Livmoderskriget, islam, Kina – en framtidsspaning

Det spelar i verkligheten ingen roll hur siffrorna ser ut vid startpunkten. Har vi två olika grupper, varav den ena utvecklas med 0 eller 1% per år och den andra med 2 % eller mer varje år och det förhållandet håller i sig över tid. Då kommer den gruppen med större tillväxt att vid något tillfälle att bli större än den med lägre. Det är enkel matematik.

Man kunde redan på 60-talet oroas över att födelsetalen i Afrika inte gick ner. Hur ska de få mat att mätta alla människor? kunde man tänka, utan att vara rasist. Ingen tänkte att de 60 år senare skulle strömma i massor mot Europa. Vi har i mer än 50 år sett att födelsetalen i västvärlden sjunkit och/eller ligger konsekvent lågt. Man har tillskrivit fenomenet flera orsaker, som minskad barnadödlighet, god hälso- och sjukvård, kvinnor i förvärvslivet, med mera.


Därav har man ställt upp teorin att alla delar av världen som får del av västvärldens framgångar kommer att reagera likadant. Hans Rosling är en av dem som blivit uppskattad för denna information. Bland dem som salufört det motsatta budskapet fanns i Sverige tidigare Georg Borgström och i USA fortfarande Paul Ehrlich, som hävdar att världens befolkning ökar för mycket och egentligen borde reduceras.


Ingen av dem gjorde skillnad på olika grupper i världen utifrån religion. Möjligen för att man med viss eftersläpning kunde se att födelsetalen sjönk även i katolska länder, trots att Påven där förbjudit både preventivmedel och abort.


Allt mer tyder dock på att muslimer som får del av västvärldens förmåner inte sänker sina födelsetal. Tvärtom ökar de snabbare i befolkningsmängd till följd av bättre kvinnohälsa och lägre barnadödlighet. Dessutom sprider sig fortfarande islam i fattiga delar av världen, i synnerhet i Afrika.


Men islam importeras också till västvärlden med de stora migranstströmmar som politikerna godkänt. Inom islam finns bara Koranen och mullornas uttolkning att kvinnan är underordnad mannen och att det är muslimens skyldighet att sprida islam. Hans Jensevik har en pedagogisk beskrivning av hur den muslimska befolkningsökningen jämförs med den traditionellt svenska. Han kallar delen med födelsetal för livmoderskriget.

https://www.youtube.com/watch?v=GZGDWgsaDlE#action=share


Katerina Janouch har varnat
för ett lågintensivt inbördeskrig. Bruce Bawer har i decennier varnat Europa för islamiseringen. En del av varningen gäller att Europa kanske inte ens vaknar till nödvändigheten av ett fullskaligt inbördeskrig mot islam innan det är för sent. Islam accepterar till skillnad från andra religioner inte den världsliga maktens, demokratins överordning och spelregler. Även om vissa muslimer gör det, så gör inte religionen i sig och dess styrande ämbetsmän det. Hans oro nu är att Sverige kanske redan har passerat en punkt utan återvändo.


Nu kommer rapporter om att Kinas befolkning
inte längre växer, delvis som en följd av den tidigare ett-barnspolitiken, men även troligen som ett resultat av den välståndsökning och ändrad prioritering som Rosling talat om. Tecken finns också på att befolkningen börjat minska, och vissa förutspår att Kinas befolkning minskat kraftigt om en generation och om hundra år kan ha minskat till 500 miljoner. Från 1,5 miljarder för 10-15 år sedan.


Detta skulle då förhindra att Kina blir den ekonomiska stormakt som förutspåtts. Samtidigt skulle Kina inte kunna vara någon motpol till islams utbredning. De har till exempel redan problem med de muslimska uigurerna inom Kinas landamären.


USA kommer inte heller att utgöra någon spärr mot islams utbredning. I USA, som till stor del grundats och upprätthållits av religiösa fundamentalister, förstår man inte att islams natur skiljer sig från den kristna. I resten av den anglosaxiska världen är det om möjligt redan ännu sämre beställt. Frankrike var förlorat i samma stund som Algeriet skildes från moderlandet, men algerierna fick behålla sitt franska medborgarskap. En viss fördröjning kanske kan ses i det kristna Latinamerika. Men inte mycket.


Den starkaste kraften mot islams utbredning återfinns därför i Ryssland, Visegrad och Balkan inklusive Grekland. Räcker det för att hålla islam stången till dess islam blir en religion som erkänner det världsliga styret och avstår från anspråk på dess makt? Kommer islam någonsin att bli en religion bland andra, som i allt väsentligt lämnar det världsliga styret ifred?

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Livmoderskriget, islam, Kina – en framtidsspaning

 1. Dandersan skriver:

  De som har denna religion har tydligen svårt att komma överens.
  Av aktiva konflikter är det majoritet som utspelas i länder med denna religion.

  Men i sängen tycks de komma överens.
  Egypten passerar 100 miljonersgränsen med god fart.
  3,5 barn per kvinna-ett ofullständigt mått på befolkningsökningen.
  Åldern på kvinnan vid första barn är minst lika betydelsefullt.

 2. Göran skriver:

  Men är det inte bra att befolkningen ökar hela tiden? Det säkrar pensionerna. Hur kan det vara en motsättning att vi behöver vara färre?

  En fråga för att ifrågasätta ovan: Måste vi bli fler för att vi ska kunna få mat?

  Politiskt resonemang om ekonomi går ut på att ekonomin (pengar) måste expandera hela tiden. Det innebär – om det vore sant – att vi måste expandera för att få mat.

 3. Göran skriver:

  ”Kommer islam någonsin att bli en religion bland andra, som i allt väsentligt lämnar det världsliga styret ifred?”

  Svaret på den frågan är nej. Idag finns det runt 1,6 miljarder muslimer i världen. Hur många av dessa skulle reduceras i t.ex. krig som handlar om ett västligt Europa eller ett islamskt Europa.

  Det kommer aldrig att bli så få muslimer att de måste underkasta sig någon annat. Filosofin i islam är att expandera och ta över allt och alla.

  Ska vi stå emot islam måste islam förbjudas i Sverige, i Europa, i USA, i Sydamerika osv. Islam kan aldrig vinna intellektuellt över västvärlden utan bara med våld. Än förstår bara en liten klick i västvärlden det. Resten vill utrota sig själva.

  Klimat-Greta klagar på att hennes barndom har blivit stulen av vita män i västvärlden (underförstått) men inser inte att hennes framtid tas bort genom deltagande med organisationer som riktar in sig mot västvärlden och den vita mannen.

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  Varför påpekas det aldrig att socialisterna hoppat i säng med islam?
  Varför vågar ingen säga rent ut att Reinfeldt, BATRA, Löfven, Lööf och alla de andra har försatt svenska folket i en självdestruktiv situation som kommer att resultera i blodvite och ödeläggelse?
  Varför har de tillåtits ljuga och bedraga det svenska folket?
  Är Hans Jensevik verkligen den förste som vågar ta bladet från munnen och säga det som det är?

  • Mats Jangdal skriver:

   Johan Westerholm har gjort ett digert och viktigt jobb med att kartlägga islamismen, socialdemokratin, vänsterismen och deras intimiteter i Sverige.

   • Göran skriver:

    Nja, Johan Westerholm går islams ärende genom att vara en nyttig idiot. Johan Westerholm tror på sansade muslimer kontra islamister. Det enda som skiljer sansade muslimer mot islamister är bara tiden. Islamisterna har bråttom med att ta över medan de så kallade sansade muslimerna inte har så bråttom. De har samma mål. De vill ha samma lagar.

    • Mats Jangdal skriver:

     Han vågar i vart fall säga det MSM inte vågar knysta om. Att han sedan kunde gå ännu längre, är inte hela världen, då skulle han förmodligen bli stoppad.
     Alltså måste fler våga tala klarspråk och höja rösten. För en majoritet har aldrig fel i sossesverige.

 5. Zoran Ostan skriver:

  Enligt Koranen skall islam spridas ”med svärdet”. Där står inget om att man skall ”förvalta sitt pund” eller ”arbeta i trädgården”. Enda sättet att bli rik är ”krigsbyte”. För att vinna är allt tillåtet: taqyiaa, att ljuga och bedra, men inte för andra ”rättrogna”.

  Judar är ”apors och grisars avkomma” som skall uppsökas och dödas även om de gömmer sig bakom buskar och stenar.

  Den som lämnar islam skall dödas.

  Det är alltså inte en religion utan en krigarkult med hela omvärlden som fiender. Den har tagit på sig en förklädnad som religion, för att få en sådans privilegier. Det måste vi göra våra politiker medvetna om !

  • Göran skriver:

   Av koranens verser består 64 % av hat mot judar och kristna.

   • Zoran Ostan skriver:

    Grunden är alltså mindervärdeskomplex och avundsjuka. Precis som för socialismen.

Kommentarer är stängda.