Medias bogeyman

Båda TV-kanalerna rapporterar om att polisen sprängt en pedofilring och gripit flera personer. De uppges vara män 50-70 år gamla. Vidare påstås de ha planerat att kidnappa barn på stormarknadsparkeringar, eller kidnappa ensamkommande flyktingbarn. Vidare har de planerat de vidrigaste övergrepp som kan tänkas mot dessa barn.

Visst är det avskyvärt med sådana pedofilbrott, men media får det att låta som normal verksamhet för äldre vita män. Hela historien låter som ett avsnitt ur en serietidning av Marvel eller DC Comics. De onda är vita äldre män. Just den grupp som skälls för att ha röstat fram Trump till seger, eller ha orsakat brexit. Vita äldre män med ordnad ekonomi som vågar ifrågasätta klimathotet.

I USA bombarderas just nu Trump och hans regering i alla upptänkliga frågor utom en, klimathotet. Alla vet att Trump planerat att avskaffa detta bedrägeri. Men om han kan hållas sysselsatt med att försvara sig i andra frågor eller kanske till och med avgå, då kanske han inte kommer till skott med klimathotet.

Är det av samma anledning svenska media så gärna målar upp en nidbild av den enda nyktra grupp i befolkningen som framför saklig kritik mot klimathotet? Alla klimatrealister skall associeras med pedofiler. Vi tvingas bli deras bogeyman att skrämma kvinnor och barn med.

Tack för uppmärksamheten, men jag tror inte att ni i längden lyckas förtiga vår kunniga och sakliga kritik av ert bedrägeri i saken och sveket mot era läsare.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Medias bogeyman

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Det hjälper att lyssna till den här intervjun med Lars Bern:
  http://avpixlat.info/2017/02/17/lordagsintervju-8-om-det-overdrivna-klimathotet-och-fusket-med-klimatdata/

 2. Sten-Arne Persson skriver:

  Kommentar till Frihetsportalen 2017-02-18

  Återigen ett exempel på din klarsyn när det gäller att avslöja massmedias förrädiska förtal av vita äldre män. Samuels bidrag med länken till veteskapsmannen Lars Bern ovan är ett övertydligt exempel på hur man i massmedia inte skyr några medel för att stoppa sanningen och förnedra en äldre synnerligen klok man.

  Oss äldre män är det inga politiker som lyssnar på, framför allt inte yngre kvinnliga politiker men jag har även varit med om att ett äldre kvinnligt kommunalråd för centern i Örebro kommun offentligen vägrat att diskutera familjepolitik med mig i vår gemensamma hembygd.

  Jag antar att det är fler än jag som noterat hur kvinnor breder ut sig i radio och TV och ohämmat kan sitta i grupp och angripa kollektivet män utan att någon representant för det andra könet får närvara såvida mannen i fråga inte också är feminist. Där sitter inte opartiskheten i högsätet.

  Jag pratade här om dagen med Anna Svensson en klok kvinna från Skåne som engagerat sig i det nybildade partiet Folkets Rätt 201 som strävar till att samarbeta med andra oppositionella partier för att komma in i riksdagen. Hon är av samma sort som Alice Teodorescu och Tanja Bergkvist som också betraktar sig som svenskar men med rötter i europeiska länder utanför Sverige. Där ungdomarna respekterar sina föräldrar och andra äldre människors erfarenheter. Dessa tre kvinnor vet vad familjen betyder för dem och för sina barn. När jag frågade Anna var hon fått sina kunskaper ifrån så säger hon. Jag tycker om att prata med gamla människor för att förstå var vi befinner oss och hur vi hamnat i den situation vi har i idag. Ingen dålig utbildning som hon skaffat sig.

  Svenska barn har staten uppfostrat till stor del från sjuttiotalet och framåt på dagis och skola och därefter av fritids. Samtidigt som kompisarnas och fritidsledarnas normer har slagit ut föräldrarnas omsorger i hög grad, Då de av ekonomiska orsaker mer eller mindre tvingats arbeta heltid när man 1970 sänkte grundavdragen vid beskattning. Hur många splittrade barnfamiljer har inte detta kostat. Hur ska vi få dessa unga människor att förstå sammanhangen om de inte har kontakt med gamla människor (ickemänniskor för våra politiker och massmedias Täppas Fogelberg-typer)

  En sak som upprörde mig när vi var på vårt första föräldramöte på högstadiet, vår äldsta flicka var 13 år, och skolsköterskan förklarade för oss föräldrar att hon kunde komma att skriva ut preventivmedel till våra barn utan att tala om det för oss föräldrar. Ett verkligt attentat mot oss föräldrar och dessutom ett klart lagbrott från samhällets sida. Lagtexten 1983 när detta inträffade löd som följer:

  ”Den som sexuellt berör barn under 15 år eller förmår barnet att företa eller medverka i någon sexuell handling med sexuell innebörd, kan dömas för sexuellt ofredande till böter eller fängelse i högst ett år.”

