Dagens sanning

Jag bodde en tid på adress Sanningen i Kils kommun i Värmland. Önskar ibland jag kunnat ta den adressen med mig. Nedan kommer ett antal konstateranden jag gjort senaste tiden, men där jag inte orkat verifiera med oomkullrunkeliga fakta. Eftersom jag i modern anda identifierar utsagorna som sanningar så är de det, åtminstone tills vidare. Håll till godo.

Dagens sanning:
Det kristna och civiliserade Europa vill inte ha islam inom sina gränser.

Klimathotet är snart över. Politikerna kommer vända strax innan samhällskollapsen.

Greta är ett offer. Offer för cynisk klimatalarmism, cyniska föräldrar och en cynisk press. Vem ska hon stämma först?

Kulturjournalister förstår sig inte på bilar. För det hatar de sig själva men projicerar det på bilen!

Den fria världen är inte längre fri, och ingen fullgod ersättare finns heller i sikte.

Bryta kön är fult, byta kön är fint. Låter galet.

Joe Biden är vår tids Pangloss och Tony Blinken hans Candide som ideligen försäkrar oss att Pangloss lovat oss att vi lever i den bästa tänkbara av världar.

Stefan Löfvens hustru är aktiv i S religionsorganisation Tro & Vetenskap.
Ulf Kristerssons hustru är präst i sv kyrkan.
Båda älskar att visa tolerans mot samhällsomstörtande sexuellt avvikande filosofier och krav.
Oavsett hur vi röstar får vi perversiteter.

Gångtunnlar älskas av knarklangare och miljöpartister som ogillar bilar.

Undrar om Wallenberg vill legalisera knark så att AstraZeneca får del av den lukrativa marknaden som det är värt att mörda för?

Krig är fred, igen.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Dagens sanning

 1. Jan Andersson skriver:

  När man har gått totalt vilse så är det bästa tipset att gå tillbaka i sina egna fotspår till man känner igen sig och vet var man befinner sig igen. Exakt så vill jag tänka även om samhällsutvecklingen. På femtiotalet distribuerade till exempel Postverket ut post två gånger varje vardag och en gång på lördag. Minns ni uttrycket ”som ett brev på posten” i överförd betydelse någonting säkert och pålitligt.

  Framtiden ser dyster ut, inte minst för att allt som påläggs oss som medborgare att anpassa oss till kommer att kosta allt mer och späda på inflationen och kräva allt högre löner. Det blir näringslivet som tar mest stryk eftersom det blir lågprisländer som får leverera istället för oss. Det har förresten pågått i många år redan, och nu kommer en ny våg av massuppsägninger, exakt vad vi inte behöver och kommer att späda på den nya gangsterkulturen ytterligare.

  De enda som inte bekymrar sig är den skattefinansierade sektorn som höjer lönerna ”i nivå med näringslivet” utan att förstå att där pågår en ständig personalminskning också för att det finns ett tydligt lönetak som inte kan överskridas utan att konkursen närmar sig.

  Västvärlden står redan på knä därför att klimatmålen tvingas på oss, kosta vad det vill. Stora delar av världen bryr sig inte alls. Var kommer allt vanvett från, och varenda människa tror på ledarna som trots att de inte vet var vi är på väg heller, ändå agerar som om de vet, lita på mig!

  Jag önskar verkligen att makthavarna äntligen kommer till insikt om vart vi är på väg och byter fot, men jag är inte så optimistisk om detta. Jag tror att det vore betydligt lättare att byta religion i Sverige än att få folket att inse att vi egentligen inte alls vet var vi befinner oss i terrängen just nu, och ingen ledare kan läsa kartan och förstår inte vad kompassen ska användas till.

  • Göran skriver:

   Inflationen är enkel att bryta. Det handlar om offentliga kostnader. Skär ned på dem och inflationen minskar.

