Bör demokratin avskaffas – för folkets bästa?

Dr. Robert Epstein, psykolog och forskare vid American Institute for Behavioral Research and Technology, påstår i en artikel i Newsvoice att Google kan skicka skicka 2,6 – 10,4 miljoner amerikanska väljare att rösta på en kandidat. Han påstår i senatsförhör att det är siffror som gällde i presidentvalet 2016. För 2020 är det avsevärt fler, ingen vet hur många. Facebook är en annan stor aktör som påverkar opinioner och val. En tredje är Twitter.


Hur manipulerades det svenska valet 2018 och hur primas vi för 2022? Den torra sommaren 2018 larmade medströmsmedia om att torkan beror på klimatförändringarna. Miljöpartiet som opinionsmätningarna hade placerat utanför riksdagen räddades därigenom kvar och belönades med regeringsposter.


Men i år har det regnat lite mer. Då har systemmedia istället larmat om att mer regn kommer att bli den framtida konsekvensen av klimatförändringarna. Obs! alltid i plural!


Om nu valen är så lättmanipulerade, är det kanske bättre att avskaffa demokratin och de allmänna valen? Det skapar ju bara falska förhoppningar om förändringar till det bättre. De riggade och manipulerade valen orsakar besvikelse och ångest hos folket. Utan demokrati kanske de okunniga stackarna skulle må bättre?

Nej, givetvis inte! I Sverige har staten gett enorma skattelättnader till dessa nätjättar för att de ska placera serverhallar här. Dessa lättnader kommer naturligtvis inte gratis. Staten, sossepartiet, Morgan Johansson, har naturligtvis försäkrat sig om en bakdörr in till vad som visas upp för allmänheten. En censur och propagandamöjlighet helt enkelt.

Därför måste banden mellan politiker och nätjättarna klippas. Det gäller oavsett åt vilket håll banden, marionettsnörena, går!

En av de parametrar som används för strypa information kallas för hatretorik. När någon användare sprider sådant är det tänkt att de ska stoppas, censureras. Men det gäller tydligen inte alla. I vilket twitteruniversum är Reza Aslan inte en förmedlare av hatretorik?

After today there is no longer any room for nuance. The President is a white nationalist terror leader. His supporters – ALL OF THEM – are by definition white nationalist terror supporters. The MAGA hat is a KKK hood. And this evil, racist scourge must be eradicated from society. — Reza Aslan (@rezaaslan) August 4, 2019

I Sverige stängdes SwebbTV ned från Youtube nästan en vecka för i stort sett ingenting. Men det är klart, det var ju på order av trädgårdstomte Johansson, som annars hotade med marknadspris på elen till serverhallarna, eller hur det nu gick till.

Reaktionen på nätet blev omedelbar och stark. Så SwebbTV fick komma tillbaks. Istället stängdes Ingrid&Marias kanal ner. Inget av detta har rapporterats i medströmsmedia. Skamligt!

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 svar på Bör demokratin avskaffas – för folkets bästa?

 1. Stefan Eriksson skriver:

  Historien säger väl oss; att det första som “stryker med” i en större konflikt är det “fria ordet”.
  Är det vad vi ser?
  Då “konflikten” är officiell och allmänheten medveten därom införs “undantagsregler”.
  Är det vad vi ser?

  I så fall är väl demokratin “satt på undantag”, och då är “rösträtten” av ringa värde.
  Jag tror det är vad vi ser.

  Tyvärr.

  • Göran skriver:

   Vi pratar om demokrati, men vi pratar aldrig om hur demokration är i Sverige. Har vi t.ex. en grundlag som stödjer en demokrati? Nej, enligt mitt tycke. Utgår makten i Sverige från folket som det står i grundlagen? Nej, mycket långt därifrån.

   I stället är den svenska grundlagen utformat för att ge folket så lite inflytande som möjligt. Valen är bara en chimär för att legitimera det ytterst korrupta systemet i Sverige.

