Wikipedia starkt vänstervridet

Vi har haft upp det förut här på Frihetsportalen, att Wikipedia blivit kidnappat av vänsterextremister och aktivister som suddar, ändrar och blockerar för att deras budskap ska släppas fram och inget annat. Massan ska indoktrineras och hållas i okunnighet.


Nu hr Wikipedias grundare, Larry Sanger, konstaterat samma sak och uttalat sin besvikelse över att det blivit så. Hans tanke med Wikipedia var korrekt och allsidig information tillgänglig för alla. Men som vi vet så står inte de vänsterblivna ut med vare sig att folk har rätt information eller kan tänka själva.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Wikipedia starkt vänstervridet

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Kusligt!!!
  Svårt att kommentera Sangers konstaterande med mer än att socialisterna är näst intill obegripligt aggressiva i sin samhällsomstörtning, allt för utplundrade skattepengar. Begäret efter andras egendom är nog den svåraste sjukan mänskligheten drabbats av, inte girigheten.
  Vem vågar ha synpunkter på alla Obamaskandalerna som globalisterna försöker sopa under mattan. Finns det någon ”rättsvårdare” som vågar att löpa gatlopp som ”RASIST”? Knappast.

  • Göran skriver:

   Det är lite lustigt att folk som tjänar bra med pengar, eller lyckas hålla på med något kreativt som de trivs förträffligt med inte har några problem med att hjälpa andra människor till samma position och i många fall även uppmuntrar till det.

   Tittar vi nu på folk som inte tjänar så bra och har jobb som de inte trivs så bra med, då verkar det som om dessa tror att de får ett bättre liv genom att stjäla pengar från gruppen i första stycket.

   Nej, vi kommer inte att få ett bättre liv genom att sänka alla till samma ”eländiga” nivå. Livet kommer att bli sämre på alla sätt.

   Människan är även funtad på sådant sätt att den behöver utvecklas hela tiden för att må bra. Att bli nöjd leder till stagnation och psykisk sjukdom. Är det sistnämnda det som alla vänsterblivna önskar?

   • Mats Jangdal skriver:

    Din kommentar kan sammanfattas med orden: Liknöjdhet är första steget mot likstelhet.

Kommentarer är stängda.