Covid 19 utgör en stor fara

Nej själva viruset är inte särskilt farligt, dödligheten bland smittade är 0,14%. Det är våra reaktioner och restriktioner kring viruset som är faran. Allt fler världen runt vaknar till insikten att politiska restriktioner av medborgarnas rörelse- och aktivitetsfrihet inte är förenligt med vare sig ett demokratiskt samhälle eller vetenskapligt sökande efter sanning och framsteg.

Det har instruerats att topsprov genom näsan ska göras med en lång pinne som tar provet långt inne i näsgången. Varför det? Om nu viruset sprids så lätt att alla behöver munskydd för att inte sprida det.
En kvinna i USA skulle testas inför en operation. Vid topsningen punkterades ett membran så att hjärnvätska rann ut. Hon fick huvudvärk nackspärr, överkänslighet för ljus, kräkningar och metallsmak i munnen. Det verkar ha gått över för henne, men visar på en av farorna.


En studie som CDC – amerikanska smittskyddsinstitutet publicerat, har 70% av dem som testats positivt varit noga med att bära mask, medan endast 3% av dem som testats positivt aldrig burit mask. Masken i sig ökar alltså faran för bäraren. Hur mycket masken skyddar omgivningen från bärarens smitta är osäkert, men bär man masken länge och därmed infekterar den och sedan tar med händerna på masken för att den irriterar, då är risken stor att man sprider smittan.


Det har också upptäckts att kväveoxid, NO, påskyndar läkningen vid behandlingen av corona. Kväveoxider, NOx, både NO och NO2 är det man desperat försöker få bort från framför allt dieselmotorns avgaser. Nu kanske man ska gå och ta ett par sniff ur avgasröret på en dieselbil om man tror att man smittats.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 svar på Covid 19 utgör en stor fara

 1. Dandersan skriver:

  En observation är att många äldre dör med inte av Covid.
  Klassningen vid dödsfall sker, enligt uppgift, alltid som Covid även om underliggande fel kan utlösa dödsfallet.
  Jämfört med andra influensasäsonger så har vårens döds antal ökat men är idag lägre än förr om åren.
  Om klassningen förr skulle gjorts på samma sätt som idag, dvs de som dör med influensa i kroppen men av andra skäl, skulle redovisas som influensafall hade vi säkert inte vara så alarmerade.

  • Stefan Eriksson skriver:

   ”Ordspråket” lyder: ”Lögn,,,, f-bannad lögn, och,,,,, statistik”.

   I den ordningen alltså!

   Media ägnar många ”spaltmeter” till jämförelser länder emellan, (också regioner), till och med enskilda städer, över vilken utbredning Covid antagit.

   Det ”skruvas” med statistiska underlag ”in absurdum”, mest med syfte att skapa rubriker, och sälja dessa alster.

   Människor dör allt som oftast till följd av en lunginflammation som får fäste när kroppens immunförsvar inte längre klarar av sin funktion.
   För det mesta finns en underliggande svaghet/diagnos/felfunktion som belastar kroppens förmåga att försvara sig mot ”anfallande virus” och inflammatoriska tillstånd.

   Det gäller Covid likväl som alla andra typer av virusburna infektioner.

   Om statistiken kunde försäkras vara tillförlitlig vad avser den utlösande faktorn, skulle media tvingas hitta ett annat pseudo-förhållande att sälja lösnummer med.

   Som sagt: Dör folk av Covid, eller med Covid?, det är frågan.

   • Thomas skriver:

    ”Lunginflammation är det gamles vän”… Man lider inte av det, det smärtar inte, som gammal… Att vi blivit hysteriska i denna fråga beror på att vi inte längre litar på sjukvården alls och anser att livet är ett ”bloss” som hastigt blossar upp och försvinner. Då blir det så här…

 2. Niklas skriver:

  Som jag tidigare påpekat, så har man passat på att införa miljöpartiets politik, så som mindre resor, mer arbete hemma, nedstängning m.m. med hänvisning till Corona.

  • Thomas skriver:

   Den ekonomiska krisen, som skylls på viruset, började den 16 september -19 på allvar, så viruset hade ”förmågan” att uppträda väldigt lämpligt. Man kan troligen få en hög korrelation mellan virusutbrott och politisk/ekonomiska reaktioner sedan dess…så frågan blir: Vilket var först, hönan eller ägget?

  • Ivar Andersson skriver:

   Igår blev Amanda Lind MP äntligen färdig med att tillåta internationella professionella idrottsmän att resa in i Sverige för att tävla. Vilken grön/röd såskopp.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Dr. Reiner Fuellmich on The Corona Crime Scandal | International Network of Lawyers Will Argue the Biggest Tort Case in World History
  https://truthcomestolight.com/2020/10/04/dr-reiner-fuellmich-on-the-corona-fraud-scandal-international-network-of-lawyers-will-argue-the-biggest-tort-case-in-world-history/

  Det finns mycket på internet i frågan. Kanske den mest avslöjande är intervjun med Dr. Judy Mikovits: PLANDEMIC (pt. 1 Judy Mikovits)
  VIDEO: https://www.bitchute.com/video/mIEwe3JdjJhb/
  Tyvärr är detta utbud inte särskilt populärt hos de svenska socialisterna.