   När vi tänker på korruption, då tänker vi på att folk gör tjänster för pengar eller för andra gentjänster. Det förekommer i Sverige, men den största korruptionen sker genom beroenden. Det vill säga, att tjänster sker genom rädslan att bli av med jobbet eller något liknande.

   Det är borde vara ganska enkelt att staten eller makten vill ha beroende människor vilket sker genom att skuldsätta befolkningen upp över öronen. Dessa blir lätta att styra.

   Självständiga människor hatar staten. Observera, att om du inte kan bestämma över ditt eget liv, vad är du då? En slav, eller? Plantagen utgörs av hela Sverige och snart av hela jorden om globalisterna får bestämma. Vi tror att vi är fria, men vi rör oss hela tiden på plantagen, där andra bestämmer vad vi får så.

   • Göran skriver:

    Jag får förtydliga sista stycket så att det framgår att det är staten som hatar självständiga människor.

   • Åke Sundström skriver:

    Lite för enkelt.Göran, att skylla på grundlagen. Problemet är ju att partierna struntar i den. Så i praktiken kan vi vara eniga om att Sverige är en slavstat.

    Däremot håller inte din förklaring att maktens metod är att skuldsätta befolkningen. Det är, som jag ser det, i första hand en korrumperad intellektuell elit, professorer och chefredaktörer, som har möjliggjort folkstyrets avveckling. Precis som i Berlin på 30-talet.

    DN.SvD och SDS har fungerat som diktaturens kreatur, för att nu citera Olof Palme. En skamlig historia som professorerna tigit om – och därmed medverkat till det demokratiska sönderfallet.

 2. Göran skriver:

  Att klippa banden mellan regeringen och serverhallarna? Se till att serverhallarna får lämna Sverige.

 3. Mats Jangdal skriver:

  Bra kompletterande synpunkter, Göran och Stefan!

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  Än så länge är vi endast plågade och beroende av socialisterna. Hur blir det i en nära framtid när främmande folkslag skurit halsen av socialisterna, de som sörjde för detta eländiga tillstånd som vi nu befinner oss i?

 5. Thomas Gunnarson skriver:

  Eftersom vi kanske aldrig haft en riktig demokrati så kanske det enbart krävs att vi inser vad en demokrati är för att inse vad det är vi lever i…? https://familjejordbrukarna.blogspot.com/2019/08/svaga-domstolar-i-sverige.html

 6. Jan Norlin skriver:

  Medströmsmedia är kanske delaktiga i nedsläckningen…..

 7. Sten-Arne Persson skriver:

  Sluta prenumerera på ”Gammelmedia” eller prenumerera åtminstone på Nya Tider eller annan alternativ media också, så att skillnaderna uppenbaras och klarsyn uppstår. Men det vågar inte dessa fega krakar som hellre blundar även om yttrandefriheten ryker all världens väg. När skall detta bortkollrade folk vakna? Hur många gruppvåldtäkter och andra våldtäkter måste det bli. Hur många mord, rån, bilbränder och andra bränder, egendomsstölder och framför allt alla bidragsbedrägerier på grund alla dessa falska identiteter som våra invandrare begagnar sig av, någon hade 8 stycken.

  De som inte läser alternativ media eller lyssnar på Swebbtv och andra liknande oppositionella kanaler, bloggare som Frihetsportalen med flera oppositionella bloggare verkar ju inte ha en aning om vad som händer i verkligheten. Den politiska korrektheten i “gammelmedia” inklusive ”böneutroparna” varje halvtimma i SVT, TV 4 och Sveriges Radios alla kanaler måste njuta av att föra oss bakom ljuset. De väljer ju ut de, enligt deras propagandaupplägg, viktigaste händelserna som sedan pumpas ut dagligen minst en gång i halvtimmen. Är inte detta professionell hjärntvätt av ett helt folk dag efter dag, vecka ut och vecka in, år ut och år in så vet inte jag. Är inte denna hjärntvätt orsaken till att ingen egentlig opposition kan uppstå oavsett vad som händer i den så kallade verkligheten.

