Avunden mår illa

Miljöpartister, vad är det för sorts människor egentligen? Det är väl en sak om de väljer att leva på ett visst sätt för egen del, men varför tycker de att det är rätt att missbruka demokratin för att tvinga andra, mot sin vilja, att leva som miljöpartisterna?

På sistlidna stämman beslöt de i ett fall att förbjuda all fällfångst för andra syften än forskning och skadedjursbekämpning. I ett annat fall beslöt de att förbjuda all fågeljakt med hagelvapen. De verkar ju inte vara riktigit kloka varken fram eller bak. Nu är det ju inte miljöpartiet som bestämmer detta, utan Sveriges riksdag. Men i ett läge när regeringen, vilka partier den än består av, måste samla stöd för något annat förslag finns risken att miljöpartiet skjuter fram sådana här frågor i en kohandling
De är emot jakt i alla former. Det har vi vetat sedan länge. Men varför kan de inte vara ärliga och säga det rent ut? Varför ska de promt spela upp rättfärdighetsnummer där de på falska grunder med förvillande skäl knaprar bort möjligheterna till jakt bit för bit? Jo, naturligtvis för att de tror att de på det viset inte blir avslöjade förrän det är för sent.

De ser bara kollektivtrafik som lösning på alla frågor. Varför tycker de att det är så motbjudande att folk kan välja resväg, avgångs- och ankomsttid själva? Vad är det för fel på den frihet bilen erbjuder? Nej miljöskäl är inget godtagbart skäl för det är endast svepskäl.

På punkt efter punkt vill de inskränka individuell frihet under föregivande av grön ideologi och naturvärn. De ser inget problem med ett politiskt parti i människans demokratiska samhälle som inte tar ställning för människan. Här måste mycket snart komma en rad graverande avslöjanden och uppenbaranden för väljarna.

 

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.