Regera mera höger!

SÄPO går via TT ut med en varning för högerextremt våld i Sverige. Förmedlat av flera mediekanaler, exempelvis här och här. De säger sig ha noterat större intresse för högeridéer. SÄPO kallar det för en [till-]strömning av intresse till den våldsbejakande högerextrema ideologin.

Tillåt mig tvivla! Vad SÄPO säkert ser, är att vanliga svenskar ser sig om efter möjligheter att få de uppenbart svenskvänliga strömningarna en stor del av folket hyser att också få genomslag i politiken. En vilja att få stopp på den nuvarande vänsterpolitikens på flera plan förödande inverkan på det svenska samhället.

Det betyder inte alls något våldsbejakande, betyder inte ens extremism. Men det betyder ett uppvaknande och ett avståndstagande från vänsterhegemonin och dess etablerade agendasättande tolkningsföreträde. Just det permanentade vänsterläge som SÄPO med sitt uttalande gör sig själva till en del av.

Istället borde SÄPO förhålla sig neutralt och välkomna en breddad debatt som ett medel att värna Sverige mot vänsterdiktatur. En tydligt borgerlig, frihetlig, regering som sätter Sverige främst, skulle vinna medborgarnas uppskattning och skulle reducera utrymmet för våldsbejakande högerextremister till ett i princip obefintligt manöverutrymme. Men det skulle ju också kräva att alla Reinfeldtkopior och Lööfruskor hålls borta från regeringsmakten.

Skulle vi komma dithän, då skulle SÄPO få ägna all sin tid åt att jaga våldsbejakande vänsterextremister, och jihadister.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Regera mera höger!

 1. Dandersan skriver:

  SOM har visat att män blir mer höger och kvinnor mer vänster.
  SOM visar även att vi är mindre benägna att gilla flyktingmottagandet.
  SOM har också visat att etablerade media gillas mer av dem som gillar vänster och misstros av dem på högerkanten.
  Det blir lite polariserande och driver på utvecklingen av extrema.

  • Göran skriver:

   Jag brukar fråga så kallade borgerliga politiker om hur pass mycket vänstervridet SVT och media i Sverige är. Ytterst få tycker att de är vänstervridna. Så gott som alla företagarorganisationer resonerar ur en vänstervriden vinkel. Så gott som alla så kallade borgerliga eller liberala tankesmedjor resonerar ur en vänstervinkel. Så gott som alla så kallade höger viker ner sig direkt för vänsterkritik. Hanif Bali är ett utmärkt exempel på det.

   Ska vi få skeppet Sverige på rätt kurs igen, då måste man före en högerretorik som ligger långt långt till höger om det som moderaterna är. För mig handlar det inte om höger utan om sunt förnuft, att förstå mänskligt handlande och vad som är naturligt och biologiskt för en mänsklig varelse, såsom misstänksamhet mot främlingar.

 2. Thomas Gunnarson skriver:

  Säpo gör kanske en ”trump”… säger en sak och gör tvärtom.

  • Jan Andersson skriver:

   Trump får igång oppositionen så att de kan skrika färdigt innan besluten tas efter bara några veckor. Affärsmannaskap.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Idag ondgör sig Morgan Johansson över händelserna i Malmö. Att han inte skäms det jävla kräket. Han är ju Reinfeldt och Löfvens dräng som är direkt orsak till att man skjuter en ung mamma med barn i huvudet på öppen gata i Malmö.
  Skall inte SVENSKA FOLKET snart ha tröttnat på sinnesslöa socialister?
  Åke tycker inte om att jag utsätter Morgan för den äckliga avsky jag känner. Men likafullt lånar sig kadavret Morgan till dessa avskyvärda handlingar!!! Det gör ju det flesta som går socialisternas ärenden.

  • Åke Sundström skriver:

   Vad syftar du på, Samuel? Har jag varit missbelåten över att du kritiserar Morgan Johansson? Ingalunda! Jag har väl bara påpekat att alla Frihetsfrontens följare kanske inte förstår att du med ”socialister” menar inte bara Morgan & Co utan även det borgerliga ledargarnityret. Vilket i dagens inlägg blir tydligare än vanligt.

   Och skall vi vara uppriktiga bär Reinfeldt och hans parti huvudansvaret för detta mord och all annan invandrarbrottslighet, genom det skamliga avtalet med MP om att öppna alla asylslussar (med regeringsmakten som gengåva).

   • Samuel af Ugglas skriver:

    Varför är det så svårt att få Svenska folket att inse det utan
    att i stället instämma i socialistiskt jämmer.
    Snacka om att de slår mynt av mänskliga tragedier, socialisterna är utan konkurrens mästare i genren.

    • Åke Sundström skriver:

     Fast jag tycker nog att konkurrensen varit ganska hård i myntslageritävlingen. Med Reinfeldt fullt i klass med vänsterfolket, kanske t o m ett strå vassare när det gällde asylpolitiken. Några vädjanden om ”öppna hjärtan” (och plånböcker) hörde vi aldrig några sossar häva ur sig, ingen vänsterpartist heller. Och har du hört Kristersson ta avstånd? Ens indirekt utan namns nämnande? Inte jag heller.

Kommentarer är stängda.