uzbekistan?

    Jag tror bestämt att myndigheter i Sverige anlitat detta företag (ovan omnämnda) i sin verksamhet tidigare.

    I princip inget nytt under solen alltså.

Kommentarer är stängda.