  Ordspråket ”repetition är all kunskaps moder” har makthavarna anammat, då vi från morgon till kväll översköljs med dessa nyhetssändningar. På de flesta arbetsplatser står P4:an på med sina ”böneutropare” i stort sett varje halvtimma. Man måste vara stark och medveten om man ska orka värja sig, mot den indoktrinering som svensk massmedia består oss med. Svenskarnas hjärnor bearbetas systematiskt av massmedia så att klarsyn förhindras. Man kan likna hjärnans tillstånd vid ett glas grumligt vatten. Får glaset vara i fred så sjunker slammet till botten och klarsyn uppstår. Således stäng av ”böneutroparna” i radion och Tv:n ibland och låt Gammelmedias ”Fake News” destrueras.

  Det är inte bara Fake News som är problemet det är också det de medvetet döljer.
  Ett exempel, min käpphäst, EU:s statistik över EU-ländernas kostnadstäckning i respektive lands jordbruk, som jag terroriserat denna blogg med ett antal gånger, men som inte gått att få ut från Jordbruksverket, Näringsdepartementet, LRF, Hushållningssällskapet och då finns ju ändå Lantbruksuniversitetet som ju är lärosäte för i stort sett alla som jobbar inom jordbrukssektorn på högsta nivå inom jordbruket. Med andra ord en högst anmärkningsvärd ”kunskapsbrist” hos denna kader av människor. Varför har inte LRF använt EU-statistiken för att kräva bättre stöd från svenska regeringen som ju inte tagit hem tillgängliga stöd från EU. Samtidigt som många jordbrukare inte kunnat få ut sina EU-stöd på grund av Jordbruksverkets datastrul. Många jordbrukare har fått vänta på sina berättigade stöd i upp till 4 år utan att få dröjsmålsränta från svenska staten. Skandalöst!

  I synnerhet som EU:s FADN-statistik har presenterats av Finska Naturresursinstitutet varje år sedan 1995 när Sverige och Finland och Österrike blev EU-medlemmar. År 2014 tipsade mig min lantmästarkollega Thomas Gunnarsson om att han hittat EU-statistiken i Finland med svensk text dessutom. Hela Lantbrukssektorn verkar ha beröringsskräck med denna EU-statistik. Den visade att Sverige hade haft sämst kostnadstäckning av alla EU-länder som blivit medlemmar före eller samtidigt med oss.

  År 2014 hade Sverige varit med i EU 20 år. Jag bearbetade statistiken för dessa år och konstaterade att den genomsnittliga kostnadstäckningen de 20 första åren i medeltal låg på 62 procent. Vilket naturligtvis borde varit minst 100 procent med tanke på folkförsörjningen. Den genomsnittliga kostnadstäckningen för Sverige låg på 16 procent, vilket innebär att intäkterna bara räcker till att betala 16 procent av kostnaderna i jordbruket i genomsnitt. Det enskilda året 2014 låg kostnadstäckningen i medeltal på 63 procent, när Sverige hade 4 procent. Finland 52, Österrike 39, Tjeckien 198 och Ungern hade 220 procents kostnadstäckning vilket betyder full kostnadstäckning + 120 procent i vinst. Jämställt så att det förslår.

  Undra på att LRF kallar mig för konspirationsteoretiker, de kan ju inte erkänna att jag har rätt. Som tur är, för LRF-toppen tror deras kvarvarande medlemmar att det är jag som har fel. LRF-toppen vet att de har fel. Varför trodde de att deras medlemmar skulle gå i konkurs annars. LRF-toppen sålde ju ut 75 procent av sitt flaggskepp, LRF-konsult till ett riskkapitalbolag förra året för att slippa göra förluster på sina medlemmar som de hoppades eller befarade att de skulle gå i konkurs på grund av bristande lönsamhet. LRF är en stat i staten, bara de sitter still i båten så håller regeringarna dem under armarna på böndernas bekostnad.