   Annars kan man göra som Riksbanken när de vill lura oss att inflationen minskar. Man tar bort alla varor i korgen med hög prisökning och ersätter dem med varor med låg prisökning.

  • Göran skriver:

   Inom industrin kan man får mer för samma peng eller en mindre peng. Således skulle en lön kunna minska men ändå få mer köpkraft. Att detta inte fungerar stavas: politik.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Varför tillåtes vi inte att sparka / avpollettera korrupta politiker på FREDLIG väg genom t.ex. FOLKOMRÖSTNING eller ALLMÄNNA VAL i s f en massa våld och blodsspillan?
  Det finns faktiskt länder som accepterar det.
  Vem fråntog oss den RÄTTIGHETEN, eller det kanske inte är en RÄTTIGHET?

 3. Götan skriver:

  Det är lättare att acceptera en enkel lögn, än en komplicerad sanning.

 4. Glenn skriver:

  Apropå köpkraft. Vad har Danmark gjort som har stabil valuta år ut å år in?
  Vi -Nu strax 12 sek för 1 Euro.

  Nåt är åt helsike. Är målet att sänka vår sek för att sen kunna snacka in oss på Euro?
  //Glenn

  • Christian H skriver:

   Den danska kronan är kopplad till euron och följer därför priset på euron. Den svenska kronan har ingen sådan koppling och råkar därför illa ut i orostider. Dessutom har vi en historik av devalveringar, vilket inte inger förtroende.

 5. Christian H skriver:

  Jag kan bara instämma i allt det som sades i inlägget. Idiotin sitter vid rodret och det som är skadligt för individ och samhälle, subventioneras, premieras och lyfts fram som något eftersträvansvärt i msm-media. En av idiotierna är att man själv tros kunna bestämma sitt kön. Det kön man får blir bestämt redan i moderlivet och det måste man bara acceptera. Jag är medveten om att det i mycket sällsynta fall kan bli fel i fosterutvecklingen så att individen får ett oklart kön, som hermafroditism eller andra rubbningar av könskromosomerna. I dessa fall är det naturligtvis befogat med utredningar och åtgärder. De som vill genomgå könsbyte består i en förkrossande majoritet av könsmässigt helt normala män och kvinnor som av någon anledning fått för sig att det vore bättre att vara det motsatta könet. Detta är ett resultat av postmodernistiskt flum, som bestrider naturvetenskapen och inbillar sig att naturlagarna är någonting man själv kan bestämma över. De som vill byta kön borde få hjälp med sin ångest och sina vanföreställningar och inte som nu fegt strykas medhårs av pk-fixerade psykologer och psykiater. Att med hjälp av operationer försöka förvandla en en normal man till en kvinna eller tvärtom, är minst lika illa som att tillåta, den i vissa muslimska länder vanliga seden, med kvinnlig omskärelse. Därför är det av yttersta vikt att dessa vidrigheter upphör. De läkare som tillstyrker och utför sådana operationer borde självklart straffas hårt och under en tid fråntas sin läkarlegitimation. Slutligen är det inte någonting vi skattebetalare borde betala för.

  • Göran skriver:

   Nej, vi ska inte betala för sådana här könsbyten via det offentliga. Om folk slutade stoppa i sig gift dagligen kan vi minska på sjukvården med 90 %.

   Alla livs-stils-sjukdomar ska betalas ur egen ficka. Kan kanske vara ett bra incitament att sluta stoppa i sig gift.

 6. Jan Andersson skriver:

  En sanning som högdjuren i USA tydligen hade fått helt om bakfoten:

  https://youtu.be/bJfrKNR3K2k?si=gwHtdhLakzz2ER87

  • Göran skriver:

   Det är verkligen pinsamt att personer i en sådan ”hög” position inom byråkratin inte har den minsta aning om hur mycket koldioxid atmosfären innehåller.

   Förmodligen skulle det bli samma svar vem du än frågar. Chansen att vi träffar på någon som kan svaret är nog bara några procent.

Kommentarer är stängda.