The Final Countdown for Europe

Den svenska gruppen Europes megahit The Final Countdown spelas i alla möjliga sammanhang och av alla tänkbara sorters musiker. Om den inte redan är det, kommer den över tid med säkerhet att bli den mest spelade svenskskrivna melodin.

I den nu inledda klimatkonferensen har deltagarländerna i förväg sagt att nu måste ett avgörande ske. Men saningen är att alla utom EU och i synnerhet Sverige, vet att det hela är bluff. Det enda de kommer till Paris för att förhandla om, är hur omfattande krokben EU är berett att göra för de egna medlemsländerna för att stilla sin klimatångest. Det gäller både de stora konkurrentländerna på världsmarknaden, USA, Kina, Ryssland, Brasilien, Indien och de smånationer som fikar efter gratis pengar med hänvisning främst till den påstådda havsnivåhöjningen.

Till detta kommer Europas havererade arbetsmarknadspolitik och den skamligt misskötta invandringspolitiken. Där man gjort europeisk arbetsmarknad och socialpolitik till hela världens socialkontor. Lägg därtill den naiva inställningen till terrorhoten från både vänsterextremister och islamister.

Om inte EU och de enskilda medlemsstaterna slutar med klimathotartramset och hittar en lösning på både det stora inflödet av okvalificerad arbetskraft och den muslimska terrorismen kan Europes gamla hitlåt visa sig bli mer profetisk någon föreställt sig.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på The Final Countdown for Europe

  1. Thomas Gunnarson skriver:

    Se hur olika institutioner nu sammankopplar sina olika bedömningar så att det faller in i ett PK-mönster….
    Fascinerande…

Kommentarer är stängda.