  Med tanke på att varannan tugga som vi äter inte är svensk, har vi inte ens mat till försvaret om vi hamnar i ofred. Vad sysslar vår regering med som håller på att ta bort yttrandefriheten. Nästa steg är diktatur och slaveri för de lägre klasserna. Snart är vi mikrochipsade som våra husdjur! Med obegränsad dataövervakning och begränsad yttrandefrihet som det verkar. Dags att vakna kanske?

  Vad kan inte denna regering hitta på. De behandlar ju våra bönder så att man kan befara att de tänker svälta ut hela svenska folket vilket kan gå fortare än någon kan föreställa sig.
  Har någon hört Sveriges Radios alla kanaler, SVT, TV4 säga ett pip om denna EU:s FADN-statistik? Har någon läst om EU:s FADN-statistik i DN, SVD, Expressen, Aftonbladet, Tidningen Land, Göteborgsposten, NWT, Hallandsposten, Borås Tidning, Östgöta Korren, Skånska Dagbladet, Sydsvenskan, Kvällsposten, Jönköpingsposten osv.? Det är lättare att skriva vilka som har tagit in det jag skrivit i ämnet, ATL flera gånger även ledarskribenterna har stöttat mig. Nerikes-Allehanda ingen kommentar i ledaren trots att LRF:s dåvarande Riksförbundsordförande Helena Jonsson och Örebroregionens LRF-ordförande Per Wilén hade bemött mig flera gånger, men till sist ”kastat in handduken”, alternativt vägrats genmäle. Miljömagasinets ledare Hans Sternlycke har tagit upp ämnet i ledaren. Små och Familjejordbrukarnas tidning har även tagit in vad jag skrivit i ämnet.

  Ja det var ju inte mycket att skryta med eftersom det jag jobbat med sedan sommaren 2014 sopats under mattan hela tiden utom av statistikchefen på Jordbruksverket Ann-Marie Karlsson som gav mig helt rätt i sitt svar på min debattartikel i ATL vilket var starkt gjort. Men det hjälper ändå inte jordbrukarna för det var Jordbruksverkets ekonomichef chef Harald Svensson som inte ens lyckats förse mig med EU-statistiken med svensk text. Inte ens det kunde han fixa. Inte undra på att
  svenska bönder inte får ut sina EU-stöd på hundratals tusen kronor till en del av dem. När jag fått datahaveri i mitt bokföringsprogram då är det inte givet att mina kunder slipper betala förseningsavgift, som jag givetvis betalar åt dem eftersom mina kunder inte kan rå för förseningen.
  Det är skillnad på folk och folk i Sverige. Datahaveri på Jordbruksverket medför inget straff för ekonomichefen eller ens Jordbruksverket inte ens dröjsmålsränta erhåller våra ekonomiskt plågade bönder är det inte RUTTET!!!!

  • Samuel af Ugglas skriver:

   Sten-Arne, vi har bägge haft stark anknytning till livsmedelsproduktionen i Sverige.
   I dagens tidningar försökte man beskriva inflationen i riket som alldeles ”för låg” men matpriserna hade höjts alldeles förfärligt.
   Är detta det yppersta beviset på hur socialisterna manipulerar befolkningen med lögnaktiga data?
   Inflationen i min värld är stöld av tillgångar och inget annat.
   Hur skall vi få fram duktiga ”räknenissar” som talar om hur MATKORGEN i Sverige har utvecklat sig med den enorma försämring av svenska kronans köpkraft?

   • Åke Sundström skriver:

    Helt rätt, inflation är stöld. Speciellt när själva prisstatistiken dessutom är manipulerad, som SCB lydigt medverkar till, och som de flesta ekonomer, även Svenskt Näringsliv, så maktlojalt förtiger. Och därmed ger SVT och pressen möjlighet att ostörda fortsätta sitt ljugande.

Kommentarer inaktiverade.