  Av detta lär sig barnen att föräldrarna behöver man inte bry sig om. Pojkarna är inte sena att förmå flickorna att gå till skolsköterskan och få p-piller när informationen når dem. Jag väntade mig att nu blir det väl protester ändå. Men icke, trots att jag informerade om lagstiftningen. Vilket svek mot barnen i bekvämlighetens namn. Det gäller att vara modern. Snart är det modernt med krig också om vi inte kan stoppa det.

  Gå in på länken nedan och lyssna på Anna Svenssons klarspråk, hon har fått ett enormt gensvar. Ge henne Ert stöd också hon stöder oss. Det är skillnad på invandrare och invandrare. Tänk på det!

  https://www.facebook.com/100011213528765/videos/369483856768729/

  • ”skriva ut”???
   Det borde vara ett dubbelt lagbrott, för en flicka på 13 år är inte färdigvuxen och att ge hormonella medel som inverkar på den biologiska fortplantningsfunktionen som är under utveckling måste vara ett no-no! (Till skillnad från att ge dem kondomer, som man förvisso kan ha moraliska och/eller juridiska synpunkter på, men som inte i sig utövar någon kroppslig påverkan.)

 3. Sten-Arne Persson skriver:

  Kompletterar mitt förra inlägg med en intervju med Anna Svensson om hur hon blev attackerad, grovt misshandlad och bestulen av två stycken av våra gammelpartiers inbjudna kulturberikare på denna länk. https://asylkaos.wordpress.com/tag/anna-svensson/

  Vems ärenden går feministerna i riksdag och regering och toppen i svenska kyrkan. Det är dags att svenska folket vaknar till innan vi har fått sharialagar i hela landet. Man kan fråga sig om vi kommer att få rösta någon mer gång eftersom man har anledning att tro att vi röstar fel. Och får vi rösta så får vi antagligen rösta om tills massmedia hjärntvättat oss tills vi röstar ”rätt”.

  • Göran skriver:

   Det måste vara på det viset att inom vänster- och humaniströrelserna har det skapats en kultur där det inte talas om konsekvenser av invandring; det är tabu. AFA och liknande är sektorganisationer. Vill du tillhöra sekten, då andas du ingen kritik eller ens någon liten fråga om att ett plus ett inte är tre.

   Drabbas du av invandring eller någon vänn, då håller du käften. Skulle t.ex. Anna Svensson ha tillhört denna sekt skulle hon direkt bli utfryst om hon kommit till dem med sina skador efter misshandel och sagt att det var invandrare. Hon skulle aldrig ha fått något stöd av dem. Vem vill hjälpa någon som förstör deras världsbild eller ens känna en sådan person?

   Man ska även komma ihåg att konsekvenser av invandringen i form av brott mot de personer som AFA anser sig vara deras fiender – större delen av svenska folket – är något de önskar. De vill att borgarpacket ska bli våldtagna, misshandlade och bestulna på sina ägodelar, företag få sin egendom bestulen, förstörd eller konfiskerad av staten.

   De gömmer sig bakom ord som fascist, rasist, islamofob, xenofob etc. De förespråkar en totalitär ideologi och våld mot meningsmotståndare. De är själva i högsta grad precis det som de påstår sig vara emot.

 4. Göran skriver:

  Lyssna gärna på podden Ingrid och Konrad och deras skolspecial, där de talar med tre lärare om hur det är i svenska skolor idag. Det ger en bra vägledning till hur folk i Sverige tänker efter att ha indoktrineras i den svenska skolan. Sammanfattningsvis är det viktigare att ha rätt åsikter än att ha kunskaper.

  https://soundcloud.com/ingridochconrad/ingrid-och-conrad-77-skolspecial

Kommentarer är stängda.