 4. Göran skriver:

  En forskare i Hong Kong har gjort ett experiment med hamstrar där han satt smittade i en bur och i en bur bredvid friska hamstrar. Han har sedan låtit en fläkt blåsa luft från den smittade buren till den friska och de friska hamstrarna blev smittade. Sedan satte han ett filter mellan burarna och det blev mindre smittad spridd.

  Jag är inte helt säker, men från detta experiment kommer hysterin med att bära mask.

  Det har visat sig att det har större betydelse hur man bär mask än om man bär mask. Man får aldrig ta på filtret och speciellt inte på insidan av det. Man får inte bära mask om det är fuktigt.

  Mask ska i första hand hindra en smittad att smitta andra via utandningsluften. Men, mycket utandningsluft smiter ut från masken där den inte sitter åt ordentligt runt ansiktet.

  Jag har aldrig sett någon bära mask på ett korrekt sätt. Folk tar på masken hela tiden. De tar på insidan. För att inte tala om Joe Biden som tar bort masken från munnen för att därefter hosta, vilket finns dokumenterar på film.

  Mask verkar mest vara en politisk symbol.

 5. Mats Jangdal skriver:

  WHO, C19 inte värre än vanlig influensa! Dags att säga det nu!
  https://nyadagbladet.se/halsa/who-bekraftar-coronaviruset-inte-varre-an-sasongsinfluensa/

 6. Göran skriver:

  Om nu 0,14 % av smittade har dött enligt WHO och det har visat sig att PCR-testen har diagnostiserat 50 % fel enligt Kina så kan de där 0,14 % vara 0,07 % och även ännu lägre.

  Tillämpar man 0,14 % på Sveriges befolkning skull det vara 14.000 döda men vi har lite över 6.000, vilket är 0,06 %.

  Skulle testerna vara fel med 50 % är dödligheten i Sverige 0,03 %.

  Tittar man på antalet döda i Sverige per år och jämför 2020 med tidigare år finns det ingen ökning. Dock har antalet döda i vanlig höstinfluensa har år 2018 och 2019 varit lägre än normalt.

  • Mats Jangdal skriver:

   Tror du ska tänka 0,14% av de smittade, inte hela befolkningen.

   • Göran skriver:

    Ja, du har helt rätt. Där fick jag till det riktigt galet.

 7. Göran skriver:

  Rubrik på nättidningen Nya Dagbladet: ”WHO bekräftar: Coronaviruset inte värre än säsongsinfluensa”, https://nyadagbladet.se/halsa/who-bekraftar-coronaviruset-inte-varre-an-sasongsinfluensa/

 8. Gunnar Littmarck skriver:

  Ett till exempel på hur MSM CCP i Kina big tech globalister och numer även de flesta politiska partier vinklar (inkl allt med vänstervridna Fox news som är helt i händerna på Soros).

  Efter Trump hört ett föredrag om invändig sterilisering lade han fram det som ett möjligt alternativ.

  (föredraget handlade om att med UV-ljus döda virus i lungor och grova ådror samt näshåla).

  Jag har funderat själv och tros att liknande UV som tandläkare använder skulle döda en stor del virus i näshålan.

  Vi vet att den initiala mängden virus är avgörande vilket demonsretades av Boris Johnson då han kaxigt skakade hand med ett femtiotal smittade patienter varpå han hamnade på intensiven.

  Min yngsta dotter vårdade smittade i mars och drabbades i flera månader med många resor till akuten.

  Fast hon är sjuksköterska och smittades i jobbet fick hon betydligt lägre ersättning än en som normalt jobbat på en skönhetssalong som stängdes p.g.a. smittfara.

  Schweiz behandlade med zink och Hydroxiklorokin med noll dödlighet, så i början av juni slutade de med den behandlingen och dödligheten steg till samma före behandlingen startade så redan i början av juli gick de tillbaka och dödligheten sjönk igen.

  Visst är det sjukt att positiva behandlingar censureras?

  Nu har det gått till sådana överdrifter så jag tror allt fler ser igenom hur ogrundad fruktan används för att koncentrera makt som i alla tider men inte lika uppenbart det senaste århundradet.

  Här i Norge gick jag in på en bar i våras med en Trump 2020 keps och snabbt startade upprörda debatter.

  Vad har han gjort som är så dumt?

  -Han säger att vi ska dricka klorin.

  Efter långa debatter tiggde en om att få byta sin nya modekeps mot min vilket han fick på villkor att han bar den offentligt och tar debatterna.

  Jag har tre till som kanske kommer bytas ut de sista veckor som är kvar till mänsklighetens ödesval?

  • Ivar Andersson skriver:

   Big Pharma vill bara tillåta läkemedel som har gällande patent så att de kan maximera sin vinst. De sjuka betyder ingenting utan det är viktigast att Big Pharma cashar in vinster.

Kommentarer är stängda.