Världens massförstörelsevapen

Det finns mycket man kan tänka om den så kallade flyktingvågen till Europa eller den illegala immigrationen till USA. I andra länder än Sverige inte bara tänks det, det sägs även (svensk översättning). Vad kan man då tänka, exempelvis?

Redan första gången jag läste Bibeln, förundrades jag över flera saker. Nej, inte Guds ominpotens eller ens hans existens, för vilken händelsevis inga bevis gavs. Nej, det som överraskade var den öppna rasismen i Gamla Testamentet. Förresten inte bara öppna, de judiska krönikörerna stoltserade med den. De hävdade på fullt allvar att det judiska folket är guds utvalda kelgrisar, garanterade en plats vid hans sida i himmelriket. De förutspådde också att det judiska folket skulle vara fördrivna från sitt eget land intill domedagen. Då ska de få det åter.

Lika fullt lät en massa troende människor, kristna, judarna få Palestina efter andra världskriget. Ville de troende kristna och judarna påskynda domedagens inträffande? Egentligen lät man judarna stjäla Palestina, för de segrande västmakterna var så skamsna över Europas behandling av judarna under det tredje riket att de inte orkade, eller vågade bjuda motstånd när judarna med våld och terror tog vad de ansåg vara sitt. I efterhand bekräftade FN deras rätt till landet. Det har ofta kallats för mellanösterns enda demokrati, men har alltid varit en apartheidstat.

Alla judar är naturligtvis inte skyldiga till detta, långt ifrån alla lever i Israel, än idag inte ens hälften av dem. Långt ifrån alla är extremistiska sionister, men de har framgångsrikt bedrivit sin vendetta mot världen sedan andra världskrigets slut. De har gjort det med den judiska majoritetens tysta eller aktiva medgivande. Det finns för övrigt extremister inom alla religioner. De känns ofta igen på att de bär märkliga huvudbonader för att markera sin religiösa tillhörighet.

När nu västvärlden plågas av sin egen framgång, med horder av människor som vill komma hit i jakt på ett bättre liv. De gör det för att vi pantsatt vår heder på att hjälpa människor i nöd. De gör det för att det är enklare än att förändra de länder de kommer ifrån. Kombinerat med en kraftig befolkningsökning i deras hemländer det senaste halvseklet är detta en farlig cocktail.

Det berättades efter den kvästa pragvåren en historia om en gudfruktig tjeckisk kvinna som levt oskuldsfullt livet. På sin dödsbädd fick hon besök av en ängel som sa att hon som uppskattning för detta erhållit tre önksningar av gud. Den gamla damen önskade då att alla kineser skulle gå till kamrat Brezjnev i Moskva och avlägga visit. På fråga om vilken den andra önskningen var, svarade gumman samma sak. Som sin tredje önskan upprepade hon samma önskemål.

Ängeln undrade om gumman möjligen yrade, som hade önskat samma sak med alla tre önskningar. Men gumman var klar och förklarade redigt att det vore ett rättmätigt straff för Ryssland att bli nedtrampat av Kinas en miljard människor som sex gågner passerar den ryska jorden. I sanningen en önskan om hämnd via massförstörelsevapen.

Går dagens massvandringar, den moderna “folkvandringstiden” som vissa kallat den, på något sätt att koppla till judisk inblandning? Jag har inga bevis, endast indicier och spekulationer, men lusten till hämnd har alltid varit stark hos åsnekäkens folk. I flera årtusenden, långt innan de kristnas förföljelser har de lärt sig att verka under radarn. De har långvarig erfarenhet av affärer, bokföring och administration. I modern tid har de tagit stor plats i propagandaindustriernas grenar nöje och media. Jo, de har kunskaperna. Har de motivationen? Om så är fallet skulle det kunna förklara våra bankkriser och våra medias hyllande av politiker som ber oss öppna våra hjärtan när vi hälsar vår egen undergång välkommen hit.

Om och detta är ett stort om, de skulle lyckas bryta ner västvärldens makt, skulle de då bli världens härskare? Knappast, vad skulle världens samlade styrka om 14 miljoner judar förmå mot Kinas 1,4 miljarder. Människorna i Mittens rike ser sig själva som minst lika betydelsefulla och med minsta lika gamla och fina anor som vilken annan gammal kultur, hög eller icke hög.

För tydlighets skull. Jag har inget emot vare sig judar eller andra. Vad jag ogillar är när någon, oavsett vem, framställer sig som förmer. I synnerhet ogillar jag det när de gör det på grundval av sin religion, sin uppfattning av vad deras gud lovat dem.

Alla dessa människor i rörelse, de är i rörelse för att någon (några) drar i trådar så att deras hem och hemländer inte längre håller ihop. Det är dessa “puppet masters” världen måste se upp med. USA skickade sina trupper till Irak i jakt på massförstörelsevapen. Resultatet blev att de släppte lös dem i riktning Europa. Bezmenovs testamente gör sig påminnt, så det finns möjligen andra kandidater till vem som drar i trådarna. Nyttiga idioter i stora skaror, oavsett de rör på sig eller redan är på plats sedan länge (tänk vanliga svenskar), är ett kraftfullt massförstörelsevapen.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 svar på Världens massförstörelsevapen

 1. Jan Suhr skriver:

  Tänk sen när vi får alla klimatflyktingar ovanpå detta 🙂

  • mats skriver:

   Ja, den falska propagandan ska vi bara inte tala om, som uttrycket säger. Men självfallet ska även det avslöjas i sin falskhet.

 2. Anders Rydén skriver:

  Någon judisk konspiration tror jag inte på.
  Min teori varför Israel har lyckats bättre än sina grannländer är dels på grund av att de har varit mycket mer framgångsrika som jordbrukare.
  Droppbevtattning och avsaltning är saker som kommer från Israel.

  Dels har grannländerna inte lyckats att bygga upp någon vidare välfärd, orsaken till det är nog på grund av Baathpartiet.
  Partiets starkaste fäste har just varit Syrien.

  Detta tåls att upprepas, den egentliga, orsaken till den arabiska våren.

  Den arabiska våren hade sitt ursprung i en händelse som inträffade den 17 december 2010 i Tunisien då den arbetslöse akademikern Mohammed Bouazizi, tände eld på sig själv efter polisens beslag av hans grönsaksvagn i protest mot sina egna levnadsvillkor.

  Inte en antydan till en önskan om demokrati där inte, snarare att han ville förändra sin siuation till det bättre genom hårt arbete, men att myndigheterna förvägrade honom detta.

  Vill ni promt leta efter en konspiration, letar ni på fel ställe, snarare är det Tyskarnas fel via Karl Marx.

  • mats skriver:

   Ja, Karl Marx för socialismens griller och Adolf Hitler för nationalsocialismens griller, plus att han lärde de överlevande judarna en mängd sätt att plåga folk, bedriva propaganda, med mera.
   Jag är inte heller övertygad om någon judisk konspiration, men om man ska peka finger åt något håll för att försöka förklara den uppkomna situationen så ska de inte heller glömmas bort. Det finns och har funnits ledande judar i den israeliska staten som öppet förklarat att de i princip vill tömma mellanöstern på alla folk utom judarna. En etnisk rensning. Om de kan förmå muslimerna att begå detta folkrättsbrott på egen hand, så mycket bekvämare för judarna/israelerna/sionisterna.
   Detta förklarar dock på intet sätt varför så många latinamerikaner samtidigt beger sig mot USA. Vad i tidens strömning är det som leder till detta? Är det de misslyckade försöken att på demokratisk väg bygga upp framgångsrika socialistiska samhällen i söder som orsakar detta?
   Kineserna tar den mödosamma kampen att förbättra den egna situationen och det egna styret på hemmaplan. Indierna verkar sent omsider förstå att de inte längre lever under kolonialt styre. De försöker också klara frågan hemmavid. Även i Indonesien, med världens största muslimska befolkning verkar ha ambitionen att klara moderniseringen inom sina gränser.
   Varför klarar inte Mellanösterns och Afrikas islamskt dominerade stater inte detta inom sina egna gränser?

   • akesundstrom skriver:

    Svaret på dina relevanta frågor är, som du själv antyder, de demokratiska underskotten. Men också de dominerande inslagen av tillväxtfientlig planekonomi. Stora delar av västvärlden lider av samma illasmakande socialistiska medicin, dock inte i lika stora doser.

   • Anders Rydén skriver:

    Internet, tillgång till information, tror jag.
    Det är inte första gången en ändring i folkets tillgång till information har ändrat en civilisation i grunden.
    Som idéhistoriker borde du vara väl medveten om det.

    Kunskapnivån hos fattiga och marginaliserade har helt enkelt ökat mer än deras materiella tillgångar.

    • mats skriver:

     Tack för påminnelsen om betydelsen av tillgång till allsidig information!
     Jag har alltid hävdat att parabol-TV var starkt bidragande till att sovjetmakten föll och att den föll just då.
     Vilket svenskt statsbärande parti var det som vid den tiden hade idéer om att förbjuda paraboler i Sverige, tro? Varför är den svenska journalistkåren i stort, så mån om att smutskasta internet, bloggare, medborgarjournalister och annan konkurrens om det fria ordet?

     • Anders Rydén skriver:

      Varför journalisterna vill smutskasta internet och bloggare vet jag inte.
      Många före detta journalister hävdar att det beror på högmod.
      En attityd där mediafolk pratar om hur mycket information “Nisse i Hökarängen” tål.
      Med internet och bloggarna har det smugit in en rädsla bland jorunalisterna också, enligt ovan nämda avhoppare.
      En rädsla att förlora makt.
      Det känns ganska trovärdigt, rädsla blandat med högmod?

      • mats skriver:

       Riktiga journalister brukar erkänna att de har mindre sakkunskap än dem de intervjuar, men är bättre på att förklara för de som vet ännu mindre.
       I takt med att journalisterna blivit åsiktsmaskiner och nu avslöjats med okunnighet, kanske det svider att behöva erkänna sina tillkortakommanden?

       • Anders Rydén skriver:

        Riktiga journalister verkar inte vilja gå i diskussion med sina läsare.

        Bra bloggare däremot gör så mycket de kan för att just få en livlig och givande disskution i ämnet.
        Där finns en enorm skillnad.

 3. akesundstrom skriver:

  Bra med tillägget “för tydlighets skull” (näst sista stycket), därför att antydningar om dold “judisk inblandning” i världens affärer ofta är kopplade till antisionistisk propaganda. Jag förstår inte heller ditt ordval när du talar om en judisk “vendetta mot världen”, som om inte Förintelsen vore det mest förfärliga som hänt i modern historia och gör krav på hämnd (vendettor) högst begripliga – fast givetvis orealistiska och knappast utmärkande varken för Israels eller diasporans agerande.

  Då är det ett mindre problem att svälja överdriften om att Europa och FN tillät judarna att “stjäla” Palestina, för onekligen sköttes den konflikten mycket illa (liksom alla senare EU-kriser) och bäddade för de spänningar som fortfarande råder. Politikerna hade en god vilja, men det räcker inte om en oskicklig hantering blir den tuva som välter det tunga lasset.

  Den första länken innehöll lite väl fantasifulla konspirationsteorier om kriget i Ukraina. Så mycket bättre att åberopa sanningsvittnet Bezmenov – hans “testamente” ger en mer allmängiltig och exposé över ondskans ursprung och spridning.

  Din övriga kritik är det, som oftast, lätt att instämma i och välkomna.

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  De svenska socialisterna är förmodligen de mest utstuderade, näst ideologerna i Kreml. Alla sina dogmer, lärosatser m.m. har dom kunnat utveckla under förhållanden som inget annat land, inga krig, inga umbäranden eller nöd. Det höjer dom inte till skyarna på något vis, man har betalt för varan med stulna eller utplundrade pengar från en intet ont anande allmoge. Redskapet har varit så kallade “journalister”, välutbildade och indoktrinerade under Hans “ärkekommunisten” Furhoff. Politikerna betalar ju dessa individer löpande för att dom skall kunna behålla sina maktpositioner (UPA, utan personligt ansvar) men så plötsligt får “allmogen” information från annat håll (The World Wide Webb) och äntligen börjar det bli lite rörigt i det socialistiska lägret, är det inte underbart så säg.

 5. Ulf Hellbacken skriver:

  Nej Mats, Du har fel om judarna och deras förmenta självgodhet.

  Judarna besatte landet eller områden som idag motsvarar Israel efter flykten från Egypten, som Moses iscensatte för sina anhängare hundratals år f.kr. Då fanns inga Palestinier i området. Namnet Palestina har sitt ursprung från the Philistines, som var Europeer och bodde i Judéen intill området besattes av romarna. Landet beboddes också av judar under denna tid.

  Till och från har området attackerats av muslimer, sedan mitten av 600-talet. Namnet Palestina behölls fram till staten Israels bildande 1948, en statsbildning som fick FN:s fulla stöd och gillande.

  Innan dess bodde i området judar, muslimer, kristna och flera andra mindre religioner i god harmoni och sämja i området. Först efter FN:s erkännande började problemen.

  Man kan med fog påstå att judarna har sin längsta historia i området, så varför skulle inte judarna, ett av jordens mest förföljda folk, ha rätt att få sin existens legitimerad i området? Med FN:s legitimering av Israel som stat, borde saken vara klar, vilket den tyvärr inte är. Varför ska då judarna anklagas för stöld av land, när de har FN:s fulla mandat till att leva i sitt eget land? Vi ska inte glömma att av Jerusalems befolkning på ca 750.000 invånare är 200.000 araber, som delar sina liv med judar i god anda och sämja. Under hela Israels existens har araber varit välkomna att bosätta sig där. Palestinier som innan Israels bildande återfanns i alla omkringliggande arabiska stater i olika flyktingläger, vilka med Egyptens, Jordaniens och Syriens goda minne tvingades stanna i Gazaremsan och på Västbanken, då dessa, till Israels för stora våning efter sin seger i Yom Kippbur-kriget, inte längre ville veta av sina landsmän araber och därför lämnade dessa två områden. Därför kan jag inte heller hålla med dig att Israel är en apartheidstat.

  Israel är omgärdat av fiender, flera hundra miljoner, som inget hellre önskar än att utplåna det judiska folket, med Iran i spetsen. Ska inte vi i väst hjälpa till att förhindra ännu ett Holocaust? När vi slutligen gjorde oss av med Hitler och därmed hjälpte judarna att överleva som folk, ska vi då med hjälp av fanatiska muslimer arbeta för att historien upprepas? Ursäkta, men den logiken förstår inte jag!

  Jag tror att varje stats vilja att överleva genom att försvara sig mot sina fiender, borde vara självklar. Här gäller inte längre devisen, “Genom sig själv känner man andra”, om man ser på det från svensk horisont. På detta försvar lägger israelerna ned ett enormt arbete, som de hittills har lyckats väl med. Israeler är ett duktigt folk, som genom sina gemensamma ansträngningar lyckas hålla sina mångfaldigt fler fiender stången. Det är istället något som man måste beundra.
  Israel har vuxit från en liten befolkningsspillra vid statens bildande på 600.000 invånare till idag 8.000.000, vilket jag tycker är imponerande. Landet har under denna tid förvandlats från en stenöken till ett område med i stora delar frodig grönska och en modern bebyggelse som varje annat arabland skulle vara stolta över.

  Varför ska judarna bära skulden till att Europa just nu invaderas av all världens nationaliteter, varav större delen är muslimer? Nej minsann, att västvärlden hälsar sin undergång hit, kan vi inte lasta judarna för. Däremot är jag enig med dig i att de ursprungsländer som tvingar dessa människor på flykt, behärskas av maktmatadorer som med djävulsk manipulation administrerar ett människohat som resulterar i förföljelse och död, som den senaste tidens utveckling i Medelhavsområdet visat.

  • mats skriver:

   Din historieskrivning lämnar en del övrigt att önska. Vilka som bodde i område för Kristus är helt irrelevant för frågan om staten Israel. Men visst, judarna ansåg redan då att Jerusalem var deras heliga stad och den och området däromkring var rättmätigt deras.
   Palestina var vid krigsslutet ett brittiskt protektorat. Diskussioner hade förts redan innan krigsslutet om att upplåta delar av området till de judar som fanns kvar. Men sionisterna kunde inte vänta, utan med krigshandlingar och terrorhandlingar tog de området från britterna, som gav uppförsvaret av protektoratet. FN bekräftade senare bara “fait accompli”.

   Den judiska religionen är till sin natur sekteristisk. Detta är förmodligen medvetet valt en gång i tiden. Kanske av rasistiska skäl. Sådant har förekommit långt innan rasbiologins uppkomst. Trots att judarna befriades vid krigsslutet är det naivt att tro att Europa eller världen därmed befriades från rasism. En anledning till att man ville upplåta Palestina till judarna var att man förutsåg problem med att ha dem kvar här, av vad vi idag skulle kalla rasistiska skäl. Då ansåg man det bara praktiskt. Att palestinierna tvingades flytta på sig var ju i lika hög grad rasistiskt, men det brydde man sig inte om.

   Att judarna är ett duktigt folk är jag helt enig med dig om. Det har de visat flera gånger. De har också demonstrerat vilja och förmåga att lägga sig i andra länders inre angelägenheter, både i Afrika, Mellanöstern, Europa och Amerika. Man kan inte lämna fribrev till judarna att aldrig bli ifrågasatta för att de en gång eller flera gånger förföljts. I synnerhet de hårdföra sionisterna måste få granskas. Det finns det till och med judiska israeler som tycker. För det förtrycks de i sitt (nya) hemland.

Kommentarer är stängda.