De kränker mig dagligen!

Vår tids kränkthetsideologi och kränkthetsnorm kränker mig dagligen. Låt mig förklara. Postmarxismen har ett postulat som gör förnuftig kommunikation, all civiliserad samvaro, omöjlig. Nämligen postulatet att det endast är den som är kränkt som kan avgöra att den blivit kränkt samt hur mycket kränkt den blivit.

Detta postulat har naturligtvis tillkommit i akt och mening att förstöra samhället.
Men! Samtidigt tillåts inte de påstått kränkta personerna eller grupperna att föra sin egen talan. Nej, det är de naturligtvis för kränkta och okunniga för att göra på ett tillräckligt postmarxistiskt vis. Ja, de omyndigförklaras av sina ”försvarare”. Men det är naturligtvis inte en kränkning i sig, det är bara en naturlig del av postmarxistiska ordningen.

Sålunda kränker dessa postmarxister mig genom att förbjuda delar av mitt eget språk. Det tydligaste exemplet måste vara förbudet mot att säga eller skriva neger. Att negrer själva använder ordet i flera betydelser och sammanhang kan naturligtvis inte vändas emot dem, eftersom de anses äga ordet neger. Det viktiga är att jag som vit man inte har tillgång samma vokabulär. Att söndra är att härska.
Feminister hakar gärna på och menar att det viktiga är att jag som man är en förtryckare av kvinnor. Att jag är vit är bara en försvårande omständighet som de inte har anledning att vidare beklaga.

Denna postmarxism påstår sig verka för att avskaffa fördomar. För att nå framgång i det arbetet uppställer de skyndsamt och med glatt humör nya fördomar. Som fördomarna om vita män. Detta är naturligtivs diskriminering, men så ser de inte på saken. De anser att de bedriver ett rättfärdigt upplysningsarbete som ska kompensera för tidigare orättvisor, verkliga eller inbillade. Att sådan kompensation och i synnerhet överkompensation, i allt väsentligt tar sig uttryck som hämnd på ett sätt som vårt rättsväsende inte tillåter, kan de varken inse eller erkänna.

Våra godhjärtade postmarxister har i årtionden kränkt svenskar genom att kalla oss rasister och annat när vi önskat bibehålla ett gott, fredligt, socialt och tekniskt högstående samhällskontrakt. När deras kränkningar av Sverige och svenskarna fått sådana följder att svenskarna börjat gå ut på allmänna platser och bränna koranen i protest mot de omvälvande försämringar postmarxismen skapat, då tillkallar de hot från regimer som inte på något sätt uppfyller basala mänskliga rättigheter. De påstår att vi, vår yttrandefrihet och våra rättigheter kränker deras tro. Dessa postmarxister har nu åstadkommit att hotnivå 4 för terrorbrott på svensk mark proklamerats av myndigheterna.

Hur mycket längre kommer svenska folket acceptera att vi och vårt samhälle dagligen och allvarligen kränks?

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på De kränker mig dagligen!

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Säger bara, Stefan Torssell berättar för oss hur socialisterna Larry Fink m.fl. i Black Rock snodde HBTQ rörelsen mitt framför näsan på marxisterna.
  Larry Fink, f ö han som krigar mot RYSSLAND i Ukraina.
  Beviset får vi från terrassen på den svenska ”regeringsbyggnaden” av ingen mindre än ULF KRISTERSSON, Sveriges för tillfället varande ”försteminister”.
  https://swebbtv.se/w/p/2h8SuEi12ZNqCZ4dyPYsK2?playlistPosition=3&resume=true
  Ursäkta påminnelsen.

  • Benny skriver:

   Läste att man skickar tillbaka ukrainska män som flytt till väst för att slippa kriget, även från Sverige? Vad är det som är så viktigt för västvärlden i Ukraina att dölja så att man är beredd att skicka folk in i döden på slagfältet? Är det bara jag som funderar över varför just detta krig får kosta vad det vill i form av människoliv och pengar?

   • Göran skriver:

    Det viktiga är att tjäna pengar. Ledningen i Ukraina skor sig ordentligt. Zelensky har ökat på förmögenheten med minst $400 miljoner. Zelenskys fru handlar ”lyxkläder” i Paris. Zelenskys svärmor (har jag för mig) köpte nyligen ett hus i Egypten för $10 miljoner.

    Ukraina har högkonjunktur på så kallade lyxbilar. Aldrig sålt så många som nu under kriget.

    Stefan Löfven får nu sina miljoner som vapenförsäljare (lobbyist). Han säger att det enda som gäller för Ukraina är väpnat motstånd. Det är så genomskinligt vilken nyttig idiot han är. Dock lär väl bara några får procent av befolkningen i Sverige förstå det. Snacka om att de som kallar sig arbetare och röstar på socialdemokraterna för det är en klasskamp, är lurade in på bara skinnet.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Det är väl inte så att Bildt, Reinfeldt, Kristersson organiserar en BALTUTLÄMNING?

 3. Pingback: De kränker mig dagligen! | ulsansblogg

 4. Göran skriver:

  Är man lite vettig då övar man sig på att inte bli kränkt, dvs. att slänga det över axeln bara. Av vilken anledning ska man ta emot något som har en negativ effekt på en själv? Hela kränkthetsindustrin är ett självplågeri.

  Angående rasism. En kompis drog ur sig en lång och negativ harang om invandringen. På skoj frågade jag om han var rast? Svar: ”Tacka fasen för att jag är rasist.” Jag kunde bara konstatera: slut på diskussion.

  Det är exakt så man ska agera.

  Vid förra valrörelsen var det en sosse som var aggressive mot några SD:are och påstod att de var mindre vetande. Jag lade mig i och sade att han betedde som mindre vetande. Han blev då sur och påstod att jag kränkte honom. Jag sade då bara, att jag struntar fullständigt i hans känslor. Reaktion. Slut på diskussion.

  • tompas skriver:

   Jag håller med din kompis negativa åsikter om invandringen, ty han har uppenbarligen insett vad den lett till. Alltför många sover fortfarande.

 5. Jan Andersson skriver:

  Om vita män är sådana losers, vilka var det som lyfte Sverige från en fattigt bondesamhälle från 1870 till ett av världens rikaste länder 1970, och hur gick det till rent praktiskt? Bara i Värmland fanns det 53 olika producenter av träfiber, pappersmassa och papper. Idag är det ett fåtal kvar, fast väsentligt mycket större, världsledande inom sina respektive produktområden.

  Socialdemokratin hävdade sanningsenligt att utan en lojal arbetarstam skulle denna utveckling aldrig varit möjlig, sant men det gäller väl kapitalisternas riskkapital också, den skapande forskningen, den innovativa teknikutvecklingen och den rikliga tillgången på skog och malm? (För övrigt större nu än då, fast nu är det EU som bestämmer över skogen och idag hade inte denna expansion varit möjlig, och de vill nu ta över malmen också, så att den inte skövlas eller någon primitiv renägare blir åsidosatt).

  Den kvinnliga rösträtten var oerhört viktig, frågan är varför och var den har lett oss. Sanningen är att höger-vänsterpolitiken idag har blivit ett nytt allsång på Skansen eller möjligen ett let’s dance. Var finns det en enda person som vet vad Sverige behöver i framtiden? Och då menar jag inte Erdogan…

  År 1870 fanns det bevisligen många som var villiga att riskera sina pengar, sitt rykte och sin framtid! Många var dessutom norrmän, Norges ”mälardal” ligger fortfarande på andra sidan riksgränsen om man befinner sig i Värmland.

Kommentarer är